Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

amiinn canm amın etrafımda hiç beklemedenhamile kalan o kadar insan var ki resimlerine bakıp duruyorum. istedikleri zamanda kaldılar hatta tek ilişki ile. ne bileyım böle olunca insanın aklına sacma sapan seyler gelıo acaba bı sorunmu var acaba hıc anne olamıycakmıyım falan fılan....çok güzel bi duygudur emınım.. sen ne zamandır istiyosun

Son düzenleme:

7 aydır istiyorum
uzun korundum bilemedim pişmanım
2,5-3 sene korundum (

7 aydır istiyorum
uzun korundum bilemedim pişmanım
2,5-3 sene korundum (

işte bende 25 ekimde evlendım hiç korunmadım 2 kasımda evlenen arkadasım hamıle agustoosta dogurcak. yada mesela böle arkadaslarıum bana dıo aralık ayında calısmalara baslıcaz dıe o ayda hemen hamıle kalıolar cok sasırıyorum nerde hata yapıyoruz kı acaba...

dün karşı komşum anlattı evlendikten 5 gün sonra hamile kalmış hemde hiç istemiyomuş. ilişkiden sonra hemen tuvalete gidiyomuş ayakta zıplıyomuş tutmasın diye ama olmuş bende bunları duyunca üzülüyorum çok haklısın tatlım. bide diyoki bazıları yatakta ayağını havaya falan dikiyomuş ne garip diyo halbuki ben hep yapıyorum

kıskanmıyorum cok farklı bı duygu cok sevınıyorum hamıle kalan arkadaslarımı öğrendıgımde ama mesela tek ilişkide yada ilişkiden sonra hemen wc ye gidnler. yada diğer faarklı tarz seyler yapmadan hemen kalıolar yaa bnm tahmım ters ben yanlıs yapıyormusum rahmı ters olanlar diz dirsek pozisyonu ile ilişkiden sonra kalça altına değil de yuzzu koyun gobege yastık konmalıymışş ole yazıo ne kadar dogruysa. vallahı rahmı ters olan bi arkadas 2012 eylulde evlendı . 2013 aralıkta bebek calısmalarına baslıcaz dedı. o ay kaldı .. işte adetleri düzenli bnm de yumurta catlayamama problemım var bu aydan bıraz umutluyum iğne yaparsa doktorum :/

ya bu evlenir evlenmez hemen hamile kalanlara şaşırıyorum heleki ilk ilişkide hamile kalnları bi türlü anlayamıorum ne yani bu yumurtlama günleri hikayemi ozamn

Bndende vardı iltihap gecti o kadar takicak bise degilde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya bu evlenir evlenmez hemen hamile kalanlara şaşırıyorum heleki ilk ilişkide hamile kalnları bi türlü anlayamıorum ne yani bu yumurtlama günleri hikayemi ozamn

canm bnm arKADASIMIN dugun tarıhı 2 kasımdı 1 kasımda adet olmus. adet bıtınceye kadar halıyle beklemısler. .. daha sonra da 2 aralıkta hamıle oldugunu öğrendı..

evlenmeden önce filmlerde falan görürdüm kızla erkek 1 gece beraber olup hemen hamile kalıyodu yada afedersin tecavüze uğrayıp hemen hamile kalıyodu arkadaş stres etkili diyolar onlardaki stres kimsede yok şak diye tek seferde nasıl oluyo bilmem amanya Allah hepimize hayırlısını versin ne diyim:106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106:

bi de baska bı arkadas baska bi rahatsızlığı yuzunden tedavı goruyodu son ayıydı. adet bıtınce rahmın asagı da olur demısler tek ılıskı adetten hemen sonra oolmuşş. hatta hemen de kaltım ayağa wc ye gtııtm dedı ama hamıle...

ahahha canm tvlerde hep görüyoz hemen hamıle kalıolar hemen mıdelerı bulanıyo... bende hiç bilmezdim evlenmeden önce bu kadar zor oldugunu :))))))ahahah

kızlar doktora gittim ve rahmin içinde bebeğin tutunacağı yerde sıvı varmış ve bununla asla hamile kalamazsın dedi gebelik oluşsa dahi tutunmaz düşer dedi tek çözüm orayı temizlemeleri lazımmış tabi bu uyutarak yapılacak bi işlem tabi bende moral sıfır eşimde başka doktorada gidelim hemen olma diyo napacam kızlar ben

reglim 5 gün geçti sizce test yapmalımıyım ama doktor dedi ay sonuna kadar adet olman lazım yumurtlaman geç oluyor diye belim çok ağrıyor birde göğüslerim çok şişdi acıyor inşallah yine hayal kırıklığı yaşamam doktora göre bu cumartesi adet olmam lazım :// Nisanda evlilik yıldönümümüz inşallah Allahım bize hediye olrak gönderirir bebiş

ama biliomusun bizim anneelerimizde sölüo adetten hemen sora hamile kalınır 1 hafta içinde diolar ama bu drlarda tutturmuşlar bi yumurtlama günü inanki neye inancağımı şaşırıyorum bazen

ya benim bi akrabama senin rahmin tembel kolay kolay tutmaz evlenince ilkten korkma demiş doktor. ya kız evlendi hiç hasta olmadan hamile kaldı Allahtan tembelmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…