- 21 Temmuz 2010
- 1.238
- 176
- 698
ewet canim tavsiye ederim en azindan her ay gebelik tezti yapip uzulmuorum
evet öyleymiş demek daha zamanı değilmiş ama çok umutlanmıştım ya bu ay çok belirtim vardı ama kısmet işte
Kızlar benim umutlar, bugün itibariyle Mayıs ayına kaldı;(
evet canım ilk.
Yeni bat 8 mayıs canım. Bu sefer olucak, çok ümitliyim
selam kızlar bana son iki gün kaldı adetim geçikirse test yapıcam hemen.. ama karın ağrım mevcut ayrıca göğüslerde hassasiyette var yalnız bunlar adet belirtime de çok benziyor hadi hayırlısı bakalım görüceez heyecanla beklıyorum dilerim hepimiz bu ay rahat bi nefes alırız hayırlısıyla tabii
beni merak eden arkadaslara yazıyorum
bu ayda hüsranlardayım. Yine olmadı 4 aydır gördüğüm tabloyu yani kırmızı kartı gördüm. Onca belirti yalanmış beni yanıltmış içim çok buruk. Persembe günü doktora gidiyorum hormon testleri bide bu ay yasadgm agrının sebebini arastırcam. Küstüm zaten. Akısına bırakcam. Hayırlısı olsun napalım bu ayda kısmet değilmiş.
Yeni gune umutlu mutlu huzurlu tatli bir gulumsemeyle baslamaya var misiniz kizzzzllaaarrrr gunaydinnnn
günaydın kızlar dün itibariyle geldi kırmızılar sağolsun bu ay erken geldi benim umutlar mayısa kaldı(
kızlar kan testi sonucum negatif bu ayda yok hayırlısı Allahdan bekleyeceğiz
canım inş bu ay güzel haber alırızbenim son 2 gün bakalımm
Beni merak eden arkadaslara yazıyorum
bu ayda hüsranlardayım. Yine olmadı 4 aydır gördüğüm tabloyu yani kırmızı kartı gördüm. Onca belirti yalanmış beni yanıltmış içim çok buruk. Persembe günü doktora gidiyorum hormon testleri bide bu ay yasadgm agrının sebebini arastırcam. Küstüm zaten. Akısına bırakcam. Hayırlısı olsun napalım bu ayda kısmet değilmiş.
canım bende aynı durumdayım hatta 4 gün önceden geldi kırmızılar ve bu ay oluruna bıraktım hiç bişey hesaplamayacağım bugünde doktora gideceğim test yapacar sanırım moralini bozma canım herşey kısmet
Ne güzel bir başlangıç böyleee :)
Tam da böylesine bi enerjiye ihtiyacım vardıı
Günaydıınnnnn:)))
Hayırlısı olsun hakkında inşallah umudumuz devam ediyo gelecek ay nasip edecek rabbim inşallaaahh :)
Adet olmadıkça ümit kesilmez...
Tabi yine de hakkında hayırlısı olsuun....
kromozoooommmm sende mi geldin burayaaa :)
ay senin ne heyecanlıdır yaaa :)
Son iki gün say say bitmezzz
Hakkında hayırlısı demek buymuş...
Ama dediğin gibi daha 4 ay olmuş küsmek için çok erken
Dediğin gibi doktora githem bu içini de kafanı da rahatlatır sonra mis gibi yeni bi aya başlıcaz :))
ve bi dolu müjde gelmeye devam edicem inşallaaah :)[/QUOT
sizlerden güzel haberler bekliyorum kızlar. İnş siz yasarsınız o güzel duyguyu.
Bu arada bişey sorcam hormon testleri için özele mi gitsem devlete mi devlette geç çıkıyo sonuclar diyolar ne zamana çıkıo bilen varsa yardımcı olabilir mi
moral bozmamak elde değilki canım bnm. öyle belirtiler yasadım ki bu ay çok acayipti bu ay ve diğer aylar takmıcam. Hormon tesleri için gidicem sen yaptırdın mı hormon testlerini ? Devlete mi yaptırdın ?
doğru diyorsun canım ama moralini bozunca daha kötü oluyor ben iki ay önce yaptırmıştım ama tekrar gidecem bugün ben özele gidiyorum devlette çok ilgilenmiyorlar ki özelde doktora herşeyi sorabilirim bende bide kist vardı bakalım durum ne olmuş
hmmm özelde kaç güne aldın testleri canım ? Ne kadara yaptırdın ?
kızlar napıyosunuzzz :) bayadır gelemiyorum ben yazamıyorum.. Aslında uzak durmaya çalışıyorum biraz da. Sürekli çocuk düşünmekten sıyırdım , eşimle kavga gürültüler başladı diye. Bu ay eşime çaktırmadan çocuk denemem lazım nasıl olacaksa :) hayıt içiyorum bu arada 10 gün oldu.. Varmı güzel haberleri olan???
ben birgün sonra almıştım sonuçları ama doktor birhafta sonra çağırmıştı yumurtalıklara bakmak için 30 tl ye yaptırmıştım bide orada bir doktor buldum devamlı ona gideceğim
hmmm güzell. Hangi sehirdesin ?
adana canım peki sen?
sizlerden güzel haberler bekliyorum kızlar. İnş siz yasarsınız o güzel duyguyu.
Bu arada bişey sorcam hormon testleri için özele mi gitsem devlete mi devlette geç çıkıyo sonuclar diyolar ne zamana çıkıo bilen varsa yardımcı olabilir mi
evet unibbuke bi bakayım dedim ne var ne yok
Ben hormon testi hiç yaptırmadım o yüzden yardımcı olamıcam ama normalde özele gidiyorum....düşük yaptıgım zaman bayram tatili diye özelde doktor bulamayıp devlete bi gittim tevbesini okudummm :)
İyi yapmışşsınn :)
Herkes heyecanlı bi bekleyişte burdaa :)
bnde samsundayım ismim hanife. Düğünlerimiz arasında fazla yok galiba. Ben geçen yıl agustos 11 de evlendm 4 aydır istiyorum bebek. Peki sen ?
bende gülşah canım bende 20 eylülde evlendim biz hiç korunmadık ama son 3 aydır dikkat ediyoruz herşeye beslenme düzenini değiştirdik daha çok dikkat ediyoruz ama olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?