Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Dediğin gibi daha ilk aymış olur inşallah sabret :)
Kaç gün geçti ki reglin belki de kan testini erken yaptırmışsındır ?

geçen ay 21 inde olmuştum bu ay 24'ünde olması gerekiyordu. normalde yaklaşık 30 günde bir olurum. olmayınca 25'inde test yaptırdım <100 diye bir sonuç çıktı. erken olduğunu zannetmem çünkü kanda 1 günlük hamile bile olsa belli oluyomuş. :2:

inşallah faydasını görürüz bugun kullanmaya başladım :2:

canımmm bu eşlerin hepsi aynı benimki de kızıo buraya girip çıkıorum die..sürekli kontrol ediosun bişileri vücudundaki herşeyi dinliosun dio..bu kadar çok bilme ne bu böle dio..ama olmuo işte anlamıolar bizi

evet insan her istediği hemen olsun istiyor yaa :))
eşimde bana aynı şeyleri söylüyor sonuçta rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendir diyo..bende biliyorum ama işteeeeeee

benim eşim de, Allah bilir nezaman olcanı diip duruyo. ben yumurtlama günlerinden bahsedince, orası belli olmaz, onu biz bilemeyiz diyo. Tabiki Allah nezaman ol derse olacak ama, biz de tedbiri elden bırakmayalım çalışmaları aksatmayalım dimi ama:))

Hım haklısın hayırlısı bakalım imkansız diye bişey yok belki sana da nasip olur :))

Evet ya eşimde aynısı diyo :))
Bazen bişey dicem deyince "hayırdır ne okudun yine nette diyo" :))
oyy oyyyyy:)

bence deeeee :)
ama benim bu ay ilişkilerimde pek düzenli olmuyo hayırlısı yaaa :)

folikasit denen şeye başladım
kızlar aranızda kullanan var mı kaç aydır?

folikasit denen şeye başladım
kızlar aranızda kullanan var mı kaç aydır?

Ben kullanıyorum...benimki folbiol 50 gün olmuş ben başlayalı :))
Genellikle hamile kalmadan 3 ay önce başlanır ve hamile kaldıktan sonra da ilk 3 ay devam edilir :)
bebeğin beyin ve omurilik gelişi için etkili..

Ben kullanıyorum...benimki folbiol 50 gün olmuş ben başlayalı :))
Genellikle hamile kalmadan 3 ay önce başlanır ve hamile kaldıktan sonra da ilk 3 ay devam edilir :)
bebeğin beyin ve omurilik gelişi için etkili..

gebe kalmaya bi faydası yok mu
hem kilo mu aldırıyo?

gebe kalmaya bi faydası yok mu
hem kilo mu aldırıyo?

Kilo aldırdıgını zannetmiyorum yine de bilemem herkeste etkisi farklı olabilir..
Hamile kalmayı kolaylaştırmıyo daha cok vucudu önceden hazırlıyo gibi bişey vitamin takviyesi yani

tarçın bal çörek otu karışımı mı ?
Ben yapmıyoum onu yaa ?
Zaten yapmadıgım bi o kaldıııı :)))

evet yaaa evde malzemeler var:) başlasam mı dedim. bu ay yumurta takibi yapılcak ilk defa. dışardan etkilemek istemiyorum aslında süreci. doğal yollarla neeler oluyo onu merak ediyorum aslında ama. yine de içim kıpır kıpır:) bişeyler yapasım geliyo.

hahahahah al işte aynıııı bişi dicem diyince hemen yine bebek dimi dio hahahahah

doktor 11. gün gel dedi ama cumartesiye geliyo oyüzden ben de 10. gün gitçem bu cuma. bakalım neler olcak, çoook heyecanlıyım.

ya bende de tarcın bal çörek otu var bende mi başlasam nasıl ne kadar süre yapılıyor bilgisi olan varsa palaşabilir mi:)

benim 3 ay oldu folidoce kullanalı hala tık yok

ama hamılelıgı kolaylastırıcı bı etkısı yok sanırım sadece ön hazırlık vucutta eksık olan vıtamın depolarını doldurmak için bide benım doktorum rahım ıcın folık asıt onemlı dedı muhtemelen o yuzden verıyorlar :) sen hala kullanmaya devam edıyor musun bıraktın mı yoksa?

mrb kizlar ben de bugün adet olursam umudum nisana kalcak ama bugün test yaptim cok silik yani anca isikta görünen bi cizgi cikti bilmiyorum umutlansammi 6 aydir bizimde olmuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…