- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Aarkadaslar nisan kacinci ay sizde isimleri bilmiyorum ben .bir tek mart ayni bizde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aarkadaslar nisan kacinci ay sizde isimleri bilmiyorum ben .bir tek mart ayni bizde
kızlar sanırım ilk kötü haber benden gelecek bat nisan 4 dü ama bel ve karın ağrım başladı
umudum mayıs ayına konusunda olacak olanlardanım...
adetin 7.günü başlayıp kaç gün içiosun?
Mrb arkadaşlar. Bende uzun zamandir takip ediyorum forumu artik bende araniza katilmak istedim :) 5 aylik evliyim aralik 5 te kurtaj olmak zorunda kaldim. Simdi tekrar deniyorum ama nedense olmuyobakalim umudum nisan
kızlar sanırım ilk kötü haber benden gelecek bat nisan 4 dü ama bel ve karın ağrım başladı
umudum mayıs ayına konusunda olacak olanlardanım...
Dr um demisti canm birdeb fazla yunurtladiysa. yumurtalar farkli zamanlarda catlayabilirmis yani sende de ole mi oldu acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bi onu söylemeyi unutmuşum :)) 15 gün içiyosun günde iki kere..
Sonra diğer ay adetine 10 gün kala içmeye başlıyosun...
Bayağa şifalı yaa inşallah işe yarar :)
Normaldir ya vucüt kendini toparlıyo...Bende ekimde düşük yaşadım ama kürtajla deil vakumla aldılar kalan parçayı
İki ay sonra tekrar denemeye başladık şimdi nisan 4.ay olucak hayırlısı beklemeye devam :)
Daha dur bakalım yaa bat ın gelsin bi geçsinde :) Hem hamilelik ve regl belirtiler aynıymış :)
Ama yine de nasip olmazsa umudumuz mayısa konusunu ben açıcam merak etme
kızzz nisan ayında herkes patır patır hamiş haberi vercekkk kalmıcak mayısa..ama tut ki kaldık diyelimmm haber et burdakilere en başta bana olmak üzere
Tabi kurtajdan sonra biraz zaman gerekli ama insan kendini avutamuyo :)
Ayy inşallah yaaa :):)
Evet haklısın günler ay gibi oluyo geçmek bilmiyor resmen
Herşeyin vakti vardir ama insanin elinde degik surekli bi bekleyis icindeyim :) bu ay hazirlikliyik ve umudum var. Sogan kurune basladim. Kuru incir yiyorum yumurtlama gunumde havucta bolbol tuketicem. Bakalim sonuc ne olacak :)
ne zormuş beklemek,sabretmek,dua etmek ...
gelsin bebisler,dolsun göbisler Allahımmm ..
[/QUOT
allahım duy sesimizi güldür yüzümüzü
kızlar benim yumurtam tembelmiş o yuzden kloben kullanıyorum yanında bu ay tarcın bal ve çörek otu kurunu uygulamayı düşünüyorum aranızda uygulayan varmı acaba :18:
canım bildiğim bişiyi seninle paylaşmak istedim onların hepsini birden tüketmemelisin bu ay soğan kürünü 15 gün yaptıktan sora inş adet olmassın ki oldun ozamn incir ve havuç kürüne başlaman gerek buna adetliyken başlıosun bilgin olsun
Ay canm ben ilk ay incir kuru yaptimmm kist oldu kurtulamadim halayumurtaliklarin iyi calismasina rgmen bana da klomen verdi dr hayrlisi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İncir ve havucu kur olarak degil taze taze yiyorum bi sorun olurmu ki acaba
canım ben özellikle ibrahim saraçoğlunun sitesinde okudum hepsi birden olmaması gerekiomuş bana kalırsa yeme suyu yada kendisi sonuçta onlarda etki ediyo soğanı bitirmeden onları yapma derim bende bu ay soğan kürüne başladım eğer rabbim bu yda nasip etmesse öbür ay incir ve havuç kürünü yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?