Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

üzülme allahım inş.öbür ay yüzünü güldürür

Dğrusunu söylemek gerekirse geçen ay ki kadar üzülmedim :)
Bugün misafirim var ve 8 gün sonrada sınavlarım kafamı onlarla meşgul etmeye çalışıyorum :)

Bata 6 kaldııııı oy neymiş bu yaaa böyle gün sayıdırıo bize

fananaaayyyyyyy artık şafakta eşlik edemiyorum saaannaaa :)

Gunaydiiinnnnn
Klasik soruyu sormak zorundayim yerlesme kanamasi olabilir miiiii acep????

aaah ahhhh bi alsak o güzel hbrii paylaşmaşmaz mıyım hiiiççç

canım benim sen daha çok yenisin ya ben napıyım ama isteyince yeni eski dinlemez tabi sadece üzülme ve sabret en azından daha çok yenisin allahım hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlere inşallah

haklısın canım, yıllarca bekleyen bile var. Rabbim her isteyenin yüzünü güldürsün bu konuda inş

yaptırcaz canım tabi inşallah bu ay olurda gerek kalmaz.....oo baya sert konuşmussun peki ne dedi boşanalım diyince

keçiboynuzu pekmezi aldı rafa koydu :)
Sen al dedin bende aldım dedi.
Hahahahaha böyle bir adam işte..
Kapağını aç , kaşığı daldır, ağzını aç, pekmezi diline koy , yut , kaşığı yıka,, pekmezin kapağını kapat , rafa koy da demem gerekiyordu sanırım atlamışım

Gunaydiiinnnnn
Klasik soruyu sormak zorundayim yerlesme kanamasi olabilir miiiii acep????

Günaydın :)
Aynı şeyi düşündüm , çünkü düşük yaptıgımda da (ki aynen böyle erken bi şekide başlayan adet sanmıştım ) böyle olmuştu...
Ama bunu anlama için beklemek gerek :)
Hayırlısı olsun bakalım :)

Ozaman beklemedeyizzz. Gelismelerden hbr et. Ben senden guzel hbr bekliyodum. Hala umutluyum.:) misafirlerine ne hazirladin?

Hayırlısı olsun canım ya en azından sorunun ne olduğu bulunmuş tedaviye başlanmış sıkma sen güzel canını vardır vakti saati

hayırlısı olsun ama biliyorum kısa bi zamanda senin de haberini alıcaz bebek naz yapıyor senin

Hayırlısı olsun canım ya en azından sorunun ne olduğu bulunmuş tedaviye başlanmış sıkma sen güzel canını vardır vakti saati

canım benim çok teşekkür ederim valla dünden beri ağlayıp duruyorum moral falan kalmadı gecede hç uyumadım devamlı bişey çıkmasından yoruldum

Kizlaaar hamile arkadaslar belirtilerini ve nezaman basladigini yazabilirler miiiii
Bize de bi fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…