Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

canım nie aynısı olsun tutanamaması bazen çok basit nedenlerden oluyo ağır kaldırmak stres yaşamak bazende spermin sağlıksız gelmesi biz her ay aynımı yumurtluyoruz sanki yumurtalarımızın çapı bile aydan aya değişiklik gösterebiliyo ee erkek spermide aynı şekilde takma kafana bu arada folikasit içiosun dimi onunda çok büyük faydası var eşine keçiboynuzu yapsana tadıda çok kötü deil yani sağlıklı spermler oluo baya faydasını görenler var

Evet bende oluruna bırakmalıyım hayırlısı ya bu ay olmasa bi daha ki ay ya da sonraki ay nasip edecek rabbim inşallah :)

Sanirim bende problem var :) sogan suyunu o kadar rahat iciyorum ki anlatamam :) sanki su benim icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne mutlu sana :)))

:)))ahaha hiç güleceğim yoktu sende problem yok psikolojini soğan iyyyy iğrenç kokuo gibi yormassan tabikide rahat içersin :)

:) sogan suyuna uygulamadan once forumda baya yazilar okudum bi korktum ama yok a4kadas gayet iyi iciyorum :)

Ama bu ay bi rahatlama var bende :) brnce olacak

İnşallah yaaaa :)
Benim bat a daha çok vaaarrr
Acaba bat ı 2 4 6 olanlar ne alemdeler çok merak ediyorum yaaaaa :))

bat 2nisan..
dun aksam cok miğdem bulandı..yatağa zor gittim.. sabah hafif miğde bulantısı vardı ama cok fazla koku duydum..kahvaltıdan sonra normaldi..onun dışında bişey yok şimdilik :)

Çok tesekkürler doktora gidemedim mitingden kapalıydı yollar hala hasta olmadım tedtte de çıkmadı bi hafta sora tekrar gtcem bel agrıso karın ağrısı var

:) sogan suyuna uygulamadan once forumda baya yazilar okudum bi korktum ama yok a4kadas gayet iyi iciyorum :)

:))aman masallah bende o formdaki igrenenlerdenim:)ama napayim mecbur iciorum

Oooooo belirtiler başlamış :)))
umarım hormonların hain oyunu degildir deeee 3 4 nisanda hamileyim müjdesi verirsin :)))

amiiinnnn....inaşllahhh ama üşütümüş olabilirim heveslenmek istemiyorum:26:

Kızlar bir şey sorcam. Sat'tan sonra bugün 14. Günüm yani yumurtlama zamanı. Ama bende o şeffaf akıntı olmadı bu ay. Akıntı gelmese bile yumurtlamış olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…