Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

kısmet işte inşallah sende gelmez bu ay ben çok umut bağlamıştım olmadı

psikolojikmen çok etkileniyoruz galiba canım ya bendede belirtiler var gibi ama umutlanmamayada çalışıyorum akışına bırakmak en iyisi sanırım.Allah gönlümüze göre verir inş

pko var evet. doğ. kont. hapıyla adetim düzenleniyordu. yaklaşık 3 hafta önce bıraktım hapı. ilk deneme yani. 25 yaşındayım.

aaa hadi bakalım hayırlısı. inşaAllah çok beklemeden müjdeni alırsın. ki hapın bırakıldığı ilk ay gebelik şansı en üksek olan aymış. Rabbim muradını versin canım.

anladmm hayırlısı olsun yaa. Ben bi doktora gidiyim bakalım ne cıkacak ne dicek ? Peki senn tedavin ne asamada doktor ne diyo ?

bende bilmiyorum geçen ay gidemedim bende bugüne randevu aldım bugün gideceğim bakalım ne olacak ne diyecek doktor bana sende görün canım

psikolojikmen çok etkileniyoruz galiba canım ya bendede belirtiler var gibi ama umutlanmamayada çalışıyorum akışına bırakmak en iyisi sanırım.allah gönlümüze göre verir inş

inşallah canım benim bence hiç belirti arama oluruna bırak inşallah bizimde bebişlerimiz olacak zamanı varmış daha bizde zamanın gelmesini bekleyeceğiz

Napiyosun seni merak ediyodum. Yumurta takibin nasi gitti?
doktorum ayın 7sinde geldi gittim gösterdim e2 test sonucumu 205 i görünce ne dedi biliyomusun HAMİLESİN...
tabi ben şok nasıl falan oldum kadın tekrarladı evt hamilesin sonra yardmcısı uyardı ama bu e2 testi dye nyse kadn uyandı özür diledi beta sanmışmış
sonucun iyi dedi adet olursam kocamın testini istiyo olmazsamda

sende mi adet oldun canım yaaa battaş olamamışız bu defa benm de 7 mayıs görünüyor

Maalesef tatlım. Bakalım benim bat tarihleri değişiklik gösterebiliyor 1-2 gün. Yine de birlikte öğrenicez sayılır. Yarın hormon testi yaptırıcam. İnşallah bir problem yoktur

Bat a gün saymayı bırakmışken bu sabah başlayan karın agrım kendini hatırlattı saolsun :)))
Sadece 7 gün kalmış :)
Ama ne gögüslerde hassaslık ne başka bişey :)

Adım adım adete dogru ilerliyorum :)))

hayırlı olsunnn...dediğinn gibi sağlıklı olması en önemlisiii..
Allah sağlıklı bir ewlat nasip etsinn...

o belirtiler bnde de vardıı ama bna nasip olmadııı...

Ooh oh sevindim:) gelsin guzel hbrler

Son düzenleme:
bende bu ay hayıt hapı içtim ama yine adet oldum kısmet değilmiş bende geçen hafta öyleydim vara yoka kavga ediyordum ama bu ay çok takmayacağım oluruna bırakacağım

canım hayırlısı kısmet değilmiş demekki. Her ay bişi yapıoruz ya, geçen ay hgs çektirdim bu ay hayıt kullanıyorum bakalım önümüzdeki ay ne olacak
En iyisi fazla üzerine gitmemek napalım herşey Allahtan. Bebek kıyafeti alanlara bile gıcık oluyorum psikopat mıyım neyim Mola vermek şart canım..
Bu arada hayıt ın sende yan etkisi oldu mu? benim içmeye başladığım günden beri burnum içi kupkuru. Çok rahatsızım..

Oooo sen adeti kendin cagiriyosun. Oyle bisi olmicak gibi gecir gunlerini bence, unut gitsin tarihleri:)

Oooo sen adeti kendin cagiriyosun. Oyle bisi olmicak gibi gecir gunlerini bence, unut gitsin tarihleri:)

:))) ben unutmuştum karın agrısı hatırlattı :)
Hayırlısı yaa bir yanım var bu ay bende bişeyler diyo :)
Bi yanımda her ay aynı hisler kandırma kendini diyo :)
Öbür yanım boşver bunları ders çalış diyo :)
İçimde acayp bi kargaşa var

15 nisan doğum günüm inşallah en büyük hediyemi alırım
snde durumlar nasıl en son aşı olmuştun son durum ne

Yok asilama olmadim ben. Sadece yumurta catlatma ignesi vuruldum cumartesi gunu. Beklemedeyim artik. Umarim yumarta dogru zamanda catlamistir ve bebegim tutunmustur. Benim daha cok var canim. Nisanin 20 sine kadar yolu var reglimin. Beklices artikin. Bugn igneden sonra 4.gun bitti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…