Kasım ayı ortalarına gelinde iki hamiş haberimiz vardı, inşallah bundan sonra ki arkadaşların yüzü güler.
Benim aralık beklentim yok ama, sizlerin yeni bat tarih güncellemeleri aşağıda, umudumuzu kaybetmek YOK!!!
miyankizu.....................03 Kasım(???)
justicelight.....................03 Kasım(???)
umutla_bekleyis............07 Kasım(???)
direngeziparkı................08 Kasım(???)
thetis_tuba....................10 Kasım(???)
blgsdr.............................11 Kasım(???)
belqis.............................11 Kasım(???)
byzrn.............................12 Kasım(???)
semrabilal.....................13 Kasım(???)
bluemermaid................14 Kasım(???)
yasy...............................14 Kasım(???)
berka0106..............02 Kasım....HAMİŞ....
burcuu11................10 Kasım....HAMİŞ....
1) Abzekh..........................15 Kasım(3 Gün Geçti)
2) ozlem_2015..................16 Kasım(2 Gün Geçti)
3) yaren92.........................18 Kasım(Son Gün)
4) tuncer82........................18 Kasım(Son Gün)
5) elifd88............................19 Kasım(1 Gün Kaldı)
6) hzrn6.............................19 Kasım(1 Gün Kaldı)
7) secido.............................21 Kasım(3 Gün Kaldı)
8) NXIXDAA.....................22 Kasım
9) cemrecinar....................23 Kasım
10) gulsah_32....................24 Kasım
11) Ceycey61.......................24 Kasım
12) gozdefat26....................24 Kasım
13) mine_burcu..................25 Kasım
14) sutreela.........................25 Kasım
15) azure34.........................26 Kasım
16) hayallergercekolsa........26 Kasım
17) eylul_07........................27 Kasım
18) iki_yaprak.....................28 Kasım
19) samojan.........................30 Kasım
20) dygfb............................. Aralık
21) _semka_ ...................... Aralık
22) nane-limon...................04 Aralık
23) tpm................................06 Aralık
24) papatyak10................... Aralık
25) srn_frh.......................... Aralık
26) tvtv................................ Aralık
27) nesnesly........................13 Aralık
28) Duuyguu09.................. Aralık
29) luckyone11................... Aralık
30) TugbaAnk......................(inşallah diğer aylarda )
Allah herkesin yüzünü güldürsün...
inşallah :)günaydınn kızlarr merhaba ben dün kan testi yaptırdım 5.3 çok sınırda çıktı cuma günu tekrar kan testi yaptırıcam inşallah yükselirde bu ay bebişim bana gelirrrrrrr inşallaaahhhh
günaydınn kızlarr merhaba ben dün kan testi yaptırdım 5.3 çok sınırda çıktı cuma günu tekrar kan testi yaptırıcam inşallah yükselirde bu ay bebişim bana gelirrrrrrr inşallaaahhhh
üşütmüş olabilirsin kötü kokulu akıntı iltihap belirtisi dikkat etGünaydın arkadaşlar. Bir sorum olacak. Kasıklarımda yırtılma şeklinde ağrılar oluyor özellikle elimde bir şey varken poşet vs. Acaba üşütmüş olabilir miyim. Çok afedersiniz kötü kokulu akıntı fark ettim bu sabah. Fikri olan var mı? ?
5 gün geçmiş test yapmadınmııı ??? inşallahh bebiişş vardır belirtiler varmı?Aynen aynen bendeee aslan burcuyumm eşimde aslan burcu bebiş olursa oda aslan burcuu buarada ben hala kırmızı kart görmedim hadi bakalımmm
son 2 gün heyecanlımısın arkadaşımhamilelik takvimi yaptım çok güzel oldu :)
ama geri sildim
Yaptım tabiki ama negatif çıktı beklicem bşraz daha sonraa kan testi yaptırıcam5 gün geçmiş test yapmadınmııı ??? inşallahh bebiişş vardır belirtiler varmı?
hum benimde hç umudum yok bi belirti oluyo bi olmuyor sanırım yine psikolojim dalga geçio benimle :)Yaptım tabiki ama negatif çıktı beklicem bşraz daha sonraa kan testi yaptırıcam
Canımmm hadi inşallaahh bence yükselicek.darısıda başımıza olacak inşallahgünaydınn kızlarr merhaba ben dün kan testi yaptırdım 5.3 çok sınırda çıktı cuma günu tekrar kan testi yaptırıcam inşallah yükselirde bu ay bebişim bana gelirrrrrrr inşallaaahhhh
insallah canim cok korkuyorum yine husrana ugramaktan:'(Canımmm hadi inşallaahh bence yükselicek.darısıda başımıza olacak inşallah
Güzel düşün ki iyi şeyler olsun evrene iyi enerji gönderinsallah canim cok korkuyorum yine husrana ugramaktan:'(
Pekim gonderiyorum icimdeki butun arti enerjileriii :)Güzel düşün ki iyi şeyler olsun evrene iyi enerji gönder
Heyecanlanamıyorum artık yason 2 gün heyecanlımısın arkadaşım
Hayırlısı ve haseni olsun canım , en kısa zamanda ve en hayırlısıyla rabbim nasıp eder inşallahKizlar benim bu ay olmadi dr kimyasaldi yusek ihtimal dedi carsamba 5.3 olan degerim bugun 1.1 adet olmayi bekliyorum simdi bu ayda olmadi malesed
Evet canim hayirlisi en onemlisi bu Allahim hayirlisini tez zamanda versin annelik duygusundan mahrum etmesin hicbirimizi insallahhhHayırlısı ve haseni olsun canım , en kısa zamanda ve en hayırlısıyla rabbim nasıp eder inşallah
valla aynen bende öleyim hamile değilim yine deyip beynimi belirtilerden arındırmaya çalışıyorumHeyecanlanamıyorum artık yakırmızı kart gelince çok üzülülüyorum ,10 ay oldu başlayalı çalışmalara , aynı şeyi tekrar yaşamamak için nasip diyorum :) hayırlısı diyorum :) inşallah bu ay hamileyim diyorum :) nebiliyim böyle işte
sende durumlar nasıl canım , varmı bir belirti
Gerçekten miiKizlar benim bu ay olmadi dr kimyasaldi yusek ihtimal dedi carsamba 5.3 olan degerim bugun 1.1 adet olmayi bekliyorum simdi bu ayda olmadi malesed
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?