Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Günaydıınn :)
Maşallah gün be gün büyüyo umutlar :)))

Eee bat ı yaklaşanlar nasılsınız var mı belirtiler

güzelim neden olmadı ki ilk denemede die düşünme daha yolun başındasın..yum zamanına denk gelmemiştir ya da yumurtlamamış olabilirsin bu ay..ya da eşinde sperm azlığı olabilir..yani birsürü birsürü soru var..o yüzden şimdiden düşünmeye başlama yıllarca bekleyen insanlar var..sadece doktora git genel kontrollerini yaptır en azından için rahatlar

Günaydıınn :)
Maşallah gün be gün büyüyo umutlar :)))

Eee bat ı yaklaşanlar nasılsınız var mı belirtiler

canımm günaydın benim bat 6 nisan ama ben bu ay bence erken yumurtladım..ayın 23ünde yumurtlama günüm görünürken ayın 17si ile 20si arası yumurtlama akıntım geldi.elimde 5 tane ovu testi vardı onlarda o zaman koyu renk oldular..ve biz sadece 17 ve 19unda birlikte olduk eşimle..sadece iki kere belirti var mı dersen daha adetime 10 gün var die düşünürsem göğüslerim sızlamaya başladı ve iki gün önce belim kopucak gibi ağrıdı..şimdi bişi var mı die sorarsan sadece göğüs sızısı ve kasıklarıma giren ara ara kramplar ama hepsi pskolojik biliorum bennnnn

Hadi bakalım hayırlısı :))
Bilerek mi 2 kere deneyip bıraktın ?
Hani bazıları der her ihtimale karşı regl olana kadar ilişkiye devam diye ?

Sabah tedt yaptım negatif list falandı heralde o kahverengiler çok üzgünüm doktora gidicem iyi haberler için dua edin ltfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalım hayırlısı :))
Bilerek mi 2 kere deneyip bıraktın ?
Hani bazıları der her ihtimale karşı regl olana kadar ilişkiye devam diye ?

yok bilerek deil..eşim çok yoğun çalışıo..akşam eve gelince uyuya kalıo e adamı uyandırıp üstüne mi atlıcam bak ayın 19undan beri tık yok mesela..gün de geçti zaten..ya canım bi de görev gibi oluo ya hani..çok uyuz oluorum yaaaa

Son düzenleme:
Sabah tedt yaptım negatif list falandı heralde o kahverengiler çok üzgünüm doktora gidicem iyi haberler için dua edin ltfen

İnşallah iyi haberlerle dönersin ama en önemlisi gönlün ferahlamış dönersin....
Unutma bizim şer sandıklarımızda hayırlar gizlidir...

hehehe haklısın :)
Bende aynısını düşünüyorum ya dün yatık bugün yok falan diye hesap kitap yapınca bi tuhaf oluyo ya

ya işte o hesap kitap olayı uyuz edio beni..ay ayıptır sölemesi yaparken bile insanın aklında bebek oluo

ya işte o hesap kitap olayı uyuz edio beni..ay ayıptır sölemesi yaparken bile insanın aklında bebek oluo

Aynen öyle yaa :)
Aslında umudum nidanda diyorum ama tuhaf bi şekilde bu ayda yine kırmızıları görecegimi hissediyorum :)
Şimdiden kendimi hazırlıyorum :)
Öyle bişey olursa umudumuz mayısa diye ben konu açıcam

hahahahhaha topiğin adını değiştiririz

hahahahhaha topiğin adını değiştiririz

Olmaz konu açan herkes hamile kalıyo sen bu ay müjdeyi verirsin bi daha ki ay sıra bendeeee
Soğan suyumu içtim az önce çok zor yaaaaa
Agzımın tadı düzelsin diye hemen bişey yiyorum :):)

soğan suyunu neden içiosun??akıntı falan mı var çok?

Düşükten sonra bende kist çıkmıştı o zaman içmiştim işe yaramıştı...
Soğan suyu rahimi temizliyo ya bu ay içim dedim geçen ay sanki yanma falan oluyodu hem de hamileliği kolaylaştırıyomuş şifa Allahtan tabi :)))

peki nasıl kullanıosun ? ne zaman başlanıo? ay ben de yapayım bari..

peki nasıl kullanıosun ? ne zaman başlanıo? ay ben de yapayım bari..

Normalde Dr.Saraçoğlu adet bitiminden 7 gün sonra başlanır diyo...ama adetin 7.günü kullananlarda var...forumda bu konu ile ilgili bi topik var orda da adetin 7.günü kullananlar çoğunlukta...
Bi de adet bittikten sonra kullanırsan yumurtlama zamanı neredeyse gelmiş ya da geçmiş oluyo bende o yüzden adetin 7.günü başladım ki tesirini gösterdiğinde yumurtlama zamanı geçmemiş olsun :))

Hazırlanışı da 1,5 -2 su bardağı içme suyunu kaynatıyosun ve içine 1 tane orta boy beyaz sogan 4 e ya da 6 ya bölüp atıp kapağı kapalı 5 dk kaynatıyosun sonra altını kapatıp ılımaya bırakıyosun ne tam soguk ne tam sıcak olmıcak ılıkken aç karnı iççen.... günde 2 kere taze hazırlıcan ben sabah ve akşam yapıyorum...
Öğle akşam ya da çalışanlar için akşam gece yapanda var...

adetin 7.günü başlayıp kaç gün içiosun?

Mrb arkadaşlar. Bende uzun zamandir takip ediyorum forumu artik bende araniza katilmak istedim :) 5 aylik evliyim aralik 5 te kurtaj olmak zorunda kaldim. Simdi tekrar deniyorum ama nedense olmuyo bakalim umudum nisan

Allah hayırlısını nasip etsin tatlım..Allah herşeyin en doğru zamanını bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…