arkadaşlar ovulasyon testi hakkında bilgisi olan varsa bana cevap yazabilir mi? biz bu sabah çalışma yaptık, bu akşamüstü testte koyu çizgiyi yakaladım. şimdi bu gece tekrar çalışmalı mıyız yoksa yarın mı çalışmalıyız napcaz bilmiyoruuummm. koyu çizgi olunca çatlamış mı demek oluyo yoksa daha çatlamamış mı offf kafam çok karıştı
insallah nisan annesi olurum bendeee
inşallah hepimizin umudu o
kızzz o pirelideveyle karışmıştır yazarken hahahahahahah ben senden daha çok güldümkusura bakma tatlım ama klavyenin azizliği
güzel bi karışım olmuş ama,günlerde aynı çünkü olabilir yani..kusura bakcak bişi yok,güldük işte akşam akşam boşver,gülmek iyidir
Nisan ayinda hamile kalmak isteyenler den biride beniminşallah allahim dualarimizi kabul eder..
arkadaşlar sizlere bisey sormak istiyorum
ben hemen hemen hergün spor yapıyorum hf nın iki günü spor salonuna gidiyorum.
bu ay da korunmasız ilk denemelerde bulunucaz ins.
spor yapmam olası bir gebeliğin tutunmasına engel olur mu sızce ara mı vermelıyım
Kızlar bu ay ovülasyon testi kullanıyorum yalnız anlamadığım birşey var. Koyu çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim. Ertesi gün silikleşmeye başladı, 3 gün sonra yine koyu çift çizgi oldu. Ne bu şimdi ???? Böyle birşey olabilir mi?
hımmm nese bi yolu vardır elbet sonuçta hormonlarına bakılacak hepsi adet zamanı oluo inş bişi çıkmaz canım
ekledim tatlımm:13: ama bak nolur umudu kırmak yokk lütfennn :13:
inş yokturr yaa inşallah sağlıklıyımdır
arkadaşlar meraba, yeni katıldım.. evli bir bayanım yaş 25. ilk defa bu ay yani mart ayında korunmadan ilişkiye girdik. normalde adetlerim düzenli olurdu. iki gün gecikince beta hcg yaptırdım fakat sonuc 0.100.. şok oldum çünkü hamile olduğuma emindim.. her belirtiye sahiptim. merak ettiğim şey sizce kan testinde hata payı var mıdır? ayrıca aklımda soru işaretleri oluştu neden cocuğum olmadı ki ilk denemede. sizce bu normal mi ? cok acil cevap bekliyorum
Kizlar bu keciboynuzu pekmezi iciriyorumm esime ama aksam yatmadan once .. Sabah ac karnina mi icmesi lazim illa ki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?