- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
beklemek zor ama vardır bi hayır bekliyoruzbebişimizi kucağımıza almak nasip olur inş
günaydın kızlar:126:
nasılsınız? ben önceki gece acillik oldum migrenden. dün de tam geçmedi. ama bugün iyiyim. iki tane iğneden sonra toparladım.
günaydın canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine kafana fazla bişi takma migreni sinirler tetikliyo allah yardımcın olsun
bende umut yok arkadasım adet belirtilerim tam gaz devam ediyor:) cuma doktora gıdecegım bakalım vazıyetler nasıl:)
Olsun daha varr :)
doktora neden gidiyorsun ?
günaydın kızlar:126:
nasılsınız? ben önceki gece acillik oldum migrenden. dün de tam geçmedi. ama bugün iyiyim. iki tane iğneden sonra toparladım.
ocak sonu gibi gitmiştim iki ay sonra tekrar gel bakalım değerlerine falan dedi kontrol amaçlı sanırım:)
elhamdulıllah bı sıkıntı yok ama tedbırı elden bırakmamak lazım...:)
Hım o zaman tamam ihmal etme bence deee:)
Ya sana diyorum ama tuhaf bi şekilde bu aydan benimde ümidim yok :))
Hayır herkese umudunuzu kaybetmeyin diyen ben bu ayı es geçtim :)))
Günaydın Allah şifa versin yaaaaa dikkat et kendinee
saolasın. cok kötü bişey Allah kimseye vermesin. neyseki şimdi iyiyimçok şükür.
sen napıyosun uyguluyo musun kürleri
aynen bende zaten düzenli bir ay değildi doğaçlama gelişn bir aydı :) inşallah nisan ayı benım ayım olur bızım ayımız demıyorum çünkü senden umıtlıyım ben nısanda hayırlı haberler senden sonra mayısta benden ınsallah:)
teşekkür ederim. Amin. şöyle bebişlerimiz gelse de onları konuşsak
bi yanım umut dolu ama bi yanım durmadan haykırıyo; son 3 aydır her seferinde dolu dolu hissettin bu ay diye ne oldu ?
Çok tuhaf yaa kafamdan atıcam düşünmicem derken bile düşünüyo insan..
geçen eşim biraz sitem etti bu sitedeyim diye
Bütün gün ondan bahsedersen nasıl kafandan atıcaksın diye..
o da haklı ama bi yandan da kafa dagıtıyorum bilmiyorm yaaaa
ahh bu hormonlaaarrrr
banada eşim diyor yıllarca tedavi görenler hiç çocuğu olmayanlar var neden taktın bu kadar falan diye ama bende ki takmak değil heyecan var sanki ilkmiş gibi doktorda olmaması için bi engel yok allah ın ıznıyle 6 ay ıcınde olur dedı ama ınsan her ıstedıgı hemen olsun ıstıyor ya ondan sebep bendeki bu telas:) bide kızım var tabı hergun karnımı sever oldu kardesım var dıye onun yanında da konusmamaya çalısıyoruz ama kresten arkadasının annesını görmus oda 8 aylık hamıle benımde annemde var demıs o gun bugundur kucagıma gelmek ıstemıyor ustumde zıplardı zıplamyor oda benı heyecanladırıyor...
banada eşim diyor yıllarca tedavi görenler hiç çocuğu olmayanlar var neden taktın bu kadar falan diye ama bende ki takmak değil heyecan var sanki ilkmiş gibi doktorda olmaması için bi engel yok allah ın ıznıyle 6 ay ıcınde olur dedı ama ınsan her ıstedıgı hemen olsun ıstıyor ya ondan sebep bendeki bu telas:) bide kızım var tabı hergun karnımı sever oldu kardesım var dıye onun yanında da konusmamaya çalısıyoruz ama kresten arkadasının annesını görmus oda 8 aylık hamıle benımde annemde var demıs o gun bugundur kucagıma gelmek ıstemıyor ustumde zıplardı zıplamyor oda benı heyecanladırıyor...
güzelim neden olmadı ki ilk denemede die düşünmedaha yolun başındasın..yum zamanına denk gelmemiştir ya da yumurtlamamış olabilirsin bu ay..ya da eşinde sperm azlığı olabilir..yani birsürü birsürü soru var..o yüzden şimdiden düşünmeye başlama yıllarca bekleyen insanlar var..sadece doktora git genel kontrollerini yaptır en azından için rahatlar
Bi de senin kızın var ne güzel :) heyecanını anlıyorum tabi ki ama en azından bi tane var diğeri de olur nasip deyip onla oyalanıyosundur:)
Ben bütün gün boş olunca sürekli akıl fikir orda
Bu ara ders çalışmaya başlım dedim grip oldum ne olur ne olmaz diye ilaç da içmiyorum zor geçiyo yaa
çok teşekkür ederim valla içim rahatladı. gerçekten umut edip de hayal kırıklğına uğramak çok zormuş ben sadece bir ay yaşadım.. yıllarca yaşayan insanlara allah sabır versin. geçen ay 21 inde regl oldum bu ay hala olamadım kan testim negatif çıktı ama eğer olmazsam eczaneden bir test daha yapacağım.. bu arada çevresinde kan testi negatif olup sonrasında hamile kaldığını öğrenen birileri var mı ??
allah şifa versin senin bat a da baya var sabretceksin artık::::::)
canım valla sen ilk denemede neden olmadı diyorsun biz 7 aydır uğraaşıyoruz ne çekiyoruz bi bilsen öle hemen olmadı die ümitsizliğe kapılırsan zor işin bu arada kan tahlilide yanılmaz çok nadirdir yanıldığı içini ferah tut artık çocuklar öle hemen olmuo hepimiz bu dertten şikayetçiyiz 1 yıl içinde olmazsa dra gidersin ama bana kalırsa 5 ay dene eğer olmazsa eşinle birlikte git ona sipermiyogram sanada hormonlara bakılsın dilerim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?