Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

evet öyleymiş demek daha zamanı değilmiş ama çok umutlanmıştım ya bu ay çok belirtim vardı ama kısmet işte

Beni merak eden arkadaslara yazıyorum
bu ayda hüsranlardayım. Yine olmadı 4 aydır gördüğüm tabloyu yani kırmızı kartı gördüm. Onca belirti yalanmış beni yanıltmış içim çok buruk. Persembe günü doktora gidiyorum hormon testleri bide bu ay yasadgm agrının sebebini arastırcam. Küstüm zaten. Akısına bırakcam. Hayırlısı olsun napalım bu ayda kısmet değilmiş.

Kızlar benim umutlar, bugün itibariyle Mayıs ayına kaldı;(

Hayırlısı olsun hakkındaa...
Mayıs ayında da bir dolu umut var hayırlısı ile rabbim nasip eder inşallah :)

evet canım ilk.

Hayırlısı ile bu ay müjdeyi alırsın inşallah :)

Yeni bat 8 mayıs canım. Bu sefer olucak, çok ümitliyim

Maşallah ümidini hiç kaybetmezsin inşallaaahh :)
Bence de oluucaakkk, bebeklerimize kavusucaz :))

İnşallah bunlar hamilelik belirtisidir dee sende müjdeyi verirsin bizee

canım bende aynı durumdayım hatta 4 gün önceden geldi kırmızılar ve bu ay oluruna bıraktım hiç bişey hesaplamayacağım bugünde doktora gideceğim test yapacar sanırım moralini bozma canım herşey kısmet

Yeni gune umutlu mutlu huzurlu tatli bir gulumsemeyle baslamaya var misiniz kizzzzllaaarrrr gunaydinnnn

Ne güzel bir başlangıç böyleee :)
Tam da böylesine bi enerjiye ihtiyacım vardıı
Günaydıınnnnn:)))

günaydın kızlar dün itibariyle geldi kırmızılar sağolsun bu ay erken geldi benim umutlar mayısa kaldı (

Hayırlısı olsun hakkında inşallah umudumuz devam ediyo gelecek ay nasip edecek rabbim inşallaaahh :)

kızlar kan testi sonucum negatif bu ayda yok hayırlısı Allahdan bekleyeceğiz

Adet olmadıkça ümit kesilmez...
Tabi yine de hakkında hayırlısı olsuun....

canım inş bu ay güzel haber alırız benim son 2 gün bakalımm

kromozoooommmm sende mi geldin burayaaa :)
ay senin ne heyecanlıdır yaaa :)
Son iki gün say say bitmezzz

Hakkında hayırlısı demek buymuş...
Ama dediğin gibi daha 4 ay olmuş küsmek için çok erken
Dediğin gibi doktora githem bu içini de kafanı da rahatlatır sonra mis gibi yeni bi aya başlıcaz :))
ve bi dolu müjde gelmeye devam edicem inşallaaah :)

moral bozmamak elde değilki canım bnm. Öyle belirtiler yasadım ki bu ay çok acayipti bu ay ve diğer aylar takmıcam. Hormon tesleri için gidicem sen yaptırdın mı hormon testlerini ? devlete mi yaptırdın ?

moral bozmamak elde değilki canım bnm. öyle belirtiler yasadım ki bu ay çok acayipti bu ay ve diğer aylar takmıcam. Hormon tesleri için gidicem sen yaptırdın mı hormon testlerini ? Devlete mi yaptırdın ?

doğru diyorsun canım ama moralini bozunca daha kötü oluyor ben iki ay önce yaptırmıştım ama tekrar gidecem bugün ben özele gidiyorum devlette çok ilgilenmiyorlar ki özelde doktora herşeyi sorabilirim bende bide kist vardı bakalım durum ne olmuş

hmmm özelde kaç güne aldın testleri canım ? ne kadara yaptırdın ?

kızlar napıyosunuzzz :) bayadır gelemiyorum ben yazamıyorum.. Aslında uzak durmaya çalışıyorum biraz da. Sürekli çocuk düşünmekten sıyırdım , eşimle kavga gürültüler başladı diye. Bu ay eşime çaktırmadan çocuk denemem lazım nasıl olacaksa :) Hayıt içiyorum bu arada 10 gün oldu.. Varmı güzel haberleri olan???

bende bu ay hayıt hapı içtim ama yine adet oldum kısmet değilmiş bende geçen hafta öyleydim vara yoka kavga ediyordum ama bu ay çok takmayacağım oluruna bırakacağım

ben birgün sonra almıştım sonuçları ama doktor birhafta sonra çağırmıştı yumurtalıklara bakmak için 30 tl ye yaptırmıştım bide orada bir doktor buldum devamlı ona gideceğim

hmmm güzell. Hangi sehirdesin ?

Ben hormon testi hiç yaptırmadım o yüzden yardımcı olamıcam ama normalde özele gidiyorum....düşük yaptıgım zaman bayram tatili diye özelde doktor bulamayıp devlete bi gittim tevbesini okudummm :)

evet unibbuke bi bakayım dedim ne var ne yok

İyi yapmışşsınn :)
Herkes heyecanlı bi bekleyişte burdaa :)

hmmm anladım Uhibbukecim valla bnde devletin doğuma iki farklı kadın doktora gittim hiç ilgili değillerdi pişman oldum yarın devletin doğumundan randevu almıştım bu gidişle özeldeki doktoruma gidicem galiba öyle görünüyo

bnde samsundayım ismim hanife. Düğünlerimiz arasında fazla yok galiba. Ben geçen yıl agustos 11 de evlendm 4 aydır istiyorum bebek. Peki sen ?

bende gülşah canım bende 20 eylülde evlendim biz hiç korunmadık ama son 3 aydır dikkat ediyoruz herşeye beslenme düzenini değiştirdik daha çok dikkat ediyoruz ama olmuyor işte

bende gülşah canım bende 20 eylülde evlendim biz hiç korunmadık ama son 3 aydır dikkat ediyoruz herşeye beslenme düzenini değiştirdik daha çok dikkat ediyoruz ama olmuyor işte

anladmm hayırlısı olsun yaa. Ben bi doktora gidiyim bakalım ne cıkacak ne dicek ? peki senn tedavin ne asamada doktor ne diyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…