canın sağolsun ,canımız sağolsun
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık )
anlamıyorum yaa günüm 3 gün geçti feci derecede yaşıyorum tüm belirtileri dün uyandım adet oldum sandım yanii normalde ben böyle belirtiler yaşayınca adet olurum ama adet sancısı çekiyorumm ama adet. Görmüyorum nasıl oluyo bu anlamadım hamileyim heralde dedim test yaptım negatif silik bile çıkmadıı hala adet olmadımm buarada.. Çok ilginç ya ben ilk kez böyle yaşıyorum yarın doktora gidicem çünkü midemde çok kötüü
Yumurtlama belirtilerinden imiş kasık ağrısı. Birde sulu akıntı . Buradan bir arkadaş bana yardımcı oldu sagolsun o söyledi böyle diye. Bugunleri degerlendir ne olursa olsun. Kendini sıcak tut.arkadaşlar yumurtlama günüme 2-3 gün var ama acayip kasığım ağrıyor. iğne batar gibi bu bir belirti olabilir mi
gerçekten çok üzgünüm ama gücüm sabrım kalmadı benim
canım benim duygularını o kadar iyi anlıyorumki,gerçekten çok üzgünüm ama gücüm sabrım kalmadı benim
kızlar bişey daha soracağım bu ovulasyon tarihi hesaplama siteleri falan oluyor ya hepsi farklı bir tarih yazıyor hangisine inanmalıyız? şaşırdım kafam karıştı ya
Öyle deme vardır Rabbimin bi bildiği canım. Bak geçen haberde izledim kadın çocuk istemiş doğumdan 2 gün sonra beyin kanaması geçirmiş çocuğunu sevemiyor bile. Sabretmemiz lazım . Her şeyde her şer de bir hayır vardır. Bize hayırlısı ile gelsin sağlıklı gelsin ne zaman gelirse gelsin.
Canım en iyisi ovulasyon testi yap. o siteler kafanı karıştırabilir. Ben mesela adetin 14 günü yumurtladığımı düşünürken. ovulasyon testi ile adetin 11 günü yumurtaladığım anlaşıldı. çünkü o gün kasık ağrım olmuştu doktora gittim evet yumurtan çatlamış dedi.kızlar bişey daha soracağım bu ovulasyon tarihi hesaplama siteleri falan oluyor ya hepsi farklı bir tarih yazıyor hangisine inanmalıyız? şaşırdım kafam karıştı ya
:) :) çok gülüyorum kendime , hepsini yaşadım , bide göbek seyirmesi var bende oda olmuştu
hepsi pisikolojimizin oyunları bize , rahatlayıp tevekkül etmek lazım
Bu arada hergün 707 adet Ya varis okumaya başladım,
Hepimiz için hayırlısı inşallah
tek kullanımlık 1 adet çıkıyor :)Arkadaşlar bi sorum olacak bu evde yapılan gebelik testlerinden hiç kullanmadım ama tek kullanımlık mı oluyor yoksa bir kutudan bikaç tane mi çıkıyor.
sen biraz hamile olduğuna inandıysan beyinde öyle algılayıp hasta olmanıda engelliyor bak test yapmıssın ya kesin hasta olursun ben böyle 10 gün gelmeyip kan tahlili verdim negatifi öğrendim o gün hasta olmuştum :):):)anlamıyorum yaa günüm 3 gün geçti feci derecede yaşıyorum tüm belirtileri dün uyandım adet oldum sandım yanii normalde ben böyle belirtiler yaşayınca adet olurum ama adet sancısı çekiyorumm ama adet. Görmüyorum nasıl oluyo bu anlamadım hamileyim heralde dedim test yaptım negatif silik bile çıkmadıı hala adet olmadımm buarada.. Çok ilginç ya ben ilk kez böyle yaşıyorum yarın doktora gidicem çünkü midemde çok kötüü
Eveeet bir umudun daha sonuna geldik kırmızılar kapıdan baktırdı kasım umudunu yaktırdı hadi bakalım umudumuz aralık olsun madem (bir de 1 gün erken geldiler utanmadan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?