Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Senin yazını görünce benimde test yapasım geldiii
Çok heyecanlı yaaa :)

Ama maalesef benim daha bir hafta var boşu boşuna testi ziyan etmimmm :))))

anam anam anam benim testin sonucu teyzeleri bi bakın heeeeeeeeeeeeeyyyyyytt darısı başına inşallahhh Rabbim duyar sesimizi

ben yarının siftahını yaptım pozitif hemiiide
darısı tüm sırada bekleyenlerin Allah'ım duysun sesimizi ki kendime ne kadar çok istediysem her zaman hepimize dua ettim.. ben inanıyorum burada duygularını gününü paylaşan herkes gerçekten yürekten candan kadınlar.. biliyorum ki hepimiz temiz kalplerle diliyoruz evlatlarımızı ben çok mutlu oldum bugün dilerim hepimiz yaşarız aynı duyguları

anam anam anam benim testin sonucu teyzeleri bi bakın heeeeeeeeeeeeeyyyyyytt darısı başına inşallahhh Rabbim duyar sesimizi
Eki Görüntüle 1060498

aaaaaaaaaa inanmıyorum yaaa maşallaaaahhhh :)
gerçekten çok ama çok sevindim :)
maşallah yaaaa hayırlı ugurlu olsunnnnnnnn :)
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin :)

Bi de bi hafta gecmeden belirgin çıkmaz derler günün gelmeden ne kadar koyu çıkmı ya ne güzel :)
Belirtilerin var mıydı senin ?

Bende çok mutlu oldun senin adına :)
İnşallah diğer arkadaşlarda aynı müjdelerle gelirler yakındaaa

napıyosunuuuuzzzzz

hoşgeldiin :)
şu ders çalışmam gerekirken çalışamamanın vicdan azabını duyup, bi yandan da yarın agırlayacgm misafirleri düşnüyordum kiiiii bi bakayım dedim foruma susayacınn müjdesini gördüm :) (bu nasıl bir cümle oldu :) napıyorsunuz dediğine pişman olmuşsundur
Hadi darısı sırada bekleyen herkesin benim başımaaa :)

evet yaaaa ne güzel bi hbr olldu bu saatte:)
genelde sabah beklerim ben böyle hbrleri ama:)
ne büyük mutluluk aaa Allah sağlık versin. sağlıklı ömür versin.
sıra da bizlere gelsinnn
misafirlerin kimler ? ağır toplar mı

Amiinnn aminn inşallaah :))

Misafirlerim kuzeni ve arkadaşı eşleriyle :) şehir dışından geliyorlar :)
Yani ağır sayılır arkadaşını hiç tanımıyorum ve eşlerini de tabi :))
aklım sürekli yarında derste yapamadım :)
bu testi görünce de test yapasım kabardı gene

Eki Görüntüle 1060498
Cnm benim tebrik ederim, ins bu özel ve güzel duyguyu bütün anne aday adaylari tadar. O an ki mutlulugunu tahmin edebiliyorum. Ben birkac saat aglamistim. Ins hayirlisi ile kucaginada alirsin.

anladım canım sağol

evet ya renk oldukça koyu ay 31 çektiği için sanırım adet günüm aslında bugün olabilir yani 9u aslında.. ben 28 ile 29 günde adet oluyorum eczacıya gittiğimde en iyisini ver abla hemen çıksın dedim o da bu testi verdi sabahı beklemene gerek yok dedi
Amin hepimizin kucağına Allah'ım sağlıklı bebekler versin daha bu başlangıç benim için dilerim kucağıma alırım diğer iki kaybım gibi olmaz :18:
belirtilerse adet belirtilerimle aynı sadece midem yandı bol bol ama benim zaten ara ara yanar böyle sanki yangın var midemin içinde klasik karın adet sancısı var bir kaç gündür gögüslerimde de acıma var o kadar hiç midem bulanmadı ya da uyku halimde yok akıntım sa normal benim adet öncesi kusuruma bakma sarı akıntım olur aynısı da geldi bende hiç beklemiyordum yine de test yapayım dedim sonuç cidden sürpriz oldu :)

Hayırlı olsun canım :) mutluluğun daim olsun rabbim hayırla kucağına almak nasip etsin :)

hepimize sağlıkla huzurla evlatlar versin Rabbim.. duaların için minnettarım buradaki herkese her gece dua ediyorum inşallah hepimizin olacak Allah'ın izniyle

hayırlı olsun canım yaa maşallah ne güzel çıkmış. darısı bize inşallah

Amin yeminle dua ediyorum hepimize kimseyi ayırmadan kulun kula duası daha hızlı tutarmış İnşallah Rabbim verecek hepimize bebişler sen de test yapınca koy ama buraya bende görmek istiyorum

masaallah canım yaaaaa
çok sevindim haberineeee Allah kucağına almayı nasip etsin saglıklı bi şekilde
darısı bizlere

AAAAAAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn hepimizi duysun Allah'ım çok sağol duaların için
bende hepimize duacıyım
benim mutluluğumu paylaştın ya Allah razı olsun buradaki herkesten ama sizin sıra gelince mutlu haber de olunca resim koyun olma mı :) hebberaber bakar dururuz

Cnm benim tebrik ederim, ins bu özel ve güzel duyguyu bütün anne aday adaylari tadar. O an ki mutlulugunu tahmin edebiliyorum. Ben birkac saat aglamistim. Ins hayirlisi ile kucaginada alirsin.

bende garip duygular içerisindeyim daha önce iki gebelik yaşadım hüzünle bitti ikisi de.. o yüzden ne sevinebiliyorum çok fazla.. ne de normal davranabiliyorum İnşallah Allah'ım nasip eder sağlıkla kucaklarım
Ve her isteyene versin Allah'ım yatıyorum kalkıyorum böyle dualar ediyorum.. herkes tatmalı dediğiniz gibi bu duyguyu.. sizin var mı çocuğunuz?

Hayırlı olsun canım :) mutluluğun daim olsun rabbim hayırla kucağına almak nasip etsin :)

Aminnnnnnnnn.....Hepimiz mutlu olalım Rabbim hepimize her isteyene versin.. beni düşünüp güzel dileklerde bulunduğun için de Rabbim sevindirsin seni ve tüm benim için iyi dileklerde bulunanları

Susayacimmmmmmm tebrik ediorum bebisim seniii :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok cnm benim ilk, saglikla kucagima alirim ins bende. Ilk müjdeli haberi verenlerdendim bu ay icin.daha cok yeni yani 4 hafta 4 günlük falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…