Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Kızlar bir şey sorcam. Sat'tan sonra bugün 14. Günüm yani yumurtlama zamanı. Ama bende o şeffaf akıntı olmadı bu ay. Akıntı gelmese bile yumurtlamış olabilir miyim?

stres yapmadıysan yumutrlamısındır.. akıntıı herzmn oluyormuydu ki?

bnm yine miğdem bulanmaya başladı hayırdır inş.:18:

2 aydır korunmuyoruz, önceki aylarda dikkat etmezdim ama geçen ay beyaz akıntıyı farketmiştim.

benim bildiğim yumurtlama zamnında beyaz akıntı gelmiyor.. ilişki sonrasında başarısız olan spermler geri dönüyor..
yanlışsam bilen düzeltsin :)

çörek otunu canım hazır çeilmişmi kullandın ben direk çekmeden mi kullansam bilemedim fark eden bişey olurmu ne dersin

Benim bugun cok agrim sancim var ozellikle bacaklarima vuruyo ve yuruyunce batiyo. Ptesi klomen kullanimi bitti.. Bugun adetimin 10. Gunu sizce catlamami oldu? Sol kasigim igne gibi batiyooo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba şu yumurtlama olayını çözemedim adetime 6 gun kaldı ama beyaz akıntı bugun de geldi

Kızlar merhaba şu yumurtlama olayını çözemedim adetime 6 gun kaldı ama beyaz akıntı bugun de geldi

sümüksü deil de berrak akıntıysa eğer hamilelikte oluomuş öle akıntılar..ama bilemem tabi..yumurtlama akıntısı şeffaf yumurta akı kıvamında oluo sümük gibi uzuo iki parmak arasında canım..iğrenç oldu biraz kusura bakma

Merhaba :)Hayırlı olsun konunuz...

Başlık tam da beni anlatıyor, dün itibariyle umudum nisan ayına kaldı
nolur banada akıl verınn cok acı cekıyrum bn esımın ıkıncı evlılıgıyım ama bnm ılk evlılıgım esımın ıkı cocugu var bnde anne olmak ıstıyorumm ama korkuyorumm bn evlatlık olarak buyudum ve aıle sevgısı yasamadan bılmeden buyudum tekk korkumm ya bnmde bebegım canımm bnm kaderımı cekermı korkusu var ....ve belkı benı hayattan koparcanı bılmeme ragmen yumurtalıklarımı bıle aldırmayı dusunuyorumm (((

İnşallah olur bu ay tatlım ben yarın doktora gidicem bakalım kist felan var mı ne oluyo die bakalım ne diyecek inş önemli bişey cıkmaz

arkadaşlar keçiboynuzu pekmezini esler kaç gün nasıl kullanacak bilen var mı her ihtimale başlamak lazım hem birsürü faydası da var

İnşallah olur bu ay tatlım ben yarın doktora gidicem bakalım kist felan var mı ne oluyo die bakalım ne diyecek inş önemli bişey cıkmaz

Doktoru yol
Ettim
2 aydir off

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla canım bende 1.5 senedir ara verdim doktora gitmeye cevremdekiler hamile kalıncı bende gidiyim dedim bakalım nolacak yarın inş kötü bişey cıkmazda bir an önce göbişim dolar:)

Ozaman üşüttüysem o yuzdende olabilir cunku beyaz renkte yumurtlama değil ozaman cnm

Beklemek çok kotu kafaya takma diyorlar takmıyorum ama taki şu adetim yaklaşana kadar. Zehir oluyor hep bir umut umutt Off artık umutlarım tukeniyor 😔😞

çörek otunu canım hazır çeilmişmi kullandın ben direk çekmeden mi kullansam bilemedim fark eden bişey olurmu ne dersin

canım hiç çektirme normal çörek otu varyaa onla yap bal tarçını karıştır...yalnız şu cok nemli kürün faydasının görmek içinn çörek otunu yerken iyice dişlerinlee ez öyle yut canımm

amiiinnnn....inaşllahhh ama üşütümüş olabilirim heveslenmek istemiyorum:26:

Ne çok heves et ne deçok ümitsiz ol bence :) Tabi bunu söylemek kolay insan ister istemez bi tarafa daha agır basıyo :))
Hakkında hayırlısı olsun...hayırlı bi zamanda gelicek o bebek inşallaaahh :))

Kızlar bir şey sorcam. Sat'tan sonra bugün 14. Günüm yani yumurtlama zamanı. Ama bende o şeffaf akıntı olmadı bu ay. Akıntı gelmese bile yumurtlamış olabilir miyim?

Normalde de her yumurtlamanda geliyor muydu ki ?
Bi de şu var ki bu ay geç yumurtlıcak da olabilirsin düzen degişebilir sonuçta..
ve her kadında akıntı da olmuyo...
Hayırlısı hakkındaa..

benim bildiğim yumurtlama zamnında beyaz akıntı gelmiyor.. ilişki sonrasında başarısız olan spermler geri dönüyor..
yanlışsam bilen düzeltsin :)

Yok yumurtlama zamanında akıntı geliyor :))
Zaten akıntı regl, yumurtlama ya da iltihap habercisi :))
yumurtlama da kıvamı bayaga koyu oluyo iltihapta da sarımsı...

Hehehehehe bu kadar güze anlatılırdı :))))
Herkes anlamıştır bence

Beklemek çok kotu kafaya takma diyorlar takmıyorum ama taki şu adetim yaklaşana kadar. Zehir oluyor hep bir umut umutt Off artık umutlarım tukeniyor 😔😞
Bence de dün arkadaşla konuşurken diyorum nasıl kafaya takmıcam kiiiiiii....
Tamam aklımda yok keyfim yerinde hoopp biri arıyo var mı bebek, biri görüyo ne zaman bebek... gel de takmaaa

Öncelikle rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah...Bence korkularını bi kenara bırakmalısın...
Bu sen yaşadın diye evladın da yaşayacak diye bişey yok..
eger nasibinde varsa zaten ne yaparsan yap olur..
Ve şu da var zan'lar dua yerine geçer yani nasıl zannedersen öyle olur....bilinçaltında böyle olumsuz fikirlerle dolaştıktan sonra hayatında olumlu güzel şeylerin olması çok zor...
Yumurtalıklarını aldırmaya gelince bence kendi fikrim yapacagın çok büyük yalnış olur...Sonuçta bu beden rabbimin emaneti...ve sen sırf vesveseli düşüncelerin için o emanete zarar vermemelisin...hepsi bi yana kadınlık doğurganlık bi nimet...
Bak bu nimete kavuşmak için burda günleri ay misali sayan senelerce bekleyen bir sürü emek sarfeden insanlar var...
Şükrü edilmeyen nimet azalır kaybolur....aman dikkat et diyim ben...ve mümkünse bol bol dua oku,kuran oku namaz kıl tesbih çek...için ferahlasın herşeyden önce...

Biraz uzun oldu kusura bakma ama senin için üzüldüm....rabbim hayırlısını nasip etsin sana da...

İnşallah yaaaa :)
Benim bat a daha çok vaaarrr
Acaba bat ı 2 4 6 olanlar ne alemdeler çok merak ediyorum yaaaaa :))

bende umut yok arkadasım adet belirtilerim tam gaz devam ediyor:) cuma doktora gıdecegım bakalım vazıyetler nasıl:)

öyle şey mı olur canım benım babam da ikinci eşinden çocuk sahıbı oldu ne bızden az sevdı nede bıze ezdırdı bızde gayet ıyı anlastık netıcede öz kardes oluyor babadan olan şimdi kocaman oldu gayette ıletısımımız ıyı bı sıkıntı yok neden kotusunu dusunuyorsun kı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…