15 nisan doğum günüm inşallah en büyük hediyemi alırım
snde durumlar nasıl en son aşı olmuştun son durum ne
merhaba hanımlarr
en son cuma günü yazmıştım buraya,batım 6 nısan olmasına ragmen ben 4 nısanda test yapıp nagatıf gorunce moralım bozulmustu
ama gecen 3 gun boyunca regl olmayınca bu sabah test yaptım ıdrar 10 dk sonra falan ınce silik çizgi cıktı
sonra dayanamadım kan testı yaptırdım ve sonuc 16,32:)
pozıtıfmıs ama sanırım cok cok yenı,1-2 hafta sanırım
yok asilama olmadim ben. Sadece yumurta catlatma ignesi vuruldum cumartesi gunu. Beklemedeyim artik. Umarim yumarta dogru zamanda catlamistir ve bebegim tutunmustur. Benim daha cok var canim. Nisanin 20 sine kadar yolu var reglimin. Beklices artikin. Bugn igneden sonra 4.gun bitti.
umarim bebegin sana hayirlisiyla en guzel hediye olur tatlim
merhaba hanımlarr
en son cuma günü yazmıştım buraya,batım 6 nısan olmasına ragmen ben 4 nısanda test yapıp nagatıf gorunce moralım bozulmustu
ama gecen 3 gun boyunca regl olmayınca bu sabah test yaptım ıdrar 10 dk sonra falan ınce silik çizgi cıktı
bi daha gitcen mi doktora yoksa reglinmi beklicen ya bu kadın bna hiç iğne falan demedi bu arada aşılamayla çatltma iğnesi farklı mı oluyo k.bkma bu konulrda cahilim biraz doktormda hçbişi demedi adet olursan diğer testlerini yaparz dedi hangi testlerden bahsedıyo blmıyorum
bi daha gitcen mi doktora yoksa reglinmi beklicen ya bu kadın bna hiç iğne falan demedi bu arada aşılamayla çatltma iğnesi farklı mı oluyo k.bkma bu konulrda cahilim biraz doktormda hçbişi demedi adet olursan diğer testlerini yaparz dedi hangi testlerden bahsedıyo blmıyorum
Yumurta catlatma ignesi, spermin yumurtaya girmesi icin catlamayan yumurtaya yapiliyo. Ama spermin yumirtayi dollemesinin bi garantisi yok tabi. Ama asilamada doktorlar esinden sperm aliyo ve senin yumurtana direk dölluyo. Ama o bile tutmuyo bazen. Yani hersey Allahin takdiri aslinda. Bunlar sadece sebep. Bir daha doktora gitmicem cnm. İgneyle catlar yumurtan gelmene gerek yok dedi. Reglini bekle dedi. Ben de oyle yapcam.
Adet olunca hormon testleri yapiliyo. Onlari yaptircaktir buyuk ihtimalle cnm.
Vay beee superrrr:) hatirliyorum ben de hayirli zamani bekliyo bebegin demistim. Demek bebis supriz yapcakmis annesinesaglikla kucagina alirsin insaallah. Darisi basimizaaaaa...
Belirtilerini anlatsana biraz bize isik olsun
çok sevindim hayırlı olsuuunnn :)
kat ve kat artar degerlerinde saglıcakla kucagına da alırsın inşallaaah :)
onları yaptırmıştım doktor değiştrsemmi diyorum ama çalışıyorm bu yer bna yurume mesafesnde işten çıkıp yaırm satte geleblyorum olmadı artk izne çıkarm napim hakkmzda hayrlısı olsun
Maalesef tatlım. Bakalım benim bat tarihleri değişiklik gösterebiliyor 1-2 gün. Yine de birlikte öğrenicez sayılır. Yarın hormon testi yaptırıcam. İnşallah bir problem yoktur
evet gercekten suprız oldu arkadasım saolasın cunku resmen regl safagı sayıyodum hadı olsu artık dıger batımı cok gecıktırmesın falan dıyodum:)
mesela akıntı sıfır,lekelenme yok,sadece gectıgımız 10 gun ıcınde 2 kez kasıgıma bıcak dürtülmüş gibi oldu
bide hanı boyle spor yaparda hamlarsın ya,o sekılde bı agrı vardı ama bıgun var bıgun yok gıbı mesela
2 gun once agresıf depresıf sınırlı moddaydım ama anıden bişi okuyuıp agladım falan
hee dedım bişi var bu sabah baktım işte çok ınce pembe cıktı kan testıyle netleşti
gerçi hala deger cok düşük
ya cok erken oldugu için yada bı sorun oldugu için bilmiyorum artık zaman gösterecek:)
amın canım ınsallah cok tesekkur ederım..
bu 3, denememızdı ılk 2 denneme sonunda resmen kendıme kısır damgası vurmustum,,
herseyın hayırlısını hayırlı zamada dılemek lazım
ama kafaya takmayınca olur lafı gercekten zor bir iş
insan bıldıgı bır tarıhı nasıl kafasına takmazkı..
amın canım ınsallah cok tesekkur ederım..
bu 3, denememızdı ılk 2 denneme sonunda resmen kendıme kısır damgası vurmustum,,
herseyın hayırlısını hayırlı zamada dılemek lazım
ama kafaya takmayınca olur lafı gercekten zor bir iş
insan bıldıgı bır tarıhı nasıl kafasına takmazkı..
canım inş bu ay güzel haber alırızbenim son 2 gün bakalımm
Amin arkadasim. Hem dur yaaa:) belki bebis varrrr
Olur cnmm erken döllendiyse neden olmasan içini ferah tut :)
kızlar napıyosunuzzz :) bayadır gelemiyorum ben yazamıyorum.. Aslında uzak durmaya çalışıyorum biraz da. Sürekli çocuk düşünmekten sıyırdım , eşimle kavga gürültüler başladı diye. Bu ay eşime çaktırmadan çocuk denemem lazım nasıl olacaksa :) Hayıt içiyorum bu arada 10 gün oldu.. Varmı güzel haberleri olan???
merhaba hanımlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?