üzülme allahım inş.öbür ay yüzünü güldürür
Bata 6 kaldııııı oy neymiş bu yaaa böyle gün sayıdırıo bize
Dğrusunu söylemek gerekirse geçen ay ki kadar üzülmedim :)
Bugün misafirim var ve 8 gün sonrada sınavlarım kafamı onlarla meşgul etmeye çalışıyorum :)
üzülmediğine sevindim bencede kafanı başka yerlere çekmen seni dahada rahatlatır
GunaydiiinnnnnDğrusunu söylemek gerekirse geçen ay ki kadar üzülmedim :)
Bugün misafirim var ve 8 gün sonrada sınavlarım kafamı onlarla meşgul etmeye çalışıyorum :)
fananaaayyyyyyy artık şafakta eşlik edemiyorum saaannaaa :)
canım hayırlısı kısmet değilmiş demekki. Her ay bişi yapıoruz ya, geçen ay hgs çektirdim bu ay hayıt kullanıyorum bakalım önümüzdeki ay ne olacak
En iyisi fazla üzerine gitmemek napalım herşey Allahtan. Bebek kıyafeti alanlara bile gıcık oluyorum psikopat mıyım neyimMola vermek şart canım..
Bu arada hayıt ın sende yan etkisi oldu mu? benim içmeye başladığım günden beri burnum içi kupkuru. Çok rahatsızım.
günaydın canım benim yok ben çok rahattım valla ama ben akşam uyumadan önce içiyordum halada öyle yapıyorum
AAAAAAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn hepimizi duysun Allah'ım çok sağol duaların için
bende hepimize duacıyım
benim mutluluğumu paylaştın ya Allah razı olsun buradaki herkesten ama sizin sıra gelince mutlu haber de olunca resim koyun olma mı :) hebberaber bakar dururuz
canım benim sen daha çok yenisin ya ben napıyımama isteyince yeni eski dinlemez tabi sadece üzülme ve sabret en azından daha çok yenisin allahım hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlere inşallah
anladımm evet bnde yarın gidiyorum inş kötü bişey çıkmaz.
günaydın canım inşallah bişey çıkmaz bende kist vardı onun tedavisi devam edecekmiş bide süt hormonum yüksek onun için ilaç verdi bu ay hiçbişeyden umudum yok canım oluruna bırakacam dün eşimlede konuştum kimse bize bebek hakkında bişey sormasın bi yorumda bulunmasın dedim dün doktordan çıktığımdan beri ağlıyorum zaten
olacak tabikiiii en tatlı bebişler bizim olacak hemde :)
yaptırcaz canım tabi inşallah bu ay olurda gerek kalmaz.....oo baya sert konuşmussun peki ne dedi boşanalım diyince
Gunaydiiinnnnn
Klasik soruyu sormak zorundayimyerlesme kanamasi olabilir miiiii acep????
kizlar aranizda sogan kuru uygulayan varmi
Günaydın :)
Aynı şeyi düşündüm , çünkü düşük yaptıgımda da (ki aynen böyle erken bi şekide başlayan adet sanmıştım ) böyle olmuştu...
Ama bunu anlama için beklemek gerek :)
Hayırlısı olsun bakalım :)
inşallah canım ya ben gelecek aydanda umutlu değilim dün doktora gittim bisürü ilaç verdi kist var bende bide süt hormonu yüksekmiş bunu düşürmem lazım dedi yoksa bebek olmaz dedi bu ayda bişey beklemiyorum
Günaydııınnnn herkeseeee :)
An itibariyle umudum mayısa kaldı :)))
Bu hisse bayaga alıştıgım için çok zorlanmadım ama böyle erken olmak beni şaşırttı :))
Daha dün başlayan agrılar bu sabah kasıklarımda özellikle sağ kasıgımda felaket bi sancıya dönüştü oturup kalkarken "ahhh "diyorum:):):)
Velhasıl ahh"lana vahhh"lana adet oldum
Hayırlısı olsun canım ya en azından sorunun ne olduğu bulunmuş tedaviye başlanmış sıkma sen güzel canını vardır vakti saati
Ben yaptım bu ay ....
Sen ne için düşünüyorsun pko için mi hamileliğe hazırlık için mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?