Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

bugün kaçıncı günün?bugün göremezse panik yapmiim ozaman ben de. 10. gün de görülemiyebiliyomuş demek.benim pek bi bilgim yok ama. yumurta çatlayacağı son iki gün hızlı büyüme gösteriyo diye biliyorum. okuduklarımdan

13.günümdü benim.panik yapma tabi 14.güne kadar yolu var

Selam kızlar :))) beni de topiğinize alın. Henüz regl olmadım ama beni de Nisan umuduna alabilirsiniz :))) Marttan kestim umudumu :))))

selam canım. nedir durumlar belirti var mı:) test yapmışsın negatif çıkmış sanırım. nezaman yaptın testi?

Benide aranıza alır mısınız lütfen geçen ay sonuç negatifti 14 nisan adet tarihim inşallah pozitif olur :)

benide yazarmısın bat 13 nisan

1 hafta kaldı bat' a ama bende ne adet belirtisi var ne da hamilelik. Kendimi dinlemiyorum zaten. Dinleyince herşeyi bebeğe yoruyorum çünkü. Düşükle sonuçlanan gebeliğimde de anlamamıştım. Adet gecikince test yapmış negatifi görmüş bi kaç gün sonra tekrarlayınca öğrenmiştim. Ama o hiç planlı değildi. Dr bana doğum kontrol hapını bebek planından 6 ay önce bırak demişti oysa ben ilk ayda hamile kalmıştım, ovülasyonu bile takip etmeden. Şimdi ilişki sonrası hemen kalkmıyorum, duş almıyorum, yastık vs koyuyorum ama yinede olmuyor. Bakalım bu ay ne olacak. Bu kadar takınca olmayacak gibi geliyor. İşten bile ayrıldım bebek planı için.

yok canim yarin yapcam tam kesin ciksin ama daha gelen giden yok herseyin hayirlisi olsun hic bi belirtimde yok Allahim isteyen herkese nasip etsin hic bir kulunu bunla sinamasin

amin canım benim. sonucunu bizimle paylaşmayı unutma

olmuyor diye strese girme. bi kere hamile kalmışsın yine kalırsın Allahın izniyle. bu ay umutsuzluk yok. burda pozitif düşünüp pozitif sonuçları almak için toplandık

hoşbuldukkk :) İnşallah bu topik çokk hayırlı şansllı gelecek ve nisanda hamiş olcaz :)

he şöööyle bak ne güzel umut dolu mesajlar bunlar. en çok ihtiyacımız olan şeyler. çalışmalara devam

olmuyor diye strese girme. bi kere hamile kalmışsın yine kalırsın Allahın izniyle. bu ay umutsuzluk yok. burda pozitif düşünüp pozitif sonuçları almak için toplandık

Pozitif sonuçlar almak için kendimi dinlemiyorum zaten, kafama takmıyım diye..yoksa en ufak şeyden bile şüpheleniyor insan, sonu hüsran olunca 1 ay daha stress. İnşallah bu ay hepimizin yüzü güler.

inşallah herkes olumlu sonuç alır dediğiniz gibi pozitif düşünce pozitif sonuç getirir :)

Son düzenleme:
canım sen doktora gitmeyi geciktirmesene en kısa zamanda git bence :26:
canım ben de aynen senin durumundayım en gec 24 u adet olmam gerekiyodu tık yok. ilk kez bu ay korunmadan ilişki yaşadık. test negatif çıktı hamile de değilim adet de olamıyorum.. galiba menepoza girdim 25 yaşında :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…