- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
Yeni gune umutlu mutlu huzurlu tatli bir gulumsemeyle baslamaya var misiniz kizzzzllaaarrrr gunaydinnnn
Yeni gune umutlu mutlu huzurlu tatli bir gulumsemeyle baslamaya var misiniz kizzzzllaaarrrr gunaydinnnn
Benim sıram yaklaşıyor,çok umutluydum ama yaklaştıkca olmadı galiba demektende kendimi alamıyorum.
umutsuzluğa kapılma hemen daha zaman var
Haklısında işte böyle bekleyincede düşünmemek olmuoakışına bırakmak lazım,deniyorum ..
günaydın kızlar dün itibariyle geldi kırmızılar sağolsun bu ay erken geldi benim umutlar mayısa kaldı(
günaydın kızlar dün itibariyle geldi kırmızılar sağolsun bu ay erken geldi benim umutlar mayısa kaldı(
seni çok iyi anlıyorum ama olumsuz düşünme mutsuz olursun o zamanhani derler ya iyi düşün iyi olsun
Çok teşekkür ederim burda olmaktan mutluyum paylaşmak iyi geliyor gerçekten
Valla cnm benim 6 gun oldu ve bu sürede hep akintim oldu. Hatta bugün bildigin yumurta aki gibi geldi. Hamilelikte olurmus. Ins sende hamilesindir. Tekrar test yap bence.
gerçekten çok iyi geliyor bende iyiki buraya katılmışım diyorumbebeğimi kaybettiğimde de en büyük destekçilerim buradaki arkadaşlarım oldu
şimdi hamilelik yolundada yalnız değilim
aaa cidden süper
Hayırlı uğurlu olsun Ins. Ne zaman test yaptın kac gün geçmişti bat tan. Belirtin varmıydı
Teşekkürler canım 2 gün geçmişti.. Belirti göğüsler taş gibi kasıkta batmalar birde burnum acayip koku almaya başlamıştı.... Allah sizlerede nasip etsin. Hamile kalmak da önemli ancak sağlıklı gelmesi çok daha önemli.....
İnşallaahhhh inşallaaaahhhhhhh yüksek degerlerle müjdeyi alırsın :))
ewet canım gerçekten erken ama üşüttüm galiba die düşündümde bebek olursa 10 gün önceden ağrıyabiliyormu bak içime ümit doğru birden inşallahhhh
offf geldi bileeeeee yeni bat 8 mayıss
benide aranıza alın ınsallah sız batı beklerken ben hamıle oldugum haberını verırım:)üzülmee bnmde 6 mayıss beraber beklerizz
hayırlısı böyleymiş canım bakalım bende bekliyorum sıramı 4 gün var
hayırlısı canım ya bebişin gelme zamanı değilmiş demekki biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım onlar istedikleri zaman gelecekler:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?