Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Aynisi bana da olmustu. Implantasyon kanamasi deniyordu sanirim. Adet oldum sanmıştım. 3 gun sonra test pozitif çıkmıştı

Yanlız benim adetten önce oldu ve bata kahveydi..kist olmasından korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar ovulasyon testi hakkında bilgisi olan varsa bana cevap yazabilir mi? biz bu sabah çalışma yaptık, bu akşamüstü testte koyu çizgiyi yakaladım. şimdi bu gece tekrar çalışmalı mıyız yoksa yarın mı çalışmalıyız napcaz bilmiyoruuummm. koyu çizgi olunca çatlamış mı demek oluyo yoksa daha çatlamamış mı offf kafam çok karıştı

Labquick gebelik testi kalmış ondan yaptım yok negatif hala hasta olmadım test bozuk olabilir mi bi tane baska marka var onu da sabah yapıcam acaba kist mi var off yrn doktora gtcem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bu keciboynuzu pekmezi iciriyorumm esime ama aksam yatmadan once .. Sabah ac karnina mi icmesi lazim illa ki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hesap kitap herkez yapıyor bnde hamileliğimin son günlerini yazın yaşamak istiyordum ama geçti artık..martta hamile kaldıysam aralık da olur dogum...
ama siz ek gıda için fln plan yapmayın herşeyin hayırlısı...bnm yeğenim hiç anne sütü içmedi gayette sağlıklı
Allah sağlıklı bebek herkeze nasip etsin inş.

Riske atma
Bu aksam da calis sen canimmmm

Klomen kullananan bayanlarrr size bisi sorcammm sat 17 mart.2. Gunu klomene basladim . Cuma kontrolum var. İlac icerken yumurtalarimin buyudugunu hissettim ama catladigini nasi anlicam.;(

Kizlar bu keciboynuzu pekmezi iciriyorumm esime ama aksam yatmadan once .. Sabah ac karnina mi icmesi lazim illa ki?

yok canım yaaa..gün içinde olduğu sürece ve her gün olduğu sürece sorun yok bence

yok canım yaaa..gün içinde olduğu sürece ve her gün olduğu sürece sorun yok bence

O zaman tamam canm cok saolllk 💞💞💞😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…