işte bende 25 ekimde evlendım hiç korunmadım2 kasımda evlenen arkadasım hamıle agustoosta dogurcak. yada mesela böle arkadaslarıum bana dıo aralık ayında calısmalara baslıcaz dıe o ayda hemen hamıle kalıolar cok sasırıyorum nerde hata yapıyoruz kı acaba...
O ısı bende hic anlayamıyorum cok düşünüyorum ama 😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar doktora gittim ve rahmin içinde bebeğin tutunacağı yerde sıvı varmış ve bununla asla hamile kalamazsın dedi gebelik oluşsa dahi tutunmaz düşer dedi tek çözüm orayı temizlemeleri lazımmış tabi bu uyutarak yapılacak bi işlem tabi bende moral sıfır eşimde başka doktorada gidelim hemen olma diyo napacam kızlar ben
ama biliomusun bizim anneelerimizde sölüo adetten hemen sora hamile kalınır 1 hafta içinde diolar ama bu drlarda tutturmuşlar bi yumurtlama günü inanki neye inancağımı şaşırıyorum bazen
Nedir acaba o faydalı olan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar doktora gittim ve rahmin içinde bebeğin tutunacağı yerde sıvı varmış ve bununla asla hamile kalamazsın dedi gebelik oluşsa dahi tutunmaz düşer dedi tek çözüm orayı temizlemeleri lazımmış tabi bu uyutarak yapılacak bi işlem tabi bende moral sıfır eşimde başka doktorada gidelim hemen olma diyo napacam kızlar ben
:)) canım şu folikasit varya hani allah nasip ederde hamile kalırsak düşüğü önlüo çocuğun omuriliğine faydası gelişimene falan yani oldukca faydalı bi ilaç onu konuşmuştuk
haklı olabılırsın canm ya cogu kısıden duydum bende bu ay hem klomen kullandm hemde adet bıter bıtmez hemen basladım normalde adetten sonrakı hafta umursamıyordum.. valla ben adete yakın hamiş kalan da biliyorum... bnm annem de hemen kalmıs adet olmadan yanı bu ısler bırazda kısmet heralde ne bılım canm
aslında varya kızlar şu yumurtlama günlerini falan bi kenara atıp canımız ne zamn istese o zamn ilişkiye girmek lazım gerçekten belkide bizim bu yüzden olmuo biz çok fazla bilioruz kafaya takıyoruz hormonları yönlendiriyoruz oysaki eskiler ne bilirmiş yumurtlama gününü falan
Umudum mart'tı, şimdi nisan oldu, Ahhhh Allahın izniyle bu nisan ayında gebe olduğumuz öğrenirim, öyle adadım içimden, bu ay gebe kalırsam bi de kızım olursa adını Nisan, yada Nisa koyucam. Allahım dualarımızı kabul eyle...
aa hamılelıkten de önce baslanıyor bana doktor ıc ıhmal etme dedı
kesinlikle öle ya aslında ben büyüklerden şöle duydum adet biter bitmez ilk bi hafta bide adete bi hafta kala hamile kalınır yanlız doktorlar bunun tersini sölüo adetten biter bitmez olmazmış bide adete bi hafta kala olmazmış valla diorumya neye inancağımı şaşırdım
bence bizim sorunumuz amaç odaklı çalışmamız. yani o işi sırf çocuk yapmak için yapmamız. salıversek kendimizi hiç bebek falan düşünmeden olur. eskiler 10 tane doğuruyomuşya çok az kadın doğuramıyormuş. şu forma bi bakın yada çerrenize binlerce kadın bu dertte
dün karşı komşum anlattı evlendikten 5 gün sonra hamile kalmış hemde hiç istemiyomuş. ilişkiden sonra hemen tuvalete gidiyomuş ayakta zıplıyomuş tutmasın diyeama olmuş bende bunları duyunca üzülüyorum çok haklısın tatlım. bide diyoki bazıları yatakta ayağını havaya falan dikiyomuş ne garip diyo halbuki ben hep yapıyorum
üst komşumada kistin var bebeğini almamız lazım yoksa engelli doğar demiş doktor. başkasına gitmiş hiçbişey yok korkma demiş. şimdi çocuk 4 yaşında hiçte bişeyi yok hemen inanma bence başkasına da git
anneme sordum öle bişi mi varmıs dedı.. yengemlere falan sordum hepsi aynı seyı söledi.. tıp ın gelişmesi de bazı yönlerde iyi değil. bu tazr seyleri bilmemek daha ıyı aslına ama ınternet elımızın altında.!! arastır arastır aa öle yazıo o böle yazıoben arastırdıkca kafayı yer gıbı oluyorum
baska doktora gtmeden karar verme sakın canm benı devlet hastanesı ıkı ay oyaladı resmen .. ama özele gdıyorum artık rahatımm.. üzülmeee rabbim kımseye taşıyamayacağı yükü vermez canm
kesinlikle sana katılıyorum ama düşünmeden olmuyo be canm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?