Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

merhaba hanımlarr
en son cuma günü yazmıştım buraya,batım 6 nısan olmasına ragmen ben 4 nısanda test yapıp nagatıf gorunce moralım bozulmustu
ama gecen 3 gun boyunca regl olmayınca bu sabah test yaptım ıdrar 10 dk sonra falan ınce silik çizgi cıktı
sonra dayanamadım kan testı yaptırdım ve sonuc 16,32:)
pozıtıfmıs ama sanırım cok cok yenı,1-2 hafta sanırım

Vay beee superrrr:) hatirliyorum ben de hayirli zamani bekliyo bebegin demistim. Demek bebis supriz yapcakmis annesine saglikla kucagina alirsin insaallah. Darisi basimizaaaaa...
Belirtilerini anlatsana biraz bize isik olsun

bi daha gitcen mi doktora yoksa reglinmi beklicen ya bu kadın bna hiç iğne falan demedi bu arada aşılamayla çatltma iğnesi farklı mı oluyo k.bkma bu konulrda cahilim biraz doktormda hçbişi demedi adet olursan diğer testlerini yaparz dedi hangi testlerden bahsedıyo blmıyorum

çok sevindim hayırlı olsuuunnn :)
kat ve kat artar degerlerinde saglıcakla kucagına da alırsın inşallaaah :)

Yumurta catlatma ignesi, spermin yumurtaya girmesi icin catlamayan yumurtaya yapiliyo. Ama spermin yumirtayi dollemesinin bi garantisi yok tabi. Ama asilamada doktorlar esinden sperm aliyo ve senin yumurtana direk dölluyo. Ama o bile tutmuyo bazen. Yani hersey Allahin takdiri aslinda. Bunlar sadece sebep. Bir daha doktora gitmicem cnm. İgneyle catlar yumurtan gelmene gerek yok dedi. Reglini bekle dedi. Ben de oyle yapcam.

Adet olunca hormon testleri yapiliyo. Onlari yaptircaktir buyuk ihtimalle cnm.

çok teşekkürler cnm i

Adet olunca hormon testleri yapiliyo. Onlari yaptircaktir buyuk ihtimalle cnm.

onları yaptırmıştım doktor değiştrsemmi diyorum ama çalışıyorm bu yer bna yurume mesafesnde işten çıkıp yaırm satte geleblyorum olmadı artk izne çıkarm napim hakkmzda hayrlısı olsun

Vay beee superrrr:) hatirliyorum ben de hayirli zamani bekliyo bebegin demistim. Demek bebis supriz yapcakmis annesine saglikla kucagina alirsin insaallah. Darisi basimizaaaaa...
Belirtilerini anlatsana biraz bize isik olsun

evet gercekten suprız oldu arkadasım saolasın cunku resmen regl safagı sayıyodum hadı olsu artık dıger batımı cok gecıktırmesın falan dıyodum:)
mesela akıntı sıfır,lekelenme yok,sadece gectıgımız 10 gun ıcınde 2 kez kasıgıma bıcak dürtülmüş gibi oldu
bide hanı boyle spor yaparda hamlarsın ya,o sekılde bı agrı vardı ama bıgun var bıgun yok gıbı mesela
2 gun once agresıf depresıf sınırlı moddaydım ama anıden bişi okuyuıp agladım falan
hee dedım bişi var bu sabah baktım işte çok ınce pembe cıktı kan testıyle netleşti
gerçi hala deger cok düşük
ya cok erken oldugu için yada bı sorun oldugu için bilmiyorum artık zaman gösterecek:)

çok sevindim hayırlı olsuuunnn :)
kat ve kat artar degerlerinde saglıcakla kucagına da alırsın inşallaaah :)

amın canım ınsallah cok tesekkur ederım..
bu 3, denememızdı ılk 2 denneme sonunda resmen kendıme kısır damgası vurmustum,,
herseyın hayırlısını hayırlı zamada dılemek lazım
ama kafaya takmayınca olur lafı gercekten zor bir iş
insan bıldıgı bır tarıhı nasıl kafasına takmazkı..

onları yaptırmıştım doktor değiştrsemmi diyorum ama çalışıyorm bu yer bna yurume mesafesnde işten çıkıp yaırm satte geleblyorum olmadı artk izne çıkarm napim hakkmzda hayrlısı olsun

Amin arkadasim. Hem dur yaaa:) belki bebis varrrr

Maalesef tatlım. Bakalım benim bat tarihleri değişiklik gösterebiliyor 1-2 gün. Yine de birlikte öğrenicez sayılır. Yarın hormon testi yaptırıcam. İnşallah bir problem yoktur

öyle canım tabi ki. inşallah bir sorun yoktur ama varsa da bir an önce çözülmüş olur

:) tam bi hamis olmussun sen yaaaa. Ne mutlu. Tadini cikar bize de dua et olur mu

Evet kafaya takmamak zor ben onun yerine aklıma geldikçe başka şeylerle ugraşmaya çalışıyorum..
Bu arada merak ettim gögüslerinde hassaslık oldu mu

Olur cnmm erken döllendiyse neden olmasan içini ferah tut :)

inşallah tatlım ama bugün geçti ağrı magrı kalmadı dün temizlik yaptım çok yoruldum belkide ondan ağrımıştır ara ara oluo geçio bebek varsada yoksada yorulunca olabilir sonuçta o şekil ağrılar die düşünüyorum... seninle aynı zamandaydı sanırım batlarımız hayırlısıyla gelsin artık çok uğraştım ben allahım boşa çıkarmasın inşallah

senin eşin çocuk istemiyormu canım

Son düzenleme:

canım hayırlı uğurlu olsun allahım kucağına almayı nasip etsin bizede versin inşallahhhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…