- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Kızlar bir şey sorcam. Sat'tan sonra bugün 14. Günüm yani yumurtlama zamanı. Ama bende o şeffaf akıntı olmadı bu ay. Akıntı gelmese bile yumurtlamış olabilir miyim?
2 aydır korunmuyoruz, önceki aylarda dikkat etmezdim ama geçen ay beyaz akıntıyı farketmiştim.
beeeeen kullandımmm geçen ay :) klomen ve çörek otu biraradaa yumurtlamamı süper yaptı progesteronumm 55 cıktı o kadar iyi yniama gel görki bebiş olmadı...nasippp ama dikkat et cok erken yumurtlatıyor..birazcdamdan düşer gibi oldummm ama hepinizeee MERHABAAAA
vardır allahın bi bildiği dilerim inş hemen olur rabbim çok bekletmez benimde 7.ayım hiç olmadı benim
Valla canm dr ben az gobek var die spor yap dedi yani dusun. Yumurtaliklar rahatlarmis ole dedi. Ama takip et gebelik durumunda ama hamile kalana kadar spor yapman bi sorun teskil etmez bence:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar merhaba şu yumurtlama olayını çözemedim adetime 6 gun kaldı ama beyaz akıntı bugun de geldi
nolur banada akıl verınn cok acı cekıyrum bn esımın ıkıncı evlılıgıyım ama bnm ılk evlılıgım esımın ıkı cocugu var bnde anne olmak ıstıyorumm ama korkuyorumm bn evlatlık olarak buyudum ve aıle sevgısı yasamadan bılmeden buyudum tekk korkumm ya bnmde bebegım canımm bnm kaderımı cekermı korkusu var ....ve belkı benı hayattan koparcanı bılmeme ragmen yumurtalıklarımı bıle aldırmayı dusunuyorummMerhaba :)Hayırlı olsun konunuz...
Başlık tam da beni anlatıyor, dün itibariyle umudum nisan ayına kaldı
bende 4 aydır falan deniyorum gerçi ama bende hayal kırıklığına uğradım.. herkesin dilinde bi soğan kürüdür gidiyo bide ben içiim dedim o ne arkadaşım kocama yaklaşamıyorumhani eğer hamile kalan varsa dedim ona göre zorlıycam kendimi :) Amiiinnn tatlım İnşallah bizimde hayırlısı ile bebişlerimiz olur
İnşallah olur bu ay tatlım ben yarın doktora gidicem bakalım kist felan var mı ne oluyo die bakalım ne diyecek inş önemli bişey cıkmaz
sümüksü deil de berrak akıntıysa eğer hamilelikte oluomuş öle akıntılar..ama bilemem tabi..yumurtlama akıntısı şeffaf yumurta akı kıvamında oluo sümük gibi uzuo iki parmak arasında canım..iğrenç oldu biraz kusura bakma
çörek otunu canım hazır çeilmişmi kullandın ben direk çekmeden mi kullansam bilemedim fark eden bişey olurmu ne dersin
amiiinnnn....inaşllahhh ama üşütümüş olabilirim heveslenmek istemiyorum:26:
Kızlar bir şey sorcam. Sat'tan sonra bugün 14. Günüm yani yumurtlama zamanı. Ama bende o şeffaf akıntı olmadı bu ay. Akıntı gelmese bile yumurtlamış olabilir miyim?
benim bildiğim yumurtlama zamnında beyaz akıntı gelmiyor.. ilişki sonrasında başarısız olan spermler geri dönüyor..
yanlışsam bilen düzeltsin :)
sümüksü deil de berrak akıntıysa eğer hamilelikte oluomuş öle akıntılar..ama bilemem tabi..yumurtlama akıntısı şeffaf yumurta akı kıvamında oluo sümük gibi uzuo iki parmak arasında canım..iğrenç oldu biraz kusura bakma
Bence de dün arkadaşla konuşurken diyorum nasıl kafaya takmıcam kiiiiiii....Beklemek çok kotu kafaya takma diyorlar takmıyorum ama taki şu adetim yaklaşana kadar. Zehir oluyor hep bir umut umutt Off artık umutlarım tukeniyor 😔😞
nolur banada akıl verınn cok acı cekıyrum bn esımın ıkıncı evlılıgıyım ama bnm ılk evlılıgım esımın ıkı cocugu var bnde anne olmak ıstıyorumm ama korkuyorumm bn evlatlık olarak buyudum ve aıle sevgısı yasamadan bılmeden buyudum tekk korkumm ya bnmde bebegım canımm bnm kaderımı cekermı korkusu var ....ve belkı benı hayattan koparcanı bılmeme ragmen yumurtalıklarımı bıle aldırmayı dusunuyorumm(((
İnşallah yaaaa :)
Benim bat a daha çok vaaarrr
Acaba bat ı 2 4 6 olanlar ne alemdeler çok merak ediyorum yaaaaa :))
nolur banada akıl verınn cok acı cekıyrum bn esımın ıkıncı evlılıgıyım ama bnm ılk evlılıgım esımın ıkı cocugu var bnde anne olmak ıstıyorumm ama korkuyorumm bn evlatlık olarak buyudum ve aıle sevgısı yasamadan bılmeden buyudum tekk korkumm ya bnmde bebegım canımm bnm kaderımı cekermı korkusu var ....ve belkı benı hayattan koparcanı bılmeme ragmen yumurtalıklarımı bıle aldırmayı dusunuyorumm(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?