- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
hoşgeldinnn ekliorummmmmmmmmm
selam canım. nedir durumlar belirti var mı:) test yapmışsın negatif çıkmış sanırım. nezaman yaptın testi?
Iyi gunler arkadaslar nasilsiniz beklemek nasil geciyo ben bu ay nedense coook heycanliyim ya nisanin ilk haftlarinda adet bekleyen arkadaslar belirtiniz varmi gebelikl belirtiniz ya benim 1 hafta var 2 gundur midem bulaniyo ve coooookk uykum geliyo dun 8 bucukta uyumusum hic huyum degildir en erken 1 gibi uyurum bide bugun ruyamda manti gordum manti yiyodum ve hala aklimdan cikmiyo cok canim istiyo dun gunum vardo 2 kisi hamile olarak gormus ruyasinda cok heycanladim tam 18 aydir bekliyorum Rabbim isteyen herkse en yakin zamanda nasip etsin ins....
Kızlar ya bişi sorıcamm biz eşimle 15 martta çalışmalara başladık 18 mart adet günüm adetten 2 gün önce ilişki oldu ama normalde 5 gün süren adetim 3 gün sürdü ve ogünden beride yorgunluk idrara sık cıkma uykusuzluk feci derecede var tbi iştahda kabardı 21 marta gittim ama kan testi 0 çıktı adetten 2 gün önce döllenme oluyomu acaba işyerinde devamlı uyuyorum
canım tıp olarak mümkün deil ama bu hayatta imkansız die bişi yok heleki rabbim nasip etmişse yanlız kal tahlilinde 0 çıkmışsa yoktue canım uykusuzluk sık idrara çıkma falanda ille hamilelikten olmaz hayırlısı olur inş
doğru cnmda 3 gün hayatta adet görmezdim bende ona şaşırdım işte hiç şaşmazdı :)
kızlar merhaba doktordan geldım ama ıyı haberler yok malesef. klomen kullanmama ragmen ve adetımın 12. gunu olmasına ragmen yumurtalrım 15 16 mm olması gerekırken 12 mm imiş. doktor yavas gelısıyor dedı bu tembel oldugu anlamına mı gelıyor?
salı gunu tekrar cagırdı. bnm normalde adet duzensızlıgım var.. o yuzden mı 12. gun kucuk cıktı bılmıyorum.
bıde doktorum dedı kı normalde 1 ayda cok yumurta olur ama bı tanesı gelısır buyur dıgerlerı ole kalır o yumurta dollenır bebek olur ama senın 4 yumurtan var 4 u bırden buyumeye calısıyo dedı.. yanı 4 u bırden catlarsa döllenırse 4uz olma ıhtımalı varmıs..
glukofen verdı.. kilo problemımden doları.. bende durumlar böle kızlar ..,
sizde ne vr ne yok
beni de ekler misin listeye
bu arada selam
bat 10 nisan
dilerim hepimizin göbekleri dolar :)
Benide aranıza alır mısınız lütfengeçen ay sonuç negatifti 14 nisan adet tarihim inşallah pozitif olur :)
benide yazarmısın bat 13 nisan
Benide eklermisiniz benimde bat 8 nisan ovulaasyon testi kullandım bu ay tutucakmı bakalımumutluyum bu ayda :)
haklısn ama bazen mevsim deişikliğinden olabiliyor ben 7 aydır korunmuorum rabbim bitürlü ol demedi henüz benim adetimde 5 6 gün sürer ama korunmayı bırakınca işler deişior psikolojikmi yoksa hormonların etkisimi bilmiyorum bikere benimde başıma gelmişti hayırlısı olur inşallah
dördüzün müü olucakk Allahh
iyi yönünden bak bnce.. cok kötü bişey yok anladıgım kadarıyla..düzensizlikten kucuk olmuş olablir..
Iyi gunler arkadaslar nasilsiniz beklemek nasil geciyo ben bu ay nedense coook heycanliyim ya nisanin ilk haftlarinda adet bekleyen arkadaslar belirtiniz varmi gebelikl belirtiniz ya benim 1 hafta var 2 gundur midem bulaniyo ve coooookk uykum geliyo dun 8 bucukta uyumusum hic huyum degildir en erken 1 gibi uyurum bide bugun ruyamda manti gordum manti yiyodum ve hala aklimdan cikmiyo cok canim istiyo dun gunum vardo 2 kisi hamile olarak gormus ruyasinda cok heycanladim tam 18 aydir bekliyorum Rabbim isteyen herkse en yakin zamanda nasip etsin ins....
kızlar merhaba doktordan geldım ama ıyı haberler yok malesef. klomen kullanmama ragmen ve adetımın 12. gunu olmasına ragmen yumurtalrım 15 16 mm olması gerekırken 12 mm imiş. doktor yavas gelısıyor dedı bu tembel oldugu anlamına mı gelıyor?
salı gunu tekrar cagırdı. bnm normalde adet duzensızlıgım var.. o yuzden mı 12. gun kucuk cıktı bılmıyorum.
bıde doktorum dedı kı normalde 1 ayda cok yumurta olur ama bı tanesı gelısır buyur dıgerlerı ole kalır o yumurta dollenır bebek olur ama senın 4 yumurtan var 4 u bırden buyumeye calısıyo dedı.. yanı 4 u bırden catlarsa döllenırse 4uz olma ıhtımalı varmıs..
glukofen verdı.. kilo problemımden doları.. bende durumlar böle kızlar ..,
sizde ne vr ne yok
merhaba cnm. ben de doktordan geldim simdi. 10.gunum. goremedi yumurta. 2tane var ama catlamis bunlar eski yumurtalarin olabilir. pazartesi sali tekrar gel. suan yumurta yok dedi
ekliorummmmmmmm
çook teşekkür ederimmm böle kalabalık bişekilde beklemek daha güzelmiş yoksa zaman geçmezzzzzz vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?