Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

bende bilmiyorum geçen ay gidemedim bende bugüne randevu aldım bugün gideceğim bakalım ne olacak ne diyecek doktor bana sende görün canım

anladımm evet bnde yarın gidiyorum inş kötü bişey çıkmaz.

kizlar merhba..beni de alin araniza..yeni uyeyim.uc aydir deniyoruz sonuc yok.bu ay oldu oldu yoksa alti yedi ay sonra

Hoşgeldin:)
3 ay çok bi zaman degil ki vucud anca alışıyordur ümitsiz olmaa..
Özel deilse neden bu ay olmazsa o kadar sonraya kalıyor ?

Bat ınız ne zaman birlikte bekleriz ne güzel işte :)

cnm esimin isinden dolayi..denizci.bende biliyorum cok yeni ama iste ister istemez stres yapiyorum.benim her ay deneme gibi sansm olmyor maalesef.bat 30 nisan buarada cnm

cnm esimin isinden dolayi..denizci.bende biliyorum cok yeni ama iste ister istemez stres yapiyorum.benim her ay deneme gibi sansm olmyor maalesef.bat 30 nisan buarada cnm

Hım evet haklısın o zaman...

İnşallah bu ay müjdeyi alırsın daa dolayısıya bi mutluluk yaşarsın :)

ins canim hepimiz mutlu hbrleri alirz.olmzsa birdahaki geldgnde doktora gtmeyi dsnyorum.ins gerek kalmaz.cok harika bir site paylasmlar sayesinde bir sury sey ogrenyosun farknda olmdn.sizn bat nezamn peki.

Tebrikler canim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa hadi bakalım hayırlısı. inşaAllah çok beklemeden müjdeni alırsın. ki hapın bırakıldığı ilk ay gebelik şansı en üksek olan aymış. Rabbim muradını versin canım.

amin inşallah canım. ya nerdeyse bir haftadır batma var karnımda. yumurta batması bu kadar sürer mi ki. hapı bıraktığımdan mı oluyor anlamadım

amin inşallah canım. ya nerdeyse bir haftadır batma var karnımda. yumurta batması bu kadar sürer mi ki. hapı bıraktığımdan mı oluyor anlamadım

o konuda bir fikrim yok canım. ama kendini çok dinleme. ben de kendimi dinledikçe her tarafım sinyal veriyor zira

ins canim hepimiz mutlu hbrleri alirz.olmzsa birdahaki geldgnde doktora gtmeyi dsnyorum.ins gerek kalmaz.cok harika bir site paylasmlar sayesinde bir sury sey ogrenyosun farknda olmdn.sizn bat nezamn peki.

Evet bende daha önce sitenin varlıgını bilip ara ara girip okusamda geçen ay üye oldum anca :)
Benim bat 16 nisan umarım gelmez:)

susayaci--------------------------------------------10 nisan
komsu----------------------------------------------10 nisan
yasmin1987----------------------------------------10 nisan
kaygili_kiz------------------------------------------10 nisan
gulsahhh01-----------------------------------------10 nisan

Bat ı yarın olan da bayaga kişi varmış :)

yaptırcaz canım tabi inşallah bu ay olurda gerek kalmaz.....oo baya sert konuşmussun peki ne dedi boşanalım diyince

aldım ateşölçeri

36.5 ateşim gayet normal düzeyde yumurta yok demek ki

canım ii yapmışsında onu uzun süre ölçmen lazım adet gününden başlayarak vicut ısını bilemezsin belki var yok şuan için geç oldu tabiki inş hamilesindir gerek kalmaz ama eğer hamile deilsen adet gününden başlayarak bir ay düzenli ölçmelisin

benimde 26 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…