- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
keçiboynuzu pekmezi aldı rafa koydu :)
Sen al dedin bende aldım dedi.
Hahahahaha böyle bir adam işte..
Kapağını aç , kaşığı daldır, ağzını aç, pekmezi diline koy , yut , kaşığı yıka,, pekmezin kapağını kapat , rafa koy da demem gerekiyordu sanırım atlamışım
kizlar aranizda sogan kuru uygulayan varmi
susayaci--------------------------------------------10 nisan
komsu----------------------------------------------10 nisan
yasmin1987----------------------------------------10 nisan
kaygili_kiz------------------------------------------10 nisan
gulsahhh01-----------------------------------------10 nisan
Bat ı yarın olan da bayaga kişi varmış :)
Ozaman beklemedeyizzz. Gelismelerden hbr et. Ben senden guzel hbr bekliyodum. Hala umutluyum.:) misafirlerine ne hazirladin?
hayırlısı olsun ama biliyorum kısa bi zamanda senin de haberini alıcaz bebek naz yapıyor senin
yumurtlama günlerimde normal agrılar oldu ama onun dışında pek bi etkisi olmadı..hamilelik icin cnm.4.gunum ama kasgm cok agryo bi de cok afedersnz tuvalete cok fazla cikiyorum.boyle bi etkisi oldumu sizdede
günaydın canım ben adet oldum 8 nisanda yeni bat 5 mayıs ama ilaç kullandığım için değişebilir
kızlar bir şey soracağım size ya. doktora gitmek istiyorum bir sorun var mı diye..ama çok yenisin der kesin. bende varsa bir şey baştan öğreneyim istiyorum.acaba bayadır deniyoruz mu desem :44::44: birde hangi dönem gitmek lazım doktora. reglken gidilir mi? ultrasonla bakar herhalde değl mi? ya hiç bilmiyorum bu konuları. tavsiyelerinize göre bakacağım artık
ben varım canım
Evet bekleyelim bakalım ama çokta ümitli degilim her ay böyle oluyo bu ay tek farklı erken geldi :))
Aglayan pasta tuzlu kurabiye ve börek yaptım şimdilik ama yoldan gelecekleri için belki yemekde yerler diye corba ve yemek yapıyorum şuan :)
inşallaaahh ya hayırlısı :)
evet nazlandı biraz 8 ay oldu artık
sende etkisi ne oldu peki.bu sey agri yaparmi oyle.acaba usuttmde ondanmi olyor
canım bende çok sık idrara çıkma yaptı birazda akıntı yaptı normalde akıntım olmazdı çünkü okadar başkada bişi yapmadı ağrı yapacağını zannetmiyorum ya üşüttün yada adet zamanın yaklaştı
canım bende çok sık idrara çıkma yaptı birazda akıntı yaptı normalde akıntım olmazdı çünkü okadar başkada bişi yapmadı ağrı yapacağını zannetmiyorum ya üşüttün yada adet zamanın yaklaştı
anldm cnm korktm bende icmesemmi acaba dedim:)daha adetm ay sonunda cok var anlycn
Ozgecim sen neler soyluyosun boyle:) bunlar bana gebelik belirtisi gibi geldiiiiiii
:)))))) inşallah cemrecim azından bal damlıyo .. soğan suyunu bırakalı 1 haftayı geçti ben hala sık idrara çıkmaya devam aceba diorum inofolik içiyorum omu böle yapıo ki die ama bilemedimki
Aayyy cok heyecanliiiii guzel hbrler gelir umarim olmazsa da mayisa devammm
inş.canım senin 16sıydı dimi adetin 6 gün kaldı
haa yok, listede 17 si görünüyo ama yumurtam geç çatladığı için 20 sine attı tarihim. daha çok var anlıcağın.
hımm ozamn sen yumurta takibimi yaptırdın olsun aman tutsunda hamile kalda 20si olsun ne olcak
evet canım yumurta takibi yaptırdım bu ay ilk defa. şu 10 gün göz açıp kapayınca geçse:)
gerçi regl olunca başım göğe mi ercek o da var ama, belirsizlik daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?