- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
ya bak ben mesela bu ay 22 sinde bitti 23 nde basladım caısmalar klomenden mı neden blmıoyrm asırı akıntım ve asırı bel kasık agrım var bugun yarında doktora gıdıcem..Allahuın ıznıyle inşallah bu ay umutluyumm..
sabır çok zor bir imtihan kendimden biliyorum. ama bebek sahibi olmak çok mucizevi bişey bazen tüm şartlar yerine getirilse bile olmuyor, insan anlıyor ki aslında herşey boş rabbim dilerse verecek. Allah büyüktür ve bizim için neyin hayırlı olduğunu bizden iyi bilir. yapılması gereken herşeyi yapıyorsan onu vekil tayin et, tevvekkül ile bekle.. Evet zor bişey söylediğim biliyorum ama çevremde gördüğüm bunu yapabilen veya yapısı gereği hırsla birşeylere sarılmayan rahat insanların işleri kendiliğinden rast gidiyor..
sende benım gıbısın ılıskı saat tarıh herseyı not alıyorum yaaaaaişte bu sebebten dolayı olmuo biliomusun ya bide yazgı kader vardır allahın ol demesiyle afedersin ama zevk suyundan bile hamile kalan var onu bırak benim ablam birgün içmedi doğumkontrol hapını sadece düşün birgün içmeyi unutuo o gün hamile kaldı gerçekten bu araştırmayı bırakmamız lazım başka şeler düşünüp kafamızı başka yerlere yormamız lazım ben bu konuda baya başarılıyım valla 7 ay oldu ha bu ay ha öbür ay derken depresyona girdim olmuosa olmasın diorum vardır rabbimin bi bildiği artık takmıorum olmazsa öbür ay o ayda olmazsa öbür ay diğer ay napıyım kendimi yıpratmaktan başka bişide yapmıorum ayrıca yumurtlama günlerine 6 ay boyunca çok dikkat ettim bu ay umrumda deil ne hesaplama ne bişi takılmıorum
off ben artık acmıyorum telefonları bı arkadasım var her gun arar bbek yok mu dıe sorar bnde daha dusunmuyoruz dıyorumaslında çevremizin sürekli "daha bişey yokmu" gibi soruları ile burada ki arkadaşlardan okuduklarımız bizde kaygı oluşturuyo. yani ben dört aydır deniyorum hep çocuk niyetli davrandım. hiçbişeye inanasın gelmiyo hayatımın güzelliğine bakcam artık buda son kararımdırkendimi durduruyorum :))
inş.canımda dra neden gidiceksinki daha erken deilmi
aslında varya kızlar şu yumurtlama günlerini falan bi kenara atıp canımız ne zamn istese o zamn ilişkiye girmek lazım gerçekten belkide bizim bu yüzden olmuo biz çok fazla bilioruz kafaya takıyoruz hormonları yönlendiriyoruz oysaki eskiler ne bilirmiş yumurtlama gününü falan
Arkadaslar bugnde test yaptım yok negatif sanırım kistim var ltfen yardım ne yapabilirim bilgisi olan doktora gtmek isteöiyorum doğum kontrol hapı veriyomuş ben bebek istiyorum ve de adet ne zaman olurum hiç bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zaten söylemesi kolay yapması zor birşey benim dediğim. konuştuğuma bakmayın bu benim yapabildiğim anlamına gelmiyor.. bende önümüzdeki ay için durmadan hesaplamalar yapan biriyim. ama ara ara kendime tekrarlamaya çalıştığım bişey var: tüm bu hesap kitaplar sadece birer sebep ve bu sebeplere gereğinden fazla bel bağlarsam rabbim kendini bana hatırlatmak için vermeyerek imtihan edebilir..
Tesekkür ederim cvp için haftaya gidebilirsem gidicem şüpheleniyorum sizde hangi belirtiler vardı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bndende vardı iltihap gecti o kadar takicak bise degilde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?