Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

:))))) bencede ne diyim allah nasip etsin inş o isterse herşey olur

günaydın canım ben adet oldum 8 nisanda yeni bat 5 mayıs ama ilaç kullandığım için değişebilir

Ozaman beklemedeyizzz. Gelismelerden hbr et. Ben senden guzel hbr bekliyodum. Hala umutluyum.:) misafirlerine ne hazirladin?

Evet bekleyelim bakalım ama çokta ümitli degilim her ay böyle oluyo bu ay tek farklı erken geldi :))
Aglayan pasta tuzlu kurabiye ve börek yaptım şimdilik ama yoldan gelecekleri için belki yemekde yerler diye corba ve yemek yapıyorum şuan :)

hayırlısı olsun ama biliyorum kısa bi zamanda senin de haberini alıcaz bebek naz yapıyor senin

inşallaaahh ya hayırlısı :)
evet nazlandı biraz 8 ay oldu artık

kızlar bir şey soracağım size ya. doktora gitmek istiyorum bir sorun var mı diye..ama çok yenisin der kesin. bende varsa bir şey baştan öğreneyim istiyorum.acaba bayadır deniyoruz mu desem :44::44: birde hangi dönem gitmek lazım doktora. reglken gidilir mi? ultrasonla bakar herhalde değl mi? ya hiç bilmiyorum bu konuları. tavsiyelerinize göre bakacağım artık

hamilelik icin cnm.4.gunum ama kasgm cok agryo bi de cok afedersnz tuvalete cok fazla cikiyorum.boyle bi etkisi oldumu sizdede
yumurtlama günlerimde normal agrılar oldu ama onun dışında pek bi etkisi olmadı..

günaydın canım ben adet oldum 8 nisanda yeni bat 5 mayıs ama ilaç kullandığım için değişebilir

hayırlısı olsun bakalım :)

Bence git hamile kalmadan önce rutin kontroller yapılıyo bunları yapıcaksın sonuçta ve genelde adetin 3 günü gidliyor...

Oh ohhh ellerine saglik arkadasim.
Eger daha once hic bukadar duzenszlik yapmadiysa, bence hala bi umut var. Hadi hayirlisi.
Yerlesme kanamasi acik pembe veya koyu kahve oluyomus. Gunluk pedi bile doldurmuyomus. Lekelenme tarzinda geliyomus. Eger senin de bu tariflere uyuyosa gelsin bebislerrrr

sende etkisi ne oldu peki.bu sey agri yaparmi oyle.acaba usuttmde ondanmi olyor

canım bende çok sık idrara çıkma yaptı birazda akıntı yaptı normalde akıntım olmazdı çünkü okadar başkada bişi yapmadı ağrı yapacağını zannetmiyorum ya üşüttün yada adet zamanın yaklaştı

Ozgecim sen neler soyluyosun boyle:) bunlar bana gebelik belirtisi gibi geldiiiiiii

Ozgecim sen neler soyluyosun boyle:) bunlar bana gebelik belirtisi gibi geldiiiiiii

:)))))) inşallah cemrecim azından bal damlıyo .. soğan suyunu bırakalı 1 haftayı geçti ben hala sık idrara çıkmaya devam aceba diorum inofolik içiyorum omu böle yapıo ki die ama bilemedimki

:)))))) inşallah cemrecim azından bal damlıyo .. soğan suyunu bırakalı 1 haftayı geçti ben hala sık idrara çıkmaya devam aceba diorum inofolik içiyorum omu böle yapıo ki die ama bilemedimki

Aayyy cok heyecanliiiii guzel hbrler gelir umarim olmazsa da mayisa devammm

hımm ozamn sen yumurta takibimi yaptırdın olsun aman tutsunda hamile kalda 20si olsun ne olcak

evet canım yumurta takibi yaptırdım bu ay ilk defa. şu 10 gün göz açıp kapayınca geçse:)
gerçi regl olunca başım göğe mi ercek o da var ama, belirsizlik daha zor.

evet canım yumurta takibi yaptırdım bu ay ilk defa. şu 10 gün göz açıp kapayınca geçse:)
gerçi regl olunca başım göğe mi ercek o da var ama, belirsizlik daha zor.

yumurta takibi nasıl yapılıo ya bana doktorlar hiç önermedi ancak sipermiyogram diolarda başka bişi demiyolar yaaaa ...olsun öle düşünme belkide bu ay sende hamileeeeeeeeeeeee olacaksınnnnnnn adet olmayacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…