Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Kizlar iyi aksamlar demistim ya spora basladim diye bugun oryantal seans vardi cok eglendim sporda 3. Gunum bebek stresi falan kalmadi :) sizede tavsiye ederim

Kızlar adetime 6 gun var ve kasıklarım ağrıyor bu ayda olmıcak sanırım 😔

bnmde 6 gün kaldı ama 3 gündür akşam 10 bucukdan sonra miğdem bulanıyor sabah olsa ümitlenirdim

benim de göğüslerim çok şişti..gün içinde hafif mide bulantım var ama bu ay o kadar ümitsizim ki çünkü bu ay sadece iki kere birlikte olduk eşimlee havaya gitti tırt oldu yani

benim de göğüslerim çok şişti..gün içinde hafif mide bulantım var ama bu ay o kadar ümitsizim ki çünkü bu ay sadece iki kere birlikte olduk eşimlee havaya gitti tırt oldu yani

göğüslerin şiştiyse olabilir...belirtilerden biri de o aslnda... olma ihtimali yüksek bnce ümitsizliğe kapılma..
bizde yumurtamanın ilk gününde tam yumurtlamanın yüksek oldugu gün ve yuksek oldugundan 2 gün saonra oldu tuttumu bilmiyorum

ooo senin benden daha mümkün olması canım benimmm nasip kısmet hepsi ama yaa...düşünmemek gerekio ama nerdeee biz de onu gerçekleştirecek psikoloji

ooo senin benden daha mümkün olması canım benimmm nasip kısmet hepsi ama yaa...düşünmemek gerekio ama nerdeee biz de onu gerçekleştirecek psikoloji

aynen nasip kısmet..hiç belli olmaz..test yapmak için sabırsızlanıyorum ama negatif cıkar diyede çekiniyorum...
keşke dizilerdeki gibi olsa bi kez birlikte olmakla hamile kalınsa

Karnım öyle şiş ki patlıycam hasta da olmadım negatifff of napmalıyım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ever cnm evde yaptım ama acayip kötüym çok şişim

Salı gününe randevu aldım ama yrn yr varsa gitcem

günaydın kızlar sabah sabah sinir oldum bazı dişlerimi kaplama yaptırcaktım doktor tarihi 30 nisana verdi ne yapcam ben ya kafam çok karıştı :18: bebek planlarımı nisana ayına yaptım

günaydın kızlar sabah sabah sinir oldum bazı dişlerimi kaplama yaptırcaktım doktor tarihi 30 nisana verdi ne yapcam ben ya kafam çok karıştı :18: bebek planlarımı nisana ayına yaptım

Cnmm dişle bebeğin ne alakası varki anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…