merhaba hanımlarr
en son cuma günü yazmıştım buraya,batım 6 nısan olmasına ragmen ben 4 nısanda test yapıp nagatıf gorunce moralım bozulmustu
ama gecen 3 gun boyunca regl olmayınca bu sabah test yaptım ıdrar 10 dk sonra falan ınce silik çizgi cıktı
sonra dayanamadım kan testı yaptırdım ve sonuc 16,32:)
pozıtıfmıs ama sanırım cok cok yenı,1-2 hafta sanırım
Evet kafaya takmamak zor ben onun yerine aklıma geldikçe başka şeylerle ugraşmaya çalışıyorum..
Bu arada merak ettim gögüslerinde hassaslık oldu mu
canım hayırlı uğurlu olsun allahım kucağına almayı nasip etsin bizede versin inşallahhhhh :)
senin eşin çocuk istemiyormu canım
garden tebrik ederim iki saattir müjdeli yazını arıyorum alıntı yapmak için :) sıra ben test vakti şimdi kızlar gidip bismillah diyip test alıcam akşama da yapıcam ya da yarın sabaha dua edin bana nooluuur nollurrr nolllurrr
sizleri seviyorum öptüm
istiyorum diyor canım :) Ama hepsi bu.
inşallah tatlım ama bugün geçti ağrı magrı kalmadı dün temizlik yaptım çok yoruldum belkide ondan ağrımıştır ara ara oluo geçio bebek varsada yoksada yorulunca olabilir sonuçta o şekil ağrılar die düşünüyorum... seninle aynı zamandaydı sanırım batlarımız hayırlısıyla gelsin artık çok uğraştım ben allahım boşa çıkarmasın inşallah
yok goguslerdede bişi olmadı hattra bugun baktım bı kararma damarlanma vs.de yok
gercı ben erken ogrendım galıba 1-2 hafta sonra olur gibime gelıyo
tez zamanda nasıp olsun sanada canım saglıklı sıhhatli insallah
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2014te nufus patlaması yaşatalım hep beraberr:)
İnş.. cnmm güzel haberlerimizi veririz aynı günde de doğurmak nasip etsin :)
:))) ama boşver öle vurdumduymaz durması çok daha ii çünkü benim eşim her adet olduğumda gözleri doluo çok kötü oluo aylardır bu hep böle bu seferde ben daha çok strese giriyorum belkide tek taraflı olsa bu kadar koymaz bide etrafımız hep hamilelerle dolu bizden sonra evlenenler bile hamile ee benimde yaşım geçior artık 27 yaşındayım( senin durumun daha ii valla bırak sadece dilinde kalsın diğer türlüsü çok daha zor
aminnnnn inşallah sen kaç aydır uğraşıodun elifcim
canım bende 86lıyım. 28 yaşındayım ve 30 yaşımdan önce anne olmayı çok istiyorum. 3,5 yıllık evliyiz. Eşimin sallamıyor olması kendi ile ilgili. Sperm sorumuz var. Ben baktırmadığım yerim kalmadı herşey çok şükür temiz. Onunda verdiği son sperm testine göre doktorlar bu değerlerle de çocuk olabilir lafından dolayı bende bir sorun yok havalarına girdi. Keçiboynuzuymuşş bilmemneymiş ahh bi yese, bende eminim sorun olmayacağına.
Erkekliğine bk sürmemek için sallamıyor modu yani.
Herşeyin zıddını yapıyor. Atıyorum bayan alttayken birlikte olursa ve bacaklarını dikerse çocuk olma ihtimali daha fazlaysa bunun tam tersini talep ediyor. Her lafım çocukmuş benim.. Ayda yılda bir yanıma gelir. İnsan eşi ile ayda 2 kez mi beraber olur? Neden dersem (ki bu hepp kavga ile başlıo ve bitio) spermim iyi değil her zaman olmaz dio. Benden duyduklarını bana satıyo. Falan filan.. beni deli ediyor gerçekten.
Amacını dahi anlamıyorum hergelenin
Senin eşinin yaptığı da yanlış her ay beklentiye girip seni yorması. Ne kadardır deniyorsunuz canım? Herhangi bir sorun var mı sizde?
canım ya sanırım senin eşin çocuk konusunda emin değil yada bazı insanlar vardır gıcıklık içlerinde vardır :) eşleri ne istese zıddını yapmak onların gururlarını okşar belkide bu karektarda ne bilim sen daha ii tanırsın :) ben 7 aydır deniyorum bende hiçbi sorun yok ama bu ayda olmassa eşim spermiyogram yaptırcak artık
yok goguslerdede bişi olmadı hattra bugun baktım bı kararma damarlanma vs.de yok
gercı ben erken ogrendım galıba 1-2 hafta sonra olur gibime gelıyo
tez zamanda nasıp olsun sanada canım saglıklı sıhhatli insallah
garden tebrik ederim iki saattir müjdeli yazını arıyorum alıntı yapmak için :) sıra ben test vakti şimdi kızlar gidip bismillah diyip test alıcam akşama da yapıcam ya da yarın sabaha dua edin bana nooluuur nollurrr nolllurrr
sizleri seviyorum öptüm
Senin yazını görünce benimde test yapasım geldiii
Çok heyecanlı yaaa :)
Ama maalesef benim daha bir hafta var boşu boşuna testi ziyan etmimmm :))))
Şaka maka 2 gün geçti kırmızılar gelmedi kızlar
alemsin yaaaa
Oooooo ne güzel işte aman gelmesiinnn :)
Ama hakkaten çooook canım çekti yaa şeytan dürtüyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?