Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

bu ay herkes hamiişşşşş olcak herkess aminnn aminnnn

bana sorarsan, hamile kalmayı bırak, hamileliğin son ayları bebek için gereklii şeylerin alışverişini yapmak daha doğru gibi geliyor bana. bu şekilde üzerinde baskı yaratırsın ancak. ortada bişi yokken alışveriş strese sokar seni canım.

pıskolojım ıyıce bozuldu zaten yumurtalıklarımdada ıltıhap varmıs tedavı olmam gerekıyomus doktor soyledı ya sankı koseye sıkışmış gıbıyımm hattasına ölmeyi bıle deneyecek kadar delırdımm ((

doktora gittin mi tatlım ???

yarınnnn 15:10 daaaa çok batma var kasıklarımda bi doluluk var canm sat dan sonrakı 11. günüm şuan.... yarın 12. gn.. bakalım ne durumdalar yumyumlarrr

Son düzenleme:

üzüldüm gerçekten. ama tedavisi var herşeyin. sadece sabırlı olup Allah'tan şifa ve hayırlısını isteyeceksin arkadaşım. burada birbirimize destek için varız. ama istersen bir psikoloğa da gidebilirsin. içini döker rahatlarsın.

düşük tehlikesine karşı hımm
bak buna sevindim

sırf rahatlamak ıcın buraya kayıt oldum bu kadarda tesellı edıyosunuz ya basta sana ve dıger uye arkadaslara cok tesekkur ederımm

fotografını yollaaaaaa göreliiiimmm :)

canim fotografi koyamiyorum . baltrcncörekotuyla ilgilibenimde tavsiyem var eger ben bu ay hamile kaldiysam bana etkisi olmustur bende bu ay kullandim cünkü bide adetten itibaren 12. güne kadar hergün bi bardak ada cayi ictim hamileleigi kolaylastiriyomu bilmem ama yumurtayi kocaman ve kaliteli yapiyo

Bende tarçın ve çörek otu var ama bal yok :)
İyi ki de yok yoksa onu da yapardım herşey birbirine karışırdı :))))

doktor 11. gün gel dedi ama cumartesiye geliyo oyüzden ben de 10. gün gitçem bu cuma. bakalım neler olcak, çoook heyecanlıyım.

Hadi hayırlı haberlerle dönersinde bu ay müjdeyi verirsin inşallah :)

mrb kizlar ben de bugün adet olursam umudum nisana kalcak ama bugün test yaptim cok silik yani anca isikta görünen bi cizgi cikti bilmiyorum umutlansammi 6 aydir bizimde olmuyodu

Aslında eger hamilelik yoksa hiç çizgi çıkmaz derler ama silik çizgi ile heveslenip hayal kırıklıgı yaşayan çok kişi gördüm
Bence de en iyisi kan testi yaptırmak hem içinde rahat eder :)
Umarım pozitif haberleri verirsin bize tez zamanda ve bu ayın ilk müjdesi olur :))

bu ay herkes hamiişşşşş olcak herkess aminnn aminnnn

Amiiinnnn inşallaaahhhh :)

mrb lar arkadaşlar bende nisanda hamile olmayı diliyorum 13 aydır her ay olduğu gibi.Allahın izniyle istiyorum. yumurta takibine başladık 10.günü gittim doktor bişey göremedi.yarın tekrardan gidicem inşlh iyi şeyler olmuştur.Allah isteyen herkese nasip etsin AMİN

inşş ümidimizi yitirmiyoruz iyi düşünelim iyi olsun
hepimiz hamiş olcazzz

kaçıncı ayın tatlım bekleyiş ??

evlendiğimden beri hiç korunmadım canmm ama normalde 30 35 günde adet oluyordum evlendıkten sonra adetlerım duzensızlestı.
5 ekım 2013
25 ekim 2013
1 aralık 2013
25 ocak 2014 (ilaçla) kist oluşmuş...
17 mart 2013 (ilaçla)

rahmim de ters falan filan

Amiin inşallaah :)
beklemek zor bende aralar vermiş olsamda toplam 7 aydır bekliyorum rabbm nasip etsin hepimize :)

kuzum benım kesme ümidini olucak inşallah
hepimizin bebişleri oucakkk
soğan suyunu denedın mı

kuzum benım kesme ümidini olucak inşallah
hepimizin bebişleri oucakkk
soğan suyunu denedın mı

ayy canm denemdım bak ben ilk 16 ocakta gittim kistim 30 mm olduğunu ogrendım.ilacla adet oldum.. adetın 3. gunu gıttım kıst gtmemıstı. 17 subatta kontrolde kistin tamemen gıttıgını rahmımın ters oldugunu ogrendım. sonra dubatta ben gene addet bekledım olmadı. 6 martta gene gttım dr a gene kıst olmus dedı 26 mm ama bı sagda bı solda olusuyo. 1 ay sağda 1 ay solda. doktor hemde yumurtladıgımı söledi kistle bile hamıle kalabılıcemı ama zor olucanı soledı. adet olabılmek ıcın prımolut n verdı. adet oldum ama nası agrılı öldüm dirildim resmen. adetin 3. gunu gıttıgımde 26 mm lik kist 10 mm kalmış eriyor dedı kı zaten erıyor canm bnm kıstım . klomen verdı. yarında kontrolum var yanı anlıycan hastanelerden berı gelmıyorum ama yıne deee Rabbım beterınden saklasın dermansız dert vermesınn buna da şükürr...

ama biliyorum ben de bi gun hamiş kalcam ama ne zaman bakalım inşşş...

allah kımsenın kucagını boş brakmasın beklemek umur etmek cok zor. daha yenıyım yıllardır bekleyenlerı dusunemıyorum bile. Rabbım yardımcıları olsunnn

ayyy kızlar hiç uyumuyomusunuz yemeyip içmeyip burda dertleşiyosunuz galiba konuları takip etmekte zorlanıyorum hızınıza yetişilmiyo maşallah

rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun inşallah
yıllar sonra evlatlarımıza bugünleri anlatcaz
inş anne olcaz şuan ınanılmaz canım sıkıldı yine
allahım sen dert verıp derman aratma
biz aciziz bizi sağlıkla sıhhatle sınama (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…