Umudumuz KASIM ! :)

yeni bat tarihin 15 aralık

günaydınn kızlarr merhaba ben dün kan testi yaptırdım 5.3 çok sınırda çıktı cuma günu tekrar kan testi yaptırıcam inşallah yükselirde bu ay bebişim bana gelirrrrrrr inşallaaahhhh

üşütmüş olabilirsin kötü kokulu akıntı iltihap belirtisi dikkat et

Aynen aynen bendeee aslan burcuyumm eşimde aslan burcu bebiş olursa oda aslan burcuu buarada ben hala kırmızı kart görmedim hadi bakalımmm
5 gün geçmiş test yapmadınmııı ??? inşallahh bebiişş vardır belirtiler varmı?

günaydınn kızlarr merhaba ben dün kan testi yaptırdım 5.3 çok sınırda çıktı cuma günu tekrar kan testi yaptırıcam inşallah yükselirde bu ay bebişim bana gelirrrrrrr inşallaaahhhh
Canımmm hadi inşallaahh bence yükselicek.darısıda başımıza olacak inşallah

son 2 gün heyecanlımısın arkadaşım
Heyecanlanamıyorum artık ya kırmızı kart gelince çok üzülülüyorum ,10 ay oldu başlayalı çalışmalara , aynı şeyi tekrar yaşamamak için nasip diyorum :) hayırlısı diyorum :) inşallah bu ay hamileyim diyorum :) nebiliyim böyle işte
sende durumlar nasıl canım , varmı bir belirti

Kizlar benim bu ay olmadi dr kimyasaldi yusek ihtimal dedi carsamba 5.3 olan degerim bugun 1.1 adet olmayi bekliyorum simdi bu ayda olmadi malesed

valla aynen bende öleyim hamile değilim yine deyip beynimi belirtilerden arındırmaya çalışıyorum benim 1 yıldır durum böyle malesef ekstradan bu ay diğer aylara göre daha çok kasıklarımda batmalar hissediyorum ve halsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…