Susayacimmmmmmm tebrik ediorum bebisim seniii :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok cnm benim ilk, saglikla kucagima alirim ins bende. Ilk müjdeli haberi verenlerdendim bu ay icin.daha cok yeni yani 4 hafta 4 günlük falan.
Susayacimmmmmmm tebrik ediorum bebisim seniii :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins..
Tatlim haftasonu yapicam ve haberi vericem merak ediorum ben de deli gibii..Rabbim ins nasip etmistirve simski tutunur bana cunku benim de bi tane kaybim var..korkuorum cok ama Rabbim buyuk..
Cnm ben yurtdisindayim pek türkiyedeki gibi degil, sadece idrarda bakiyorlar ve 23 nisana randevu verdiler. O zaman ilk muayene olacak. Ins bu sürecler saglikli gecer.oy oy oy çok sevindimdilerim kucağına sağ sağlim alırsın
doktora gittin mi ? ben hemen gitmeyeyim diyorum neticede görünmüyor da hemen sadece kan testi yapıyorlar burada sonra sağlık ocağı peşime düşüyor tecrübeliyim de :) birazcık
Ins cnm hepimiz saglikla hamile olup, saglikla kucagimiza aliriz.Tatlim haftasonu yapicam ve haberi vericem merak ediorum ben de deli gibii..Rabbim ins nasip etmistirve simski tutunur bana cunku benim de bi tane kaybim var..korkuorum cok ama Rabbim buyuk..
Amin yeminle dua ediyorum hepimize kimseyi ayırmadan kulun kula duası daha hızlı tutarmış İnşallah Rabbim verecek hepimize bebişler sen de test yapınca koy ama buraya bende görmek istiyorum
inş tatlım az kalmış hadi bakalım benim daha 9 gün var
Günaydııınnnn herkeseeee :)
An itibariyle umudum mayısa kaldı :)))
Bu hisse bayaga alıştıgım için çok zorlanmadım ama böyle erken olmak beni şaşırttı :))
Daha dün başlayan agrılar bu sabah kasıklarımda özellikle sağ kasıgımda felaket bi sancıya dönüştü oturup kalkarken "ahhh "diyorum:):):)
Velhasıl ahh"lana vahhh"lana adet oldum
Günaydınnnn canım
aaa canım sende mi? bende erken olmasına şaşırdım cidden. hayırlısı artık canım bi dahaki aya inş
anladım canım sağol
evet ben regl oldum canım hemde 2 gün önceden..inş sen güzel haberi verirsin artık
Günaydııınnnn herkeseeee :)
An itibariyle umudum mayısa kaldı :)))
Bu hisse bayaga alıştıgım için çok zorlanmadım ama böyle erken olmak beni şaşırttı :))
Daha dün başlayan agrılar bu sabah kasıklarımda özellikle sağ kasıgımda felaket bi sancıya dönüştü oturup kalkarken "ahhh "diyorum:):):)
Velhasıl ahh"lana vahhh"lana adet oldum
inş.canım sende üzülme öbür ay inşallah olacak senin ne kadar oldu deneyeli
üzülme allahım inş.öbür ay yüzünü güldürür
yani 2. ay denebilir ama geçen ay tam bir ay korunmasız oldu desem yeridir. yani aslında çok yeni tabi ama çook istiyorum. yeni başladık bakalım olacak inş.
Canım sen naptın soğan suyu fln diyodun yaptın mı? Ben eşimi keçiboynuzuna ikna edemedimdur bi dün bir bugün iki sabırlı ol diyo bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?