Umudumuz KASIM ! :)

anlamıyorum yaa günüm 3 gün geçti feci derecede yaşıyorum tüm belirtileri dün uyandım adet oldum sandım yanii normalde ben böyle belirtiler yaşayınca adet olurum ama adet sancısı çekiyorumm ama adet. Görmüyorum nasıl oluyo bu anlamadım hamileyim heralde dedim test yaptım negatif silik bile çıkmadıı hala adet olmadımm buarada.. Çok ilginç ya ben ilk kez böyle yaşıyorum yarın doktora gidicem çünkü midemde çok kötüü

aynen bende öyle oldum iki gün gecikmeli geldi. kış mevsimide girerken oluyor böyle aksamalar ondan olabilir mi acaba. bide kendimizi stres yapıyoruz adet olamıyoruz (

Günaydın bayanlar. ben de kırmızı kart yedim çok yıpratıcı bir süreç. Allah hepimize sabır versin. Bu ay artık bırakacağım ne ovulasyon ne bir şey. Olursa oluyor zaten. İnsanlar eskiden ovulasyon mu takip ediyormuş. Belki birçok bayan yazdıklarında haklı bu şekilde üstüne düşerek vücudumuzu strese sokuyoruz olacağı varsa da olmuyor galiba. ne denir ki allah inşallah çok bekletmez ve bu muhteşem annelik duygusunu bizim de yaşamamızı nasip eder

Merhaba kızlar,
Pek iyi haberler yok galiba kimsede
Her şey Allahtan hayırlısı böyleymiş hepimiz için
Dedikleriniz çok doğru çok üstüne düştüğümüz için olsun dedikçe uğraştıkça olmuyor
Oysaki rabbim bilir vereceği zamanı en doğru zamanı,
Hakkıyla gerçekten tevekkül edebilsek, en azından kendi adıma ah bir başarabilsem...
Aralık ayı bereketli olsun inşallah hepimize
Allah çok aratmadan sağlıkla hayırlarla nasip etsin

arkadaşlar yumurtlama günüme 2-3 gün var ama acayip kasığım ağrıyor. iğne batar gibi bu bir belirti olabilir mi

kızlar bişey daha soracağım bu ovulasyon tarihi hesaplama siteleri falan oluyor ya hepsi farklı bir tarih yazıyor hangisine inanmalıyız? şaşırdım kafam karıştı ya

arkadaşlar yumurtlama günüme 2-3 gün var ama acayip kasığım ağrıyor. iğne batar gibi bu bir belirti olabilir mi
Yumurtlama belirtilerinden imiş kasık ağrısı. Birde sulu akıntı . Buradan bir arkadaş bana yardımcı oldu sagolsun o söyledi böyle diye. Bugunleri degerlendir ne olursa olsun. Kendini sıcak tut.

gerçekten çok üzgünüm ama gücüm sabrım kalmadı benim

Öyle deme vardır Rabbimin bi bildiği canım. Bak geçen haberde izledim kadın çocuk istemiş doğumdan 2 gün sonra beyin kanaması geçirmiş çocuğunu sevemiyor bile. Sabretmemiz lazım . Her şeyde her şer de bir hayır vardır. Bize hayırlısı ile gelsin sağlıklı gelsin ne zaman gelirse gelsin.

Benimde daha kaç gün var 10 gün kadar şimdiden göğüslerim agrimaya başladı adet olacağım zaman yoğun göğüs ağrım oluyor biraz hevesim kırıldı bu ay için.

gerçekten çok üzgünüm ama gücüm sabrım kalmadı benim
canım benim duygularını o kadar iyi anlıyorumki,
ama Rabbimin takdiri üzülsekde ,ölsekde yapabileceğimiz bişey yok sadece kendimizi harap ediyoruz, hormonlarımızı mahvediyoruz bu nedenle ümitle, duaya ve çalışmaya devam.
Bu topikdeki herkes güzel haberi paylaşır inşallah tez zamanda buradan :)

kızlar bişey daha soracağım bu ovulasyon tarihi hesaplama siteleri falan oluyor ya hepsi farklı bir tarih yazıyor hangisine inanmalıyız? şaşırdım kafam karıştı ya

canım bende internetten hesap ediyordum ovulasyon gününü, hastanelerin sitesinde hamilelik takvimi oluyor orda da genelde aynı tarihler yazıyordu. geçen ay 6sında diye hesap ettim siteden 29unda doktora gitmiştim doktor yumurta çatlamış dedi. site hesabından 1 hafta önce oldu yumurtlama

mutlaka öyle tabi.. ama öyle üzülüyorum sadece. Rabbim hayırlısını ve hayırlı zamanda versin hepimiz inşallah

Eveeet bir umudun daha sonuna geldik kırmızılar kapıdan baktırdı kasım umudunu yaktırdı hadi bakalım umudumuz aralık olsun madem (bir de 1 gün erken geldiler utanmadan)

Canım en iyisi ovulasyon testi yap. o siteler kafanı karıştırabilir. Ben mesela adetin 14 günü yumurtladığımı düşünürken. ovulasyon testi ile adetin 11 günü yumurtaladığım anlaşıldı. çünkü o gün kasık ağrım olmuştu doktora gittim evet yumurtan çatlamış dedi.

bende okuyayımm bariii çünkü bende yaşıyorum bütün belirtileri seninle aynı anda hasta oluyoruuz galiba canım son 5 gün :)

sen biraz hamile olduğuna inandıysan beyinde öyle algılayıp hasta olmanıda engelliyor bak test yapmıssın ya kesin hasta olursun ben böyle 10 gün gelmeyip kan tahlili verdim negatifi öğrendim o gün hasta olmuştum :):):)

Eveeet bir umudun daha sonuna geldik kırmızılar kapıdan baktırdı kasım umudunu yaktırdı hadi bakalım umudumuz aralık olsun madem (bir de 1 gün erken geldiler utanmadan)

hiçç hasta olmamakdan iyidir canım ya sağlık olsun ilk bebek isteyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…