- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
- 123
kısmet işte inşallah sende gelmez bu ay ben çok umut bağlamıştım olmadı
pko var evet. doğ. kont. hapıyla adetim düzenleniyordu. yaklaşık 3 hafta önce bıraktım hapı. ilk deneme yani. 25 yaşındayım.
sende mi adet oldun canım yaaaYeni bat 8 mayıs canım. Bu sefer olucak, çok ümitliyim
günaydın canlarrrr:79:
günaydın canım :13:
anladmm hayırlısı olsun yaa. Ben bi doktora gidiyim bakalım ne cıkacak ne dicek ? Peki senn tedavin ne asamada doktor ne diyo ?
psikolojikmen çok etkileniyoruz galiba canım ya bendede belirtiler var gibi ama umutlanmamayada çalışıyorum akışına bırakmak en iyisi sanırım.allah gönlümüze göre verir inş
doktorum ayın 7sinde geldi gittim gösterdim e2 test sonucumu 205 i görünce ne dedi biliyomusun HAMİLESİN...Napiyosun seni merak ediyodum. Yumurta takibin nasi gitti?
sende mi adet oldun canım yaaabattaş olamamışız bu defa benm de 7 mayıs görünüyor
inşallah canım benim bence hiç belirti arama oluruna bırak inşallah bizimde bebişlerimiz olacak zamanı varmış daha bizde zamanın gelmesini bekleyeceğiz
Teşekkürler canım 2 gün geçmişti.. Belirti göğüsler taş gibi kasıkta batmalar birde burnum acayip koku almaya
başlamıştı.... Allah sizlerede nasip etsin. Hamile kalmak da önemli ancak sağlıklı gelmesi çok daha önemli.....
doktorum ayın 7sinde geldi gittim gösterdim e2 test sonucumu 205 i görünce ne dedi biliyomusun HAMİLESİN...
tabi ben şok nasıl falan oldum kadın tekrarladı evt hamilesin sonra yardmcısı uyardı ama bu e2 testi dye nyse kadn uyandı özür diledi beta sanmışmış
sonucun iyi dedi adet olursam kocamın testini istiyo olmazsamda
bende bu ay hayıt hapı içtim ama yine adet oldum kısmet değilmiş bende geçen hafta öyleydim vara yoka kavga ediyordum ama bu ay çok takmayacağım oluruna bırakacağım
Teşekkürler canım 2 gün geçmişti.. Belirti göğüsler taş gibi kasıkta batmalar birde burnum acayip koku almaya başlamıştı.... Allah sizlerede nasip etsin. Hamile kalmak da önemli ancak sağlıklı gelmesi çok daha önemli.....
Goguslerdeki belirtilerin kac gun kala ortaya cikti arkadasim ve digwr belirtilerin
Bat a gün saymayı bırakmışken bu sabah başlayan karın agrım kendini hatırlattı saolsun :)))
Sadece 7 gün kalmış :)
Ama ne gögüslerde hassaslık ne başka bişey :)
Adım adım adete dogru ilerliyorum :)))
Ooh oh sevindim:) gelsin guzel hbrler
Oooo sen adeti kendin cagiriyosun. Oyle bisi olmicak gibi gecir gunlerini bence, unut gitsin tarihleri:)
15 nisan doğum günüm inşallah en büyük hediyemi alırım
snde durumlar nasıl en son aşı olmuştun son durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?