Iyi gunler arkadaslar nasilsiniz beklemek nasil geciyo ben bu ay nedense coook heycanliyim ya nisanin ilk haftlarinda adet bekleyen arkadaslar belirtiniz varmi gebelikl belirtiniz ya benim 1 hafta var 2 gundur midem bulaniyo ve coooookk uykum geliyo dun 8 bucukta uyumusum hic huyum degildir en erken 1 gibi uyurum bide bugun ruyamda manti gordum manti yiyodum ve hala aklimdan cikmiyo cok canim istiyo dun gunum vardo 2 kisi hamile olarak gormus ruyasinda cok heycanladim tam 18 aydir bekliyorum Rabbim isteyen herkse en yakin zamanda nasip etsin ins....
geçmez tabiiiiii burda hep birlikte birbirimize destek de oluoruz güzel oluo :)
merhaba cnm. ben de doktordan geldim simdi. 10.gunum. goremedi yumurta. 2tane var ama catlamis bunlar eski yumurtalarin olabilir. pazartesi sali tekrar gel. suan yumurta yok dedi
Kesinlikle bu başlıgı açmana sevindim beni anlayan birileri olması çok güzell kımseye anlatamıyorum ama burda duygularımı istediğim gibi paylaşıyorum bu ay ovulasyon testi kullandm o yüsden daha bi umutluyum
canım yumurtlama takibi nası oluo? süreci anlatır mısın? bilmiorum da :26:
bence sen hamilesinn canım inşş güzel haberlerini alırız bende rüyamda hurma yedim anlamı çocuk diyo başka anlamlarıda var ama ben ona yordum bide bugün falımda bebek çıktı bunlar züürt tesellisi tabi şimdilik kasık agrısından başka bişi yok
canım umudunu kırmak istemem gerçekten sonuçta kişiden kişiye değişio ama ben 3 ay kullandım ovu testi..pek bi işe yaramadı..işe yaradı evet ama o da kimyasal gebelik olduama umarım senin bebeğin sıkı sıkı tutunur sana..ovu testleri insanı psikolojik olarak daha çok strese sokuo aslında..
Canm adetin 2. Gunu cagiriyo. Bakiyo . Duruma gore klomen verio . Adetin 3. Yada 5. Gununden itibaren sabah aksam 5 gun iciyosun. Sonra adetinin 12. Gunu falan cagiriyo kontrole bakiyo yumurtalara. Gelsmisse (yani 18 mm uzeri olmasi gerekio ..) ve catlayamayacak durumdaysa catlatma ignesi veriyo ama kendi kendine catlicak durumdaysa ellemiyo sadece su kadar tarih iliskiye girin dio. Ama gelismediyse yumurtalarin 1 kac gun sonraya gene cagiriyo mesela bugun benim oldugi gibi. İste sonucta catlayip catlamadigina bakip takip edip normal iliski ile gebelik saglamaya calisiyolar canm .... Adetlerin duZensiz ise yapilmasi gereken bisi ....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmm benim adetlerim düzenli canım ama ben de gitsem mi diorum..
Kızlar ya bişi sorıcamm biz eşimle 15 martta çalışmalara başladık 18 mart adet günüm adetten 2 gün önce ilişki oldu ama normalde 5 gün süren adetim 3 gün sürdü ve ogünden beride yorgunluk idrara sık cıkma uykusuzluk feci derecede var tbi iştahda kabardı 21 marta gittim ama kan testi 0 çıktı adetten 2 gün önce döllenme oluyomu acaba işyerinde devamlı uyuyorum
Git bence ne kaybedersin ki en azindan ayyy yumurtladim mi ayy catladi mi acaba stresinden kurtulursun. Her ay bebek olsun die 1 ay boyunca gun asiri iliski yapmak da insani yoruyo yaa :) en azindan takiple doktor 5 6 gun iliski istiyo .. Ama bana bugun inatla iliskiye devam dedi yumurtlar kucuk ne ise yaricaksa :)
bence sen hamilesinn canım inşş güzel haberlerini alırız bende rüyamda hurma yedim anlamı çocuk diyo başka anlamlarıda var ama ben ona yordum bide bugün falımda bebek çıktı bunlar züürt tesellisi tabi şimdilik kasık agrısından başka bişi yok
yaa sormaa...her gece birbirimizin gözünün içine bakıoz resmen yine mi yaaa diebazen canımız da istemio valla ne yalan söliim..işte akışına bıraksak offf offf
Ayyy canm yaa benmde ocak ayinda yaptim onu artik esim biktiydi benden yaaa :)) akisina brakilmiyo acikcasi ve akisina birakabileni de cok kiskaniyoruuummm ?!!!!! Bakalm benim bu ay ne olcak 😒
Ayyyy canim agzindan bal damliyo ins.hamileyizdir ya Rabbim kimsenin duasini bos cevirmesin ins.sende hamissindir canim bu ay ins... sayfa hamislerle dolar tasar ins.Rabbim dualarimizi geri cevirme
valla topiği ben açtım ama ben çok umutsuzum bu aysadece iki kere iki..ve adet belirtilerim varrr
Adet ile hamislik belirtiler ayniymis :)) can cikmayinca umut kesilmezmis canmmm ins bu ay bu topiktr herkes hamile kalicak .. Evrene olumlu seyler yollayaliiimmmmm :)))
Not: aslinda bende umutsuzum da :)
evrene olumlu mesaj yollayamıom ben küsüştük
Aaaa kusmee yaaa dur bakalim neler olcak daha nisan bitmedi insaallahhhhhhh
Kesinlikle. . Nisan daha gelmedi bile😄 inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olacak..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?