canım kızmaz zaten o şekilde gitmen gerekiyor ama en erken 3.günü yada 4.günü gidilio bana kalırsa randevunu bi sonraki güne aldır yani 3.günü git
ciddi misin????
kaydırmam ımkansız
benide ekleyın lütfen 25 nisan
valla tatlım kuzenim de aynı öleydi..adeti 4 gün gecikti ve kahverengi akıntıları başladı..ben yerleşme kanamasıdır dedim inanmadı sonra ertesi gün benim zorumla test yaptı ve sonuç pozitifbence bi test yap..
ciciklerimmmm hepinizi ekledim listemize..hadi bakalım bu ay gelsin bebiş haberleri sıra sıra
evet rehber öğretmenım sen ne öğretmenısın ?:) hesap da mecbur yapılıyor canım ya yaza gelen doğum izni kullanılmıyor eylül ekim kasım a denk gelse dogum bu seferde bebek ek gıdaya gecmeden ayrılma olacak o zaman da sıkıntı mecbur mama vb vermek durumunda kalıcaz o yuzden hesap kıtap yapıyoruz degıl mı ama:)
arkadaşlar ovulasyon testi hakkında bilgisi olan varsa bana cevap yazabilir mi? biz bu sabah çalışma yaptık, bu akşamüstü testte koyu çizgiyi yakaladım. şimdi bu gece tekrar çalışmalı mıyız yoksa yarın mı çalışmalıyız napcaz bilmiyoruuummm. koyu çizgi olunca çatlamış mı demek oluyo yoksa daha çatlamamış mı offf kafam çok karıştı
canım beni esesdeve olarak eklemişsin,esesbade olacaktı doğrusu ...akşam akşam güldürdün beni :))
Kizlar bu keciboynuzu pekmezi iciriyorumm esime ama aksam yatmadan once .. Sabah ac karnina mi icmesi lazim illa ki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım yaaa..gün içinde olduğu sürece ve her gün olduğu sürece sorun yok bence
merhaba kızlar
benim de umudum nisan. 13 aylık evliyim. nisan ilk denemem olacak.
bat 14 nisan.
beni de ekleyinn
hoşgeldinnn ekliorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?