- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
Arkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum..umarım benim gibi ilk bebeğini isteyen ya da genel olarak bebek isteyen herkese bu tertemiz sayfalar ve yepyeni konu uğur getirir
NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN
AyPrensesi------------------------------------------2 nisan
Candy_88-------------------------------------------2 nisan
umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
celikel-----------------------------------------------5 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan
komsu----------------------------------------------10 nisan
yasmin1987----------------------------------------10 nisan
kaygili_kiz------------------------------------------10 nisan
blackanqel90---------------------------------------11 nisan
dusjeli-----------------------------------------------11 nisan
Pirelideve------------------------------------------13 nisan
Kozdee---------------------------------------------13 nisan
calimero32------------------------------------------14 nisan
fananay--------------------------------------------16 nisan
lillyfee84-------------------------------------------16 nisan
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan
bernaaydin------------------------------------------17 nisan
cemrecinar-----------------------------------------17 nisan
jonguil----------------------------------------------18 nisan
nazligamzelim-------------------------------------18 nisan
elif5541--------------------------------------------18 nisan
ozgekuaforr----------------------------------------18 nisan
songül0134-----------------------------------------19 nisan
glsns------------------------------------------------19 nisan
esesbade-------------------------------------------20 nisan
hatibulut--------------------------------------------20 nisan
asel_000---------------------------------------------22 nisan
gulbesseker--------------------------------------------25 nisan
hersey ıcın cok tesekkur ederım bnde anne olma hasretıyle yasıyorum belkı ınanmzsın ama hanı derler ya dogmamıs cocuga don bıcmek bn daha hamıle kalmadan daha bebek kıyafetlerı battanıyelerını bıle aldımm ama ıcımdekı korku öldurecek bnı((
bu ay herkes hamiişşşşş olcak herkess aminnn aminnnn
bana sorarsan, hamile kalmayı bırak, hamileliğin son ayları bebek için gereklii şeylerin alışverişini yapmak daha doğru gibi geliyor bana. bu şekilde üzerinde baskı yaratırsın ancak. ortada bişi yokken alışveriş strese sokar seni canım.
doktora gittin mi tatlım ???
pıskolojım ıyıce bozuldu zaten yumurtalıklarımdada ıltıhap varmıs tedavı olmam gerekıyomus doktor soyledı ya sankı koseye sıkışmış gıbıyımm hattasına ölmeyi bıle deneyecek kadar delırdımm((
yarınnnn 15:10 daaaa çok batma var kasıklarımda bi doluluk var canm sat dan sonrakı 11. günüm şuan.... yarın 12. gn.. bakalım ne durumdalar yumyumlarrr
canım gebe kalmayı kolaştırsa benim 3 ay oldu başlayalı ben kalırdım öle bi etkisi yok sadece hamile kaldığında sağlıklı bi bebeğin olcak sürekli düşükler yaşandığı için bi ön tedbir olarak düşün kiloda aldırmıo yani bana aldırmadı
üzüldüm gerçekten. ama tedavisi var herşeyin. sadece sabırlı olup Allah'tan şifa ve hayırlısını isteyeceksin arkadaşım. burada birbirimize destek için varız. ama istersen bir psikoloğa da gidebilirsin. içini döker rahatlarsın.
fotografını yollaaaaaa göreliiiimmm :)
evet yaaa evde malzemeler var:) başlasam mı dedim. bu ay yumurta takibi yapılcak ilk defa. dışardan etkilemek istemiyorum aslında süreci. doğal yollarla neeler oluyo onu merak ediyorum aslında ama. yine de içim kıpır kıpır:) bişeyler yapasım geliyo.
doktor 11. gün gel dedi ama cumartesiye geliyo oyüzden ben de 10. gün gitçem bu cuma. bakalım neler olcak, çoook heyecanlıyım.
mrb kizlar ben de bugün adet olursam umudum nisana kalcak ama bugün test yaptim cok silik yani anca isikta görünen bi cizgi cikti bilmiyorum umutlansammi 6 aydir bizimde olmuyodu
mrb lar arkadaşlar bende nisanda hamile olmayı diliyorum 13 aydır her ay olduğu gibi.Allahın izniyle istiyorum. yumurta takibine başladık 10.günü gittim doktor bişey göremedi.yarın tekrardan gidicem inşlh iyi şeyler olmuştur.Allah isteyen herkese nasip etsin AMİN
kaçıncı ayın tatlım bekleyiş ??
mrb lar arkadaşlar bende nisanda hamile olmayı diliyorum 13 aydır her ay olduğu gibi.Allahın izniyle istiyorum. yumurta takibine başladık 10.günü gittim doktor bişey göremedi.yarın tekrardan gidicem inşlh iyi şeyler olmuştur.Allah isteyen herkese nasip etsin AMİN
evlendiğimden beri hiç korunmadım canmm ama normalde 30 35 günde adet oluyordum evlendıkten sonra adetlerım duzensızlestı.
5 ekım 2013
25 ekim 2013
1 aralık 2013
25 ocak 2014 (ilaçla) kist oluşmuş...
17 mart 2013 (ilaçla)
rahmim de ters falan filan
kuzum benım kesme ümidini olucak inşallah
hepimizin bebişleri oucakkk
soğan suyunu denedın mı
ayy canm denemdım bak ben ilk 16 ocakta gittim kistim 30 mm olduğunu ogrendım.ilacla adet oldum.. Adetın 3. Gunu gıttım kıst gtmemıstı. 17 subatta kontrolde kistin tamemen gıttıgını rahmımın ters oldugunu ogrendım. Sonra dubatta ben gene addet bekledım olmadı. 6 martta gene gttım dr a gene kıst olmus dedı 26 mm ama bı sagda bı solda olusuyo. 1 ay sağda 1 ay solda. Doktor hemde yumurtladıgımı söledi kistle bile hamıle kalabılıcemı ama zor olucanı soledı. Adet olabılmek ıcın prımolut n verdı. Adet oldum ama nası agrılı öldüm dirildim resmen. Adetin 3. Gunu gıttıgımde 26 mm lik kist 10 mm kalmış eriyor dedı kı zaten erıyor canm bnm kıstım . Klomen verdı. Yarında kontrolum var yanı anlıycan hastanelerden berı gelmıyorum ama yıne deee rabbım beterınden saklasın dermansız dert vermesınn buna da şükürr...
Ama biliyorum ben de bi gun hamiş kalcam ama ne zaman bakalım inşşş...
Allah kımsenın kucagını boş brakmasın beklemek umur etmek cok zor. Daha yenıyım yıllardır bekleyenlerı dusunemıyorum bile. Rabbım yardımcıları olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?