Öyle tabiki canım iyi tarafından bakalım dersek evet ilk canım 6 yıllık evliyiz 6 yılın sonunda anca karar verdik şimdide tutturamıyoruzhiçç hasta olmamakdan iyidir canım ya sağlık olsun ilk bebek isteyimi
Yeni bat 12 aralık gidip umudumuz aralık a musallat olayım :)Öyle tabiki canım iyi tarafından bakalım dersek evet ilk canım 6 yıllık evliyiz 6 yılın sonunda anca karar verdik şimdide tutturamıyoruz
yumurtaların tembelleşmiş olabilir muane olsaydın önce hayırlısı olsun gelir inşallah bebişlerÖyle tabiki canım iyi tarafından bakalım dersek evet ilk canım 6 yıllık evliyiz 6 yılın sonunda anca karar verdik şimdide tutturamıyoruz
Oldum canım olmaZmıyım hiç düşÜnmeye başladığımız hafta gittik testler normal kist falan yok gayet temiz dedi doktor.olmayınca olmuyo işte canım ya hayırlısı hepimiz içinyumurtaların tembelleşmiş olabilir muane olsaydın önce hayırlısı olsun gelir inşallah bebişler
canım 3 eczaneye sordum o ne dedi ya bitanesi yokmuş... tövbe tövbe yaCanım en iyisi ovulasyon testi yap. o siteler kafanı karıştırabilir. Ben mesela adetin 14 günü yumurtladığımı düşünürken. ovulasyon testi ile adetin 11 günü yumurtaladığım anlaşıldı. çünkü o gün kasık ağrım olmuştu doktora gittim evet yumurtan çatlamış dedi.
rahim filminide çekindinmi ? drla beraber bi yumurt takibi yapın yoksa sana da 1 yıl dene dedi mi ?Oldum canım olmaZmıyım hiç düşÜnmeye başladığımız hafta gittik testler normal kist falan yok gayet temiz dedi doktor.olmayınca olmuyo işte canım ya hayırlısı hepimiz için
Aynen öyle dedi canım 1 yıldan önce sakın paniğe kapılmayın 1 yılda bile olasılık %85 dedi iyi de değil 1 yıl 2 ay daha olmazsa çocuğum olmayacağına inanacağımrahim filminide çekindinmi ? drla beraber bi yumurt takibi yapın yoksa sana da 1 yıl dene dedi mi ?
Aynen öyle dedi canım 1 yıldan önce sakın paniğe kapılmayın 1 yılda bile olasılık %85 dedi iyi de değil 1 yıl 2 ay daha olmazsa çocuğum olmayacağına inanacağım
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorumki canım ya inşallah olmazsın bebiş haberleri alırsınzaman kaybı bencee banada sölediler 1 sene bebeğim olmadı ,bu ay tam 1 sene doluyor hatta hasta olursam gelecek ay yumurta takibi olacakumutsuzluk olmasın hayalini kurabliyorsan anneliğin mutlaka anne olacaksın demektir
sağol canım :)tek kullanımlık 1 adet çıkıyor :)
yaklaşık olarak canım :) ,benim cumartesi son 3 günbende okuyayımm bariii çünkü bende yaşıyorum bütün belirtileri seninle aynı anda hasta oluyoruuz galiba canım son 5 gün :)
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorumki canım ya inşallah olmazsın bebiş haberleri alırsın
isteklerimiz aynı bendeee aslann burcuyummm eşimde aslan burcu ağustosda tanıştık ağustosda evlendik çoookkk istiom meleğim de ağustosda evimee gelsinn :):):)Benim bu olursa aslan burcu olacak benim gibi :) , ondan galiba çok istiyorum bu ay , hayırlısı
aaaa süper , inşallah rabbim nasip eder bu ay ikimize ve isteyen herkese aslanlarımızı :)isteklerimiz aynı bendeee aslann burcuyummm eşimde aslan burcu ağustosda tanıştık ağustosda evlendik çoookkk istiom meleğim de ağustosda evimee gelsinn :):):)
Aynen aynen bendeee aslan burcuyumm eşimde aslan burcu bebiş olursa oda aslan burcuu buarada ben hala kırmızı kart görmedim hadi bakalımmmisteklerimiz aynı bendeee aslann burcuyummm eşimde aslan burcu ağustosda tanıştık ağustosda evlendik çoookkk istiom meleğim de ağustosda evimee gelsinn :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?