Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

biliorum canım hamileliği kolaylaştırmıo sadece vücudu hazırlıo ve ilk üç ay bebek için önemli hala kullanıorum ben.. kullanmamam mı gerekio ?:26:

mrb kizlar ben de bugün adet olursam umudum nisana kalcak ama bugün test yaptim cok silik yani anca isikta görünen bi cizgi cikti bilmiyorum umutlansammi 6 aydir bizimde olmuyodu

aaa canım hadi hayırlısı olsun..ama o testlere güvenme pek..aaldatıcı olabilir en güzeli kan testi..ama koyabiliosan testin resmini koy biz de fikir verelim

biliorum canım hamileliği kolaylaştırmıo sadece vücudu hazırlıo ve ilk üç ay bebek için önemli hala kullanıorum ben.. kullanmamam mı gerekio ?:26:

kullan canım ben acaba umutsuzluğa dusup bıraktın mı dıye merak ettım netıcede vıtamın bence zararı olmaz:)

bende bi değişiklik yok ama kabızlık yaptıgına dair bilgiler görmüştüm :) bide ben zaten tombalak bırıyım beni etkilemedi:)

Bana asiri kilo aldirdi folbiol yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah...:))::):):):))
böyle bekleyen insanları gördükçe çocuğunu doğurup çöpe ve tuvalet deliğine atan insanlara karşı olan nefretim iyice artıyor... neyse bekleyelim kızlar bakalım önce hangimizden hayırlı haber gelicekkk.... :):):):)

bende bi değişiklik yok ama kabızlık yaptıgına dair bilgiler görmüştüm :) bide ben zaten tombalak bırıyım beni etkilemedi:)

ayy çok tatlısın yaa yerimm seniii
koptumm :86::86::86::86:

bal çörek otu tarçın karışımı

adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapabılırsınız biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın karıştırın bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor -muş:)
alıntı yaptım. merak etmiştim. araştırdım biraz. merak edenler için paylaşayım dedim kızlar.
ben geç kalmışım. reglim biteli 2 gün oldu.

amin tatlım inşallah tabiki devam et adet olduğun günle beraber 10.günden başlayarak 18.güne kadar düzenli ilişkide bulun gün aşırı gir ama yani birgün ara vererek bide kafana şimdiden takarsan bizim gibi olursun sakin olmaya çalış rahat ol kafan sürekli bebekte olmasın inşallah allahım hemen verir ...folik asiti ben 3 aydır kullanıyorum hamile kalmaya yardımcı deil ama bebek olunca organları için çok faydalı herşeyin hayırlısı olsun

Son düzenleme:
ayy çok tatlısın yaa yerimm seniii
koptumm :86::86::86::86:
:)ne yapalım kendımle barışmayı öğrendım artık:)
bende nısanda mı mayısda mı yapsam bılemedım :)

gebe kalmaya bi faydası yok mu
hem kilo mu aldırıyo?

canım gebe kalmayı kolaştırsa benim 3 ay oldu başlayalı ben kalırdım öle bi etkisi yok sadece hamile kaldığında sağlıklı bi bebeğin olcak sürekli düşükler yaşandığı için bi ön tedbir olarak düşün kiloda aldırmıo yani bana aldırmadı

canım esımın eskı karısının bana yaptıkları soyledıgı sozler kalmadı ve şimdıde cocukları bnm basıma yollamaya calısıyo ve bnde esıme acık acık soyledım bn daha 22 yasındayım kendı cocugum olmadı senın cocuklarına annelık yapamam dıyorum ve buda aramızda sogukluk yaratıyo yemın edıyorum bunaldım ıyıce (

hersey ıcın cok tesekkur ederım bnde anne olma hasretıyle yasıyorum belkı ınanmzsın ama hanı derler ya dogmamıs cocuga don bıcmek bn daha hamıle kalmadan daha bebek kıyafetlerı battanıyelerını bıle aldımm ama ıcımdekı korku öldurecek bnı ((

:)ne yapalım kendımle barışmayı öğrendım artık:)

bende nısanda mı mayısda mı yapsam bılemedım :)

reglin nezaman. reglinin 2-3. günü başla işte:) benimki bi dahaki regle kaldı. zten 9. günümdeyim çünkü şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…