hamilelik varsa yapmıyorlar malesef
hmmm anlamadımm cnm sende iki derede bir arada kaldın yani cnm bide diş bi erteledikçe ertelerler genede sen bilirsin önemli olan sağlık
evet canım malesef 2 ayda anca biter diyoama yinede galiba dişi erteliycem :26: allah izin verirse bebişten sonra yaptırırm tabi eşim ne diycek bilmiyorum daha doktor tarihi 30 nisana verdi deyince bile telde sesi gitti
reglin nezaman. reglinin 2-3. günü başla işte:) benimki bi dahaki regle kaldı. zten 9. günümdeyim çünkü şuan.
Eşin cok istiyo galiba sorun olmazsa dişi erteleyebilirsin cnm
evet çok istiyor tahmin edemezsinbirde ilk bebeği kaybedince çok kötü oldu tam babalık moduna gimişti
mrb lar arkadaşlar bende nisanda hamile olmayı diliyorum 13 aydır her ay olduğu gibi.Allahın izniyle istiyorum. yumurta takibine başladık 10.günü gittim doktor bişey göremedi.yarın tekrardan gidicem inşlh iyi şeyler olmuştur.Allah isteyen herkese nasip etsin AMİN
nisanın ılk haftsası olmam lazım zaten ellerım sıstı karnım belım agrıyor elı kulagında yanı:)
ayrıca bende arkadaslara katılıyorum cok fazla dusunmemek lazım :)
mrb larbugün doktora gittim yumurtam oluşmuş(13.günüm) yanlış anlamadysam 9-13 mm dedi iimiş yarın kan testi vercem kalitesinemi ne bakılcakmış pazrtesi göstercm snucu ama ben merak ederm değer aralığı nedir bu kounda fikri olan varmı nasıl analrm testten
çok heycanlıyım çok umutluyum allahım yüzümü kara çıkartma
Aynen benimde şimdi bulanıyor stresten mi acaba saat 1 den beri bulsnıyor
evet canım malesef 2 ayda anca biter diyoama yinede galiba dişi erteliycem :26: allah izin verirse bebişten sonra yaptırırm tabi eşim ne diycek bilmiyorum daha doktor tarihi 30 nisana verdi deyince bile telde sesi gitti
Bende tarçın ve çörek otu var ama bal yok :)
İyi ki de yok yoksa onu da yapardım herşey birbirine karışırdı :))))
Hadi hayırlı haberlerle dönersinde bu ay müjdeyi verirsin inşallah :)
Aslında eger hamilelik yoksa hiç çizgi çıkmaz derler ama silik çizgi ile heveslenip hayal kırıklıgı yaşayan çok kişi gördüm
Bence de en iyisi kan testi yaptırmak hem içinde rahat eder :)
Umarım pozitif haberleri verirsin bize tez zamanda ve bu ayın ilk müjdesi olur :))
Amiiinnnn inşallaaahhhh :)
canım benim bildğim sadece öğrncilere ve öğretmenlere tatil. kadın pazrtesi gel dedi olmadı salı giderim farketmezgünaydın canım. hadi hayırlısı bakalım:) pazartesi heryer resmi tatil hatırlatayım
canim fotografi koyamiyorum . baltrcncörekotuyla ilgilibenimde tavsiyem var eger ben bu ay hamile kaldiysam bana etkisi olmustur bende bu ay kullandim cünkü bide adetten itibaren 12. güne kadar hergün bi bardak ada cayi ictim hamileleigi kolaylastiriyomu bilmem ama yumurtayi kocaman ve kaliteli yapiyo
canım benim bildğim sadece öğrncilere ve öğretmenlere tatil. kadın pazrtesi gel dedi olmadı salı giderim farketmez
sen naptn bugün gtcektn galiba
sırf rahatlamak ıcın buraya kayıt oldum bu kadarda tesellı edıyosunuz ya basta sana ve dıger uye arkadaslara cok tesekkur ederımm
hııımm. ben de heryere tatil sanıyodum:) iyi bari. çünkü tahminen beni de pazartesi tekrar çağırabilir. bugün gitçem iş çıkışına randevu aldım. bugün 10. günüm bakalım ne dicek. ilk defa yumurta takibi yaptırıyorum. daha önce ovulasyon kullandım ama, tam koyu iki çizgi yakalayamadım pek. merak ediyorum çok. ne durumda gelişiyo yumurtalarım diye. hormon testlerim de normal çıktı aslında ama. belli olmuyomuş yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?