Umudumuz KASIM ! :)

Kasım ayı ortalarına gelinde iki hamiş haberimiz vardı, inşallah bundan sonra ki arkadaşların yüzü güler.
Benim aralık beklentim yok ama, sizlerin yeni bat tarih güncellemeleri aşağıda, umudumuzu kaybetmek YOK!!!

miyankizu.....................03 Kasım (???)
justicelight.....................03 Kasım (???)
umutla_bekleyis............07 Kasım (???)
direngeziparkı................08 Kasım (???)
thetis_tuba....................10 Kasım (???)
blgsdr.............................11 Kasım (???)
belqis.............................11 Kasım (???)
byzrn.............................12 Kasım (???)
semrabilal.....................13 Kasım (???)
bluemermaid................14 Kasım (???)
yasy...............................14 Kasım (???)

berka0106..............02 Kasım ....HAMİŞ....
burcuu11................10 Kasım ....HAMİŞ....

1) Abzekh..........................15 Kasım (3 Gün Geçti)
2) ozlem_2015..................16 Kasım (2 Gün Geçti)
3) yaren92.........................18 Kasım (Son Gün)
4) tuncer82........................18 Kasım (Son Gün)

5) elifd88............................19 Kasım (1 Gün Kaldı)
6) hzrn6.............................19 Kasım (1 Gün Kaldı)

7) secido.............................21 Kasım (3 Gün Kaldı)
8) NXIXDAA.....................22 Kasım
9) cemrecinar....................23 Kasım
10) gulsah_32....................24 Kasım
11) Ceycey61.......................24 Kasım
12) gozdefat26....................24 Kasım
13) mine_burcu..................25 Kasım
14) sutreela.........................25 Kasım
15) azure34.........................26 Kasım
16) hayallergercekolsa........26 Kasım
17) eylul_07........................27 Kasım
18) iki_yaprak.....................28 Kasım
19) samojan.........................30 Kasım
20) dygfb............................. Aralık
21) _semka_ ...................... Aralık
22) nane-limon...................04 Aralık
23) tpm................................06 Aralık
24) papatyak10................... Aralık
25) srn_frh.......................... Aralık
26) tvtv................................ Aralık
27) nesnesly........................13 Aralık
28) Duuyguu09.................. Aralık
29) luckyone11................... Aralık
30) TugbaAnk...................... (inşallah diğer aylarda)
Allah herkesin yüzünü güldürsün...

Öyle tabiki canım iyi tarafından bakalım dersek evet ilk canım 6 yıllık evliyiz 6 yılın sonunda anca karar verdik şimdide tutturamıyoruz
yumurtaların tembelleşmiş olabilir muane olsaydın önce hayırlısı olsun gelir inşallah bebişler

yumurtaların tembelleşmiş olabilir muane olsaydın önce hayırlısı olsun gelir inşallah bebişler
Oldum canım olmaZmıyım hiç düşÜnmeye başladığımız hafta gittik testler normal kist falan yok gayet temiz dedi doktor.olmayınca olmuyo işte canım ya hayırlısı hepimiz için

canım 3 eczaneye sordum o ne dedi ya bitanesi yokmuş... tövbe tövbe ya

Oldum canım olmaZmıyım hiç düşÜnmeye başladığımız hafta gittik testler normal kist falan yok gayet temiz dedi doktor.olmayınca olmuyo işte canım ya hayırlısı hepimiz için
rahim filminide çekindinmi ? drla beraber bi yumurt takibi yapın yoksa sana da 1 yıl dene dedi mi ?

rahim filminide çekindinmi ? drla beraber bi yumurt takibi yapın yoksa sana da 1 yıl dene dedi mi ?
Aynen öyle dedi canım 1 yıldan önce sakın paniğe kapılmayın 1 yılda bile olasılık %85 dedi iyi de değil 1 yıl 2 ay daha olmazsa çocuğum olmayacağına inanacağım

Aynen öyle dedi canım 1 yıldan önce sakın paniğe kapılmayın 1 yılda bile olasılık %85 dedi iyi de değil 1 yıl 2 ay daha olmazsa çocuğum olmayacağına inanacağım

zaman kaybı bencee banada sölediler 1 sene bebeğim olmadı ,bu ay tam 1 sene doluyor hatta hasta olursam gelecek ay yumurta takibi olacak umutsuzluk olmasın hayalini kurabliyorsan anneliğin mutlaka anne olacaksın demektir

zaman kaybı bencee banada sölediler 1 sene bebeğim olmadı ,bu ay tam 1 sene doluyor hatta hasta olursam gelecek ay yumurta takibi olacak umutsuzluk olmasın hayalini kurabliyorsan anneliğin mutlaka anne olacaksın demektir
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorumki canım ya inşallah olmazsın bebiş haberleri alırsın

4 aydır hayal kırıklığı yaşıyoruz yaa bu ay da olmazsa yumurta takibine başliycam ben de.. Bugün son günüm bakalım Allah herkesn yüzünü güldürsün ama hayırlısı öncelikle..

Benim bu olursa aslan burcu olacak benim gibi :) , ondan galiba çok istiyorum bu ay , hayırlısı
isteklerimiz aynı bendeee aslann burcuyummm eşimde aslan burcu ağustosda tanıştık ağustosda evlendik çoookkk istiom meleğim de ağustosda evimee gelsinn :):):)

Günaydın arkadaşlar. Bir sorum olacak. Kasıklarımda yırtılma şeklinde ağrılar oluyor özellikle elimde bir şey varken poşet vs. Acaba üşütmüş olabilir miyim. Çok afedersiniz kötü kokulu akıntı fark ettim bu sabah. Fikri olan var mı? ?

isteklerimiz aynı bendeee aslann burcuyummm eşimde aslan burcu ağustosda tanıştık ağustosda evlendik çoookkk istiom meleğim de ağustosda evimee gelsinn :):):)
aaaa süper , inşallah rabbim nasip eder bu ay ikimize ve isteyen herkese aslanlarımızı :)

Aynen aynen bendeee aslan burcuyumm eşimde aslan burcu bebiş olursa oda aslan burcuu buarada ben hala kırmızı kart görmedim hadi bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…