susayaci--------------------------------------------10 nisan
komsu----------------------------------------------10 nisan
yasmin1987----------------------------------------10 nisan
kaygili_kiz------------------------------------------10 nisan
gulsahhh01-----------------------------------------10 nisan
Bat ı yarın olan da bayaga kişi varmış :)
anam anam anam benim testin sonucu teyzeleri bi bakın heeeeeeeeeeeeeyyyyyytt darısı başına inşallahhh Rabbim duyar sesimizi
Eki Görüntüle 1060498
ben yarının siftahını yaptım pozitif hemiiide
darısı tüm sırada bekleyenlerin Allah'ım duysun sesimizi ki kendime ne kadar çok istediysem her zaman hepimize dua ettim.. ben inanıyorum burada duygularını gününü paylaşan herkes gerçekten yürekten candan kadınlar.. biliyorum ki hepimiz temiz kalplerle diliyoruz evlatlarımızı ben çok mutlu oldum bugün dilerim hepimiz yaşarız aynı duyguları
napıyosunuuuuzzzzz
anam anam anam benim testin sonucu teyzeleri bi bakın heeeeeeeeeeeeeyyyyyytt darısı başına inşallahhh Rabbim duyar sesimizi
Eki Görüntüle 1060498
hoşgeldiin :)
şu ders çalışmam gerekirken çalışamamanın vicdan azabını duyup, bi yandan da yarın agırlayacgm misafirleri düşnüyordum kiiiii bi bakayım dedim foruma susayacınn müjdesini gördüm :) (bu nasıl bir cümle oldu :) napıyorsunuz dediğine pişman olmuşsundur
Hadi darısı sırada bekleyen herkesin benim başımaaa :)
evet yaaaa ne güzel bi hbr olldu bu saatte:)
genelde sabah beklerim ben böyle hbrleri ama:)
ne büyük mutluluk aaa Allah sağlık versin. sağlıklı ömür versin.
sıra da bizlere gelsinnn
misafirlerin kimler ? ağır toplar mı
Cnm benim tebrik ederim, ins bu özel ve güzel duyguyu bütün anne aday adaylari tadar. O an ki mutlulugunu tahmin edebiliyorum. Ben birkac saat aglamistim. Ins hayirlisi ile kucaginada alirsin.anam anam anam benim testin sonucu teyzeleri bi bakın heeeeeeeeeeeeeyyyyyytt darısı başına inşallahhh Rabbim duyar sesimizi
Eki Görüntüle 1060498
canım ii yapmışsında onu uzun süre ölçmen lazım adet gününden başlayarak vicut ısını bilemezsin belki var yok şuan için geç oldu tabiki inş hamilesindir gerek kalmaz ama eğer hamile deilsen adet gününden başlayarak bir ay düzenli ölçmelisin
Eki Görüntüle 1060498
Eki Görüntüle 1060498
aaaaaaaaaa inanmıyorum yaaa maşallaaaahhhh :)
gerçekten çok ama çok sevindim :)
maşallah yaaaa hayırlı ugurlu olsunnnnnnnn :)
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin :)
Bi de bi hafta gecmeden belirgin çıkmaz derler günün gelmeden ne kadar koyu çıkmı ya ne güzel :)
Belirtilerin var mıydı senin ?
Hayırlı olsun canım :) mutluluğun daim olsun rabbim hayırla kucağına almak nasip etsin :)
hayırlı olsun canım yaa maşallah ne güzel çıkmış. darısı bize inşallah
masaallah canım yaaaaa
çok sevindim haberineeee Allah kucağına almayı nasip etsin saglıklı bi şekilde
darısı bizlere
Cnm benim tebrik ederim, ins bu özel ve güzel duyguyu bütün anne aday adaylari tadar. O an ki mutlulugunu tahmin edebiliyorum. Ben birkac saat aglamistim. Ins hayirlisi ile kucaginada alirsin.
Hayırlı olsun canım :) mutluluğun daim olsun rabbim hayırla kucağına almak nasip etsin :)
bende garip duygular içerisindeyim daha önce iki gebelik yaşadım hüzünle bitti ikisi de.. o yüzden ne sevinebiliyorum çok fazla.. ne de normal davranabiliyorum İnşallah Allah'ım nasip eder sağlıkla kucaklarım
Ve her isteyene versin Allah'ım yatıyorum kalkıyorum böyle dualar ediyorum.. herkes tatmalı dediğiniz gibi bu duyguyu.. sizin var mı çocuğunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?