ama hamılelıgı kolaylastırıcı bı etkısı yok sanırım sadece ön hazırlık vucutta eksık olan vıtamın depolarını doldurmak için bide benım doktorum rahım ıcın folık asıt onemlı dedı muhtemelen o yuzden verıyorlar :) sen hala kullanmaya devam edıyor musun bıraktın mı yoksa?
mrb kizlar ben de bugün adet olursam umudum nisana kalcak ama bugün test yaptim cok silik yani anca isikta görünen bi cizgi cikti bilmiyorum umutlansammi 6 aydir bizimde olmuyodu
biliorum canım hamileliği kolaylaştırmıo sadece vücudu hazırlıo ve ilk üç ay bebek için önemlihala kullanıorum ben.. kullanmamam mı gerekio ?:26:
kullan canım ben acaba umutsuzluğa dusup bıraktın mı dıye merak ettım netıcede vıtamın bence zararı olmaz:)
bende kullanıyorum canım benımkı folıdoce benımde 1.5 ayı geçtı:)
benımkıde folidoce
kilo aldın mı bi değişiklik var mı:26::26::26:
bende bi değişiklik yok ama kabızlık yaptıgına dair bilgiler görmüştüm :) bide ben zaten tombalak bırıyım beni etkilemedi:)
folikasit denen şeye başladım
kızlar aranızda kullanan var mı kaç aydır?
Hım haklısın hayırlısı bakalım imkansız diye bişey yok belki sana da nasip olur :))
Evet ya eşimde aynısı diyo :))
Bazen bişey dicem deyince "hayırdır ne okudun yine nette diyo" :))
oyy oyyyyy:)
bence deeeee :)
ama benim bu ay ilişkilerimde pek düzenli olmuyo hayırlısı yaaa :)
bende bi değişiklik yok ama kabızlık yaptıgına dair bilgiler görmüştüm :) bide ben zaten tombalak bırıyım beni etkilemedi:)
canımm geçmiş olsun bu arada migren fenadır bilirimm dikkat et kendine
mrb kizlar ben de bugün adet olursam umudum nisana kalcak ama bugün test yaptim cok silik yani anca isikta görünen bi cizgi cikti bilmiyorum umutlansammi 6 aydir bizimde olmuyodu
adetin 2veya 3. günü başlanıyormuş deneyelim etkisi varmı paylaşırız :)nezaman başlanıyodu bu küre kızlar???
evet haklısın ben sabırsızlık yapıyorum.. allah inşallah sana bana ve tüm bekleyenlere bebek nasip eder bir an önce , tabi hayırlısıyla .. öyleyse biz de çalışmalara devam edelim .. bu arada hamile kalmak isteyen arkadaşlar her gün folik asit içmeyi unutmayın bebek sağlığı için çok önemliymiş...
:)ne yapalım kendımle barışmayı öğrendım artık:)ayy çok tatlısın yaa yerimm seniii
koptumm:86::86::86::86:
bende nısanda mı mayısda mı yapsam bılemedım :)bal çörek otu tarçın karışımı
adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapabılırsınız biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın karıştırın bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor -muş:)
alıntı yaptım. merak etmiştim. araştırdım biraz. merak edenler için paylaşayım dedim kızlar.
ben geç kalmışım. reglim biteli 2 gün oldu.
gebe kalmaya bi faydası yok mu
hem kilo mu aldırıyo?
bende umut yok arkadasım adet belirtilerim tam gaz devam ediyor:) cuma doktora gıdecegım bakalım vazıyetler nasıl:)
öyle şey mı olur canım benım babam da ikinci eşinden çocuk sahıbı oldu ne bızden az sevdı nede bıze ezdırdı bızde gayet ıyı anlastık netıcede öz kardes oluyor babadan olan şimdi kocaman oldu gayette ıletısımımız ıyı bı sıkıntı yok neden kotusunu dusunuyorsun kı..
Öncelikle rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah...Bence korkularını bi kenara bırakmalısın...
Bu sen yaşadın diye evladın da yaşayacak diye bişey yok..
eger nasibinde varsa zaten ne yaparsan yap olur..
Ve şu da var zan'lar dua yerine geçer yani nasıl zannedersen öyle olur....bilinçaltında böyle olumsuz fikirlerle dolaştıktan sonra hayatında olumlu güzel şeylerin olması çok zor...
Yumurtalıklarını aldırmaya gelince bence kendi fikrim yapacagın çok büyük yalnış olur...Sonuçta bu beden rabbimin emaneti...ve sen sırf vesveseli düşüncelerin için o emanete zarar vermemelisin...hepsi bi yana kadınlık doğurganlık bi nimet...
Bak bu nimete kavuşmak için burda günleri ay misali sayan senelerce bekleyen bir sürü emek sarfeden insanlar var...
Şükrü edilmeyen nimet azalır kaybolur....aman dikkat et diyim ben...ve mümkünse bol bol dua oku,kuran oku namaz kıl tesbih çek...için ferahlasın herşeyden önce...
Biraz uzun oldu kusura bakma ama senin için üzüldüm....rabbim hayırlısını nasip etsin sana da...
:)ne yapalım kendımle barışmayı öğrendım artık:)
bende nısanda mı mayısda mı yapsam bılemedım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?