Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

kızlar benim yumurtam tembelmiş o yuzden kloben kullanıyorum yanında bu ay tarcın bal ve çörek otu kurunu uygulamayı düşünüyorum aranızda uygulayan varmı acaba :18:

canım ben uygulamadım ama bazı yazılara tanık oldum kimisi ii deil diyo kimisi memlun kaldım dio ama bana kalırsa incirle havuç kürünü yap onlarda yumurta çatlatmaya yarıo yanlız ilaçla birlikte bide bunlar agır gelmesin malüm klomen zaten rahim duvarını inceltiyo allah korusun düşüğe neden oluo bence klomeni bu ay kullan eğer etki etmesse diğer ayda bitkisel olanlardan kullan allah korusun dikkatli olmak lazım allah hepimizin yardımcısı olsun

Soğan küründe kaçıncı gündesin ve ne zaman başladın :)
Bende yapıyorum daa merak ettim :)

canım ben adetimin 7.günü başladım bugün daha 3.günüm :) ama ne iğrenç bi tad ya heleki sabah erken aç karnına iğrenç kokuo ama napalım mecbur

inşallah canım geçen ay hsg cekildi bu tekrar kloben tedavisi tekrar başa döndük

canım ben adetimin 7.günü başladım bugün daha 3.günüm :) ama ne iğrenç bi tad ya heleki sabah erken aç karnına iğrenç kokuo ama napalım mecbur

Bende adetimin 7.günü başlamıştım bugün soğan suyunda 9.günüm..
Ben burnumu tıkayarak içiyorum sonra da burnumu açmadan hemen agzıma bişey atıyorum ki nefes alınca agzımda ki tadı midemi bulandırıyor :))
Bende şifa olsun diyerek severek içmeye çalışıyorum :)

inşallah canım geçen ay hsg cekildi bu tekrar kloben tedavisi tekrar başa döndük

sıkma canını bazen zaman gerekiyo allahın ol demesiyle olacak bişi kafanı takmamaya çalış olumlu düşün olumlu olsun ne kadardır deniyosun cocuğu

aslında varya okadarda kötü deil sadece soğan bizde tik olmuş bence hani kokan acı ağır bişi ya ondanda etkileniyoruz die düşünüyorum :)

sıkma canını bazen zaman gerekiyo allahın ol demesiyle olacak bişi kafanı takmamaya çalış olumlu düşün olumlu olsun ne kadardır deniyosun cocuğu

ilk hamileliğim sıkıntılı geçti sonlandırıldı sonra6 ay ara verdik sonra 6 ay tedavi görmedim 3 ay dır kolben kullanıyorum 1 ayda tedavi görmedim yarın doktora tekrar taşınacağım ya senin ne kadar oldu

aslında varya okadarda kötü deil sadece soğan bizde tik olmuş bence hani kokan acı ağır bişi ya ondanda etkileniyoruz die düşünüyorum :)

Ya içilmicek gibi deil ama ister istemez bi dikleyişte bitiriyorum hafif bi öğürtüyo yaaa
Olsun şifa niyetine devam :))

kızlar benim yumurtam tembelmiş o yuzden kloben kullanıyorum yanında bu ay tarcın bal ve çörek otu kurunu uygulamayı düşünüyorum aranızda uygulayan varmı acaba :18:

beeeeen kullandımmm geçen ay :) klomen ve çörek otu biraradaa yumurtlamamı süper yaptı progesteronumm 55 cıktı o kadar iyi yni ama gel görki bebiş olmadı...nasippp ama dikkat et cok erken yumurtlatıyor..birazcdamdan düşer gibi oldummm ama hepinizeee MERHABAAAA

vardır allahın bi bildiği dilerim inş hemen olur rabbim çok bekletmez benimde 7.ayım hiç olmadı benim

İnşallah yaaaa :)
Benim bat a daha çok vaaarrr
Acaba bat ı 2 4 6 olanlar ne alemdeler çok merak ediyorum yaaaaa :))

aman canım ne alemde olacaklar büyük ümitle bekliyolardır ilk yaşadığımız bişimi ben 7 aydır aynı hüsranla yaşıorum oyüzden şahsen ben hiç heyecanlı değilim artık

aman canım ne alemde olacaklar büyük ümitle bekliyolardır ilk yaşadığımız bişimi ben 7 aydır aynı hüsranla yaşıorum oyüzden şahsen ben hiç heyecanlı değilim artık

benimde 7 oldu toplam...ama düşük dolayısıyla 2 ay ara vermiştik
Nasip yaaa dediğin gibi her ay regl olunca insanın ümidi bayaga kırılıyor..
bir yanım umudunu kaybetme dese de diğer yanım iki aydır umut dolusunda ne oldu diyo
Bu ay da sanki adet olcam gibi hissediyorum hayırlısı rabbim vaktini tayin etmiştir nasip yaa

Bende forumda okumuştum bi arkadas sogan kuru uygulayip yaninda taze taze incir havuc tuketmis faydasini gormus. Daha dun sogan suyuna basladim :) digerlerini yemeden birakayim o zaman.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hislerini at bi kenara ne adet olcak gibi hisset nede olmayacak yok ya biz bide bu kadar arkasından gittikçe çok istedikçe olmuo galiba oluruna bırak boşver kader die bişi vardır sonuçta olcaksa yazgımızda varsa olacak eğer yoksa kendimizi parçalasakta yok çağresi allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ama tevekkül et allaha bırak peşine düşme inan ben 6 ayımı hep ağlayarak geçirdim düşün duş bile almadım su spermi oldürüo die ertesi gün sabah aldım neler yapmadımki ama kısmet ya bu kadar derdine düştümde ne oldu psikolojim bozuldu inanki artık pes ettim korunmuyorum kürlerimi içiyorum eşimede keçiboynuzu içiriyorum ve allahın takdirine bırakıyorum çağre yok çünkü

Sanirim bende problem var :) sogan suyunu o kadar rahat iciyorum ki anlatamam :) sanki su benim icin

canım inanki bilemiyorum herkez ayrı bi telden çalıo kimi ii kimi kötü birsürü sölenti var ama ne bilim sonuçta kimyasallarda bitkilerden yapılıo biliosun yani bi ilaç içerken diğeri ağır gelio bilemiorum bana kalırsa hepsini birarada yapma derim sağlığın için yinede sen bilirsin

Sana katiliyorum canim stres yaptikca olmuyo maalesef. Ben ekim 19 da evlendim ve tam adetimin bitti gundu hic aklimda yoktu ve bi ay sonra hamile oldugumu ogrendim ama tutunamadi simdi her ay stres yapiyorum bi daha olurmu olursa yine aynisimi olacak derdine dusuyorum. İnanıyorum ki bu kotu dusuncelerden kurtulursam hersey guzel olacak

Sanirim bende problem var :) sogan suyunu o kadar rahat iciyorum ki anlatamam :) sanki su benim icin

:)))ahaha hiç güleceğim yoktu sende problem yok psikolojini soğan iyyyy iğrenç kokuo gibi yormassan tabikide rahat içersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…