Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

inş.canımda dra neden gidiceksinki daha erken deilmi

haklısın ama bız nedense olamıyoruz öylee
sende benım gıbısın ılıskı saat tarıh herseyı not alıyorum yaaaaa
off ben artık acmıyorum telefonları bı arkadasım var her gun arar bbek yok mu dıe sorar bnde daha dusunmuyoruz dıyorum napim
inş.canımda dra neden gidiceksinki daha erken deilmi

17 martta adet oldum ya ben 19 unda klomene basladım adetın 12. gunu cagırıyor attan bakıyor yumyumlara.. çatladımı durumu nası falan dıe gerekırse de cat ıgnedı vuruyo öle işteeeee

Herkese merhaba kızlar..
Rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. . 20 aydır bekliyorum bende. Ve doktorlar yüzünden çok tatsız şeyler yaşadım. Ama şunu biliyorum ki Rabbim ol der ve olur. Daha vakti gelmedi demek ki. Size tavsiyem sakın umudunuzu kaybetmeyin ve kendinizi yanlız hissetmeyin. Rabbimin gücüne gider. Bu bir sınav inşallah alnımızın akıyla bu sınavı hepimiz vericez. Hayatınıza yeni uğraşlar ekleyin. Uzun zamandır yapmak istediklerinizi yapmaya çalışın. Kafanızdan bu düşünceyi biraz da olsa atmış olursunuz. Ve yapabilirseniz adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki yaşayın. Siz elinizden geleni yapın gerisi Rabbimin bileceği iş.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Arkadaslar bugnde test yaptım yok negatif sanırım kistim var ltfen yardım ne yapabilirim bilgisi olan doktora gtmek isteöiyorum doğum kontrol hapı veriyomuş ben bebek istiyorum ve de adet ne zaman olurum hiç bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gorev haline getirdik biz bu ısı sanki emir veriyoz vücudumuza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla arkadaşım bende de kist çıktı hemde sol yumurtalığımı kompla kaplamış yumurtalıkla beraber almamız lazım dediler nerdeyse portakal büyüklüğünde varmış. aldırıp aldırmamak arasında kaldım bu durumlarda birkaç doktora gitmekte fayda var. ama kisti olup hamile kalıp sağlıklıca bebek doğuranda var. sen öncelikle doktora bi git. kistin çeşitide çok önemli benimki iyi huylu mesela

[Q UOTE=pamukprenses187;34624499]Arkadaslar bugnde test yaptım yok negatif sanırım kistim var ltfen yardım ne yapabilirim bilgisi olan doktora gtmek isteöiyorum doğum kontrol hapı veriyomuş ben bebek istiyorum ve de adet ne zaman olurum hiç bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
Kin dogum kontrol hapı kullnma hic faydasida yok hormonlarinda bozuluyo bitkisel tedavi yap kndine bak bir ayda Allah'ın izniyle iyi olursun ve bu is icin sogan suyu ve civanpercemi birebir

zaten söylemesi kolay yapması zor birşey benim dediğim. konuştuğuma bakmayın bu benim yapabildiğim anlamına gelmiyor.. bende önümüzdeki ay için durmadan hesaplamalar yapan biriyim. ama ara ara kendime tekrarlamaya çalıştığım bişey var: tüm bu hesap kitaplar sadece birer sebep ve bu sebeplere gereğinden fazla bel bağlarsam rabbim kendini bana hatırlatmak için vermeyerek imtihan edebilir..

Rabbim de hep onu unutmayalim dua edelim ondan isteyelim die bizi imtihan ediyor olucak kizlar olucak bizde bigun koca gobekli hamis olcaz. Cinsiyeti ogrenecegimiz gunler gelcek kosa kosa dr a gidicez. Bi heyecanla dogum yapip sabaha kadar uykusuzzz kalicazzz :))))))))

ben psikolojik danışmanlık okudum ben dile kendimi durduramadım bu güne kadr. normal yani . ama artık bebek olayını düşünmüycem gerçekten

Tesekkür ederim cvp için haftaya gidebilirsem gidicem şüpheleniyorum sizde hangi belirtiler vardı

Tesekkür ederim cvp için haftaya gidebilirsem gidicem şüpheleniyorum sizde hangi belirtiler vardı

bende hiçbir belirti yoktu. çünkü benim kistim yapısal vücudumun bir parçası gibi bebeklikten beri gelişmiş. portakal kadar olmuş. bazılarında ağrı sancı kanama falan oluyo. hiç bir belirti yokken kontrole gittim ama çıktı ne olacağı belli olmaz tatlım annende teyzende falan varmı

17 martta adet oldum ya ben 19 unda klomene basladım adetın 12. gunu cagırıyor attan bakıyor yumyumlara.. çatladımı durumu nası falan dıe gerekırse de cat ıgnedı vuruyo öle işteeeee[/QUOTE]

aynen öle bende not alıorum işte bunu bırakmaz lazım ...bu arada inşallah yumurtan oluşmuştur allah yardımcın olsun

test yaptım negatifff off offf çok silikde olsa o 2. cizgiyi görmek için neleri vermezdim doktorumun dediği gibi sanırım adet olucam daha erken boş yere her ay böyle heyecanlanıyorum bu ay umudum daha fazlaydı yne olmadı :///

ben daha çalışmalara başlamadım bile:18:
bat 2 nisan ama bu tarihi 9 ay boyunca sat diye anmak istiyorum
adet döngüm biraz kısa 24 günü bile görmüşlüğüm var bu yüzden nisan bitmeden sonuç belli olacak

Bende 6 aydir korunmuyorum bir kere kimyasal gebelik yasadim suan keci noynuzu ve incir kuru denedim ins nir faydasi olur ovulasyon testi yaptim ve cift ciZgiyi gordum benide listeye eklermisiniz 13 nisan adet tarihim

Iyi aksamlar herkese gun boyu yazdiklarinizi okudum ama iş yogunlugundan cevap yazmaya firsat bulamadim. Evliligimin ilk gecesinden hamile kalan biri olarak anlatmak isterim yasadiklarimi. Hamile kalacakmiyim acaba diye tek bir soru yoktu aklimda adetim bitti dugunum oldu ve hamile kaldim tekrar adet olmadan. Cunku cok rahattim yumurtlamaymis 14. Gunmus hic bisey bilmiyodum o zaman ve ilk seferde hamile kaldim. Kanamam durmadi ve 1 bucuk aylikken kurtaj olmak zorunda kaldim. 4 ay gecti her ay stres yapiyorum yumurtlama gunumu varmis ki bu yasima kadar bundan haberdar degildim onu ogrendim takip etmeyle oydu buydu derken stres ve sonucu 4 aydir olmuyo. Evet simdi bu ay gercekten her ne kadar takip etsemde gunleri psikolojik olarak rahatim ve umutluyum olacak inşallah.

Teyzemde sanırım var alt kasoğım şiş baya ve yoğun sanki hep sıkışoğım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…