- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Sana katiliyorum canim stres yaptikca olmuyo maalesef. Ben ekim 19 da evlendim ve tam adetimin bitti gundu hic aklimda yoktu ve bi ay sonra hamile oldugumu ogrendim ama tutunamadisimdi her ay stres yapiyorum bi daha olurmu olursa yine aynisimi olacak derdine dusuyorum. İnanıyorum ki bu kotu dusuncelerden kurtulursam hersey guzel olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hislerini at bi kenara ne adet olcak gibi hisset nede olmayacak yok ya biz bide bu kadar arkasından gittikçe çok istedikçe olmuo galiba oluruna bırak boşver kader die bişi vardır sonuçta olcaksa yazgımızda varsa olacak eğer yoksa kendimizi parçalasakta yok çağresi allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ama tevekkül et allaha bırak peşine düşme inan ben 6 ayımı hep ağlayarak geçirdim düşün duş bile almadım su spermi oldürüo die ertesi gün sabah aldım neler yapmadımki ama kısmet ya bu kadar derdine düştümde ne oldu psikolojim bozuldu inanki artık pes ettim korunmuyorum kürlerimi içiyorum eşimede keçiboynuzu içiriyorum ve allahın takdirine bırakıyorum çağre yok çünkü
Sanirim bende problem var :) sogan suyunu o kadar rahat iciyorum ki anlatamam :) sanki su benim icin
İnşallah yaaaa :)
Benim bat a daha çok vaaarrr
Acaba bat ı 2 4 6 olanlar ne alemdeler çok merak ediyorum yaaaaa :))
Evet bende oluruna bırakmalıyım hayırlısı ya bu ay olmasa bi daha ki ay ya da sonraki ay nasip edecek rabbim inşallah :)
bencede böle düşün rahat ol bu arada senin bat ne zamn
Normal adet belirtilerini yaşıyorum kızlar:44:sanırım adet olucamsizde durumlar nasıl..
Evet bende oluruna bırakmalıyım hayırlısı ya bu ay olmasa bi daha ki ay ya da sonraki ay nasip edecek rabbim inşallah :)
bencede böle düşün rahat ol bu arada senin bat ne zamn
Çooook var :)
16 nisan :))
hemen hemen aynıyız benimde 18 nisan :)
:)))ahaha hiç güleceğim yoktu sende problem yok psikolojini soğan iyyyy iğrenç kokuo gibi yormassan tabikide rahat içersin :)
canım nie aynısı olsun tutanamaması bazen çok basit nedenlerden oluyo ağır kaldırmak stres yaşamak bazende spermin sağlıksız gelmesi biz her ay aynımı yumurtluyoruz sanki yumurtalarımızın çapı bile aydan aya değişiklik gösterebiliyo ee erkek spermide aynı şekilde takma kafana bu arada folikasit içiosun dimi onunda çok büyük faydası var eşine keçiboynuzu yapsana tadıda çok kötü deil yani sağlıklı spermler oluo baya faydasını görenler var
İnşallah yaaaa :)
Benim bat a daha çok vaaarrr
Acaba bat ı 2 4 6 olanlar ne alemdeler çok merak ediyorum yaaaaa :))
Benim 16 nisan
:) sogan suyuna uygulamadan once forumda baya yazilar okudum bi korktum ama yok a4kadas gayet iyi iciyorum :)
:))aman masallah bende o formdaki igrenenlerdenim:)ama napayim mecbur iciorum[/QUOTsten gelir gelmez hemen suyu koyuyorum ocaga :) o kadar rahatim yani :) şifa niyetine inşallah.
Gecenlerde yine forumda okudum. Biri 7 gun boyunca oruc tutup iftar vaktinde bir bardak suyun uzerine 21 kere Ya halik Ya bari Ya musavvir okuyup o su ile orucunu acmis. Bunun faydasini gordum ve aile kaldim yazmisti.
hemen hemen aynıyız benimde 18 nisan :)
Evet aynı sayılırız hadi hayırlısı yaaa :)
bat 2nisan..
dun aksam cok miğdem bulandı..yatağa zor gittim.. sabah hafif miğde bulantısı vardı ama cok fazla koku duydum..kahvaltıdan sonra normaldi..onun dışında bişey yok şimdilik :)
Oooooo belirtiler başlamış :)))
umarım hormonların hain oyunu degildir deeee 3 4 nisanda hamileyim müjdesi verirsin :)))
Benim 16 nisan
Aynıyız yaaa :)))
:))aman masallah bende o formdaki igrenenlerdenim:)ama napayim mecbur iciorum[/QUOTsten gelir gelmez hemen suyu koyuyorum ocaga :) o kadar rahatim yani :) şifa niyetine inşallah.
Gecenlerde yine forumda okudum. Biri 7 gun boyunca oruc tutup iftar vaktinde bir bardak suyun uzerine 21 kere Ya halik Ya bari Ya musavvir okuyup o su ile orucunu acmis. Bunun faydasini gordum ve aile kaldim yazmisti.
Bunu bende duydum yaaaa onu da mı yapsam aceeepp :)))
Evet aynı sayılırız hadi hayırlısı yaaa :)
umarım hormonların hain oyunu degildir deeee 3 4 nisanda hamileyim müjdesi verirsin :)))
Aynıyız yaaa :)))
Bunu bende duydum yaaaa onu da mı yapsam aceeepp :)))
Ben yarin baslamayi dusunuyorum zarari olacağını dusunmuyorum :) bakalim kismet belki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?