Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Yok cnm benim ilk, saglikla kucagima alirim ins bende. Ilk müjdeli haberi verenlerdendim bu ay icin.daha cok yeni yani 4 hafta 4 günlük falan.

oy oy oy çok sevindim dilerim kucağına sağ sağlim alırsın
doktora gittin mi ? ben hemen gitmeyeyim diyorum neticede görünmüyor da hemen sadece kan testi yapıyorlar burada sonra sağlık ocağı peşime düşüyor tecrübeliyim de :) birazcık

Tatlim haftasonu yapicam ve haberi vericem merak ediorum ben de deli gibii..Rabbim ins nasip etmistirve simski tutunur bana cunku benim de bi tane kaybim var..korkuorum cok ama Rabbim buyuk..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Susayacimmmmmmm tebrik ediorum bebisim seniii :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins..

canımın teeeee içi yer yurt mülk sahibemiz :) hiç göremez olmuştum seni :) ses verdim beni mutlu ettin Rabbim senden de güzel haberler duymamızı nasip eder de seni tebrik yağmuruna tutarız inşalllaaaaaaaaaaaahhhhh

canım hiç korkma bak bana benimde var ama hayat devam ediyor hem daha bi sıkı bağlanmamız gerek bizim.. her fırtınanın arkası da ferahlıktır ayrıca
öyle de böyle de ayakta durcaz...yalnız düşük sebebine bakıldı deeee mi? ilaç milaç veriyor doktorlar ben ameliyat oldum çift rahimden ama şimdi iyiyim çok şükür

Cnm ben yurtdisindayim pek türkiyedeki gibi degil, sadece idrarda bakiyorlar ve 23 nisana randevu verdiler. O zaman ilk muayene olacak. Ins bu sürecler saglikli gecer.

Ins cnm hepimiz saglikla hamile olup, saglikla kucagimiza aliriz.

Susayacimmm ay neler demissin oleee cok mutlu oldumm :) canim benim kaybimi doktorlar dusukten bile saymad..kimyasal gebelikti ama ona bilr nasil baglanmistimm..az mi agladim o zamanlar? Arastirma yapilmadi..2-3 aylik dusuklerde arastirma yapioruz dediler..tamam dedim ben de diretmedim illa yapin die :)

Günaydııınnnn herkeseeee :)

An itibariyle umudum mayısa kaldı :)))
Bu hisse bayaga alıştıgım için çok zorlanmadım ama böyle erken olmak beni şaşırttı :))
Daha dün başlayan agrılar bu sabah kasıklarımda özellikle sağ kasıgımda felaket bi sancıya dönüştü oturup kalkarken "ahhh "diyorum:):):)

Velhasıl ahh"lana vahhh"lana adet oldum

Günaydınnnn canım
aaa canım sende mi? bende erken olmasına şaşırdım cidden. hayırlısı artık canım bi dahaki aya inş

üzülme allahım inş.öbür ay yüzünü güldürür

yani 2. ay denebilir ama geçen ay tam bir ay korunmasız oldu desem yeridir. yani aslında çok yeni tabi ama çook istiyorum. yeni başladık bakalım olacak inş.

canım benim sen daha çok yenisin ya ben napıyım ama isteyince yeni eski dinlemez tabi sadece üzülme ve sabret en azından daha çok yenisin allahım hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlere inşallah

Canım sen naptın soğan suyu fln diyodun yaptın mı? Ben eşimi keçiboynuzuna ikna edemedim dur bi dün bir bugün iki sabırlı ol diyo bana :)

hımmm senin yeniyse ondan yapmıodur benim 7 ay olduğu için eşim pes etti yaptı 15 gün yaptırdım ona çünkü eğer bu ayda olmassa spermiyogram yaptırcak çok etkilemesini istemedik o yüzden bıraktı bende soğan suyunu yaptım bitti adetime 8 gün kaldı bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…