Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

beni de ekler misin listeye
bu arada selam
bat 10 nisan
dilerim hepimizin göbekleri dolar :)

hmmm anlamadımm cnm sende iki derede bir arada kaldın yani cnm bide diş bi erteledikçe ertelerler genede sen bilirsin önemli olan sağlık

evet canım malesef 2 ayda anca biter diyo ama yinede galiba dişi erteliycem :26: allah izin verirse bebişten sonra yaptırırm tabi eşim ne diycek bilmiyorum daha doktor tarihi 30 nisana verdi deyince bile telde sesi gitti

evet canım malesef 2 ayda anca biter diyo ama yinede galiba dişi erteliycem :26: allah izin verirse bebişten sonra yaptırırm tabi eşim ne diycek bilmiyorum daha doktor tarihi 30 nisana verdi deyince bile telde sesi gitti

Eşin cok istiyo galiba sorun olmazsa dişi erteleyebilirsin cnm

reglin nezaman. reglinin 2-3. günü başla işte:) benimki bi dahaki regle kaldı. zten 9. günümdeyim çünkü şuan.

nisanın ılk haftsası olmam lazım zaten ellerım sıstı karnım belım agrıyor elı kulagında yanı:)

ayrıca bende arkadaslara katılıyorum cok fazla dusunmemek lazım :)

mrb lar bugün doktora gittim yumurtam oluşmuş(13.günüm) yanlış anlamadysam 9-13 mm dedi iimiş yarın kan testi vercem kalitesinemi ne bakılcakmış pazrtesi göstercm snucu ama ben merak ederm değer aralığı nedir bu kounda fikri olan varmı nasıl analrm testten
çok heycanlıyım çok umutluyum allahım yüzümü kara çıkartma

Mrb her ay bi topige ekleniyorum bakalim bu ay ugurlu gelsin insallah. Bat 12 nisan. Hepimiz hamis olalim insallah. Sevgiler.

nisanın ılk haftsası olmam lazım zaten ellerım sıstı karnım belım agrıyor elı kulagında yanı:)

ayrıca bende arkadaslara katılıyorum cok fazla dusunmemek lazım :)

düşünsek de düşünmesek de olacağı olmayacağı belli aslında:)
dur yaw belki ilk bebiş haberi senden gelir
hmn umutsuzlanmaaaa

günaydın canım. hadi hayırlısı bakalım:) pazartesi heryer resmi tatil hatırlatayım

Aynen benimde şimdi bulanıyor stresten mi acaba saat 1 den beri bulsnıyor

stresten olabilir yada üşütmekten... eşim yap yap dedi test yaptım negatif çıktı..regl gününden 1 hafta sonra yapmam gerekiyordu ama dayanamadı eşim..erken yapmış oldumm

başka bi dr.randevu alsan olmazmı..? daha erken yapabilecek bi dr vardır mutlaka...bu ay hamile kaldıysan ztn ertelemek zorunda kalırsın... bilemedim..:44:

günaydııııınnn:)
bugün randevu aldım iş çıkışı 3-4 gibi gitçem bakalım ne durumda yumurtalar

günaydın canım. hadi hayırlısı bakalım:) pazartesi heryer resmi tatil hatırlatayım
canım benim bildğim sadece öğrncilere ve öğretmenlere tatil. kadın pazrtesi gel dedi olmadı salı giderim farketmez
sen naptn bugün gtcektn galiba

Son düzenleme:

günaydın tatlım. test yaptın mı tekrar. merak ediyoruzzz

canım benim bildğim sadece öğrncilere ve öğretmenlere tatil. kadın pazrtesi gel dedi olmadı salı giderim farketmez
sen naptn bugün gtcektn galiba

hııımm. ben de heryere tatil sanıyodum:) iyi bari. çünkü tahminen beni de pazartesi tekrar çağırabilir. bugün gitçem iş çıkışına randevu aldım. bugün 10. günüm bakalım ne dicek. ilk defa yumurta takibi yaptırıyorum. daha önce ovulasyon kullandım ama, tam koyu iki çizgi yakalayamadım pek. merak ediyorum çok. ne durumda gelişiyo yumurtalarım diye. hormon testlerim de normal çıktı aslında ama. belli olmuyomuş yine de.

gunaydın canlarım burada cuma selası verılıyor rabbım okunan ezanların hurmatıne saglıklı sıhhatlı ve hayırlı evlatlarımızı tez zamanda bize verir insallah

sırf rahatlamak ıcın buraya kayıt oldum bu kadarda tesellı edıyosunuz ya basta sana ve dıger uye arkadaslara cok tesekkur ederımm

selam. nasılsın bugün ? ne demek canım benim. burada bunun için birlikteyiz. birbirimize destek için

kızlar korundunuz mu ne kadar süre korundunuz? ve ne zamn başladınız çalışmalara?

Son düzenleme:

ben 10.günü gittim hiçbişi göremedi bugün bi tane gördü çok şükür bnm prolaktnim yuksekti onuda düşürdük ilaçla.inşlh yarın kan testimde güzel çıkar.seninde inşlh yumurtan oluşmuştur.9-13 mm ii mi acaba bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…