Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

cinsel ilişkide olabılır mı :86::86::86::86::86:

O ısı bende hic anlayamıyorum cok düşünüyorum ama 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aslında varya kızlar şu yumurtlama günlerini falan bi kenara atıp canımız ne zamn istese o zamn ilişkiye girmek lazım gerçekten belkide bizim bu yüzden olmuo biz çok fazla bilioruz kafaya takıyoruz hormonları yönlendiriyoruz oysaki eskiler ne bilirmiş yumurtlama gününü falan

üst komşumada kistin var bebeğini almamız lazım yoksa engelli doğar demiş doktor. başkasına gitmiş hiçbişey yok korkma demiş. şimdi çocuk 4 yaşında hiçte bişeyi yok hemen inanma bence başkasına da git

ama biliomusun bizim anneelerimizde sölüo adetten hemen sora hamile kalınır 1 hafta içinde diolar ama bu drlarda tutturmuşlar bi yumurtlama günü inanki neye inancağımı şaşırıyorum bazen

haklı olabılırsın canm ya cogu kısıden duydum bende bu ay hem klomen kullandm hemde adet bıter bıtmez hemen basladım normalde adetten sonrakı hafta umursamıyordum.. valla ben adete yakın hamiş kalan da biliyorum... bnm annem de hemen kalmıs adet olmadan yanı bu ısler bırazda kısmet heralde ne bılım canm

Nedir acaba o faydalı olan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)) canım şu folikasit varya hani allah nasip ederde hamile kalırsak düşüğü önlüo çocuğun omuriliğine faydası gelişimene falan yani oldukca faydalı bi ilaç onu konuşmuştuk

baska doktora gtmeden karar verme sakın canm benı devlet hastanesı ıkı ay oyaladı resmen .. ama özele gdıyorum artık rahatımm.. üzülmeee rabbim kımseye taşıyamayacağı yükü vermez canm

:)) canım şu folikasit varya hani allah nasip ederde hamile kalırsak düşüğü önlüo çocuğun omuriliğine faydası gelişimene falan yani oldukca faydalı bi ilaç onu konuşmuştuk

aa hamılelıkten de önce baslanıyor bana doktor ıc ıhmal etme dedı

Umudum mart'tı, şimdi nisan oldu, Ahhhh Allahın izniyle bu nisan ayında gebe olduğumuz öğrenirim, öyle adadım içimden, bu ay gebe kalırsam bi de kızım olursa adını Nisan, yada Nisa koyucam. Allahım dualarımızı kabul eyle...

kesinlikle öle ya aslında ben büyüklerden şöle duydum adet biter bitmez ilk bi hafta bide adete bi hafta kala hamile kalınır yanlız doktorlar bunun tersini sölüo adetten biter bitmez olmazmış bide adete bi hafta kala olmazmış valla diorumya neye inancağımı şaşırdım

anneme sordum öle bişi mi varmıs dedı.. yengemlere falan sordum hepsi aynı seyı söledi.. tıp ın gelişmesi de bazı yönlerde iyi değil. bu tazr seyleri bilmemek daha ıyı aslına ama ınternet elımızın altında.!! arastır arastır aa öle yazıo o böle yazıo ben arastırdıkca kafayı yer gıbı oluyorum

bence bizim sorunumuz amaç odaklı çalışmamız. yani o işi sırf çocuk yapmak için yapmamız. salıversek kendimizi hiç bebek falan düşünmeden olur. eskiler 10 tane doğuruyomuşya çok az kadın doğuramıyormuş. şu forma bi bakın yada çerrenize binlerce kadın bu dertte

aminnn canm hoşgeldiiinnn

ya bak ben mesela bu ay 22 sinde bitti 23 nde basladım caısmalar klomenden mı neden blmıoyrm asırı akıntım ve asırı bel kasık agrım var bugun yarında doktora gıdıcem..Allahuın ıznıyle inşallah bu ay umutluyumm..

kesinlikle sana katılıyorum ama düşünmeden olmuyo be canm yaa

sabır çok zor bir imtihan kendimden biliyorum. ama bebek sahibi olmak çok mucizevi bişey bazen tüm şartlar yerine getirilse bile olmuyor, insan anlıyor ki aslında herşey boş rabbim dilerse verecek. Allah büyüktür ve bizim için neyin hayırlı olduğunu bizden iyi bilir. yapılması gereken herşeyi yapıyorsan onu vekil tayin et, tevvekkül ile bekle.. Evet zor bişey söylediğim biliyorum ama çevremde gördüğüm bunu yapabilen veya yapısı gereği hırsla birşeylere sarılmayan rahat insanların işleri kendiliğinden rast gidiyor..

Son düzenleme:

canım cvbın için sağol kist değil daha farklı bişey varmış inş yoktur bişey cıkmaz ...

işte bu sebebten dolayı olmuo biliomusun ya bide yazgı kader vardır allahın ol demesiyle afedersin ama zevk suyundan bile hamile kalan var onu bırak benim ablam birgün içmedi doğumkontrol hapını sadece düşün birgün içmeyi unutuo o gün hamile kaldı gerçekten bu araştırmayı bırakmamız lazım başka şeler düşünüp kafamızı başka yerlere yormamız lazım ben bu konuda baya başarılıyım valla 7 ay oldu ha bu ay ha öbür ay derken depresyona girdim olmuosa olmasın diorum vardır rabbimin bi bildiği artık takmıorum olmazsa öbür ay o ayda olmazsa öbür ay diğer ay napıyım kendimi yıpratmaktan başka bişide yapmıorum ayrıca yumurtlama günlerine 6 ay boyunca çok dikkat ettim bu ay umrumda deil ne hesaplama ne bişi takılmıorum

baska doktora gtmeden karar verme sakın canm benı devlet hastanesı ıkı ay oyaladı resmen .. ama özele gdıyorum artık rahatımm.. üzülmeee rabbim kımseye taşıyamayacağı yükü vermez canm

canım bu hastanede özel ve bu işlem 1.000 tl tutuyo baska doktor araştıracam mecbur inş bişey çıkmaz...

kesinlikle sana katılıyorum ama düşünmeden olmuyo be canm yaa

aslında çevremizin sürekli "daha bişey yokmu" gibi soruları ile burada ki arkadaşlardan okuduklarımız bizde kaygı oluşturuyo. yani ben dört aydır deniyorum hep çocuk niyetli davrandım. hiçbişeye inanasın gelmiyo hayatımın güzelliğine bakcam artık buda son kararımdır kendimi durduruyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…