Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Beni de eklermisin canim tweety_34 bat 28 nisan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanımlar mart mıyım nisan mıyım bilmiyorum bat 25 martti ama henüz adet olmadım ilk kez gecikiyorum

Ne çok geciken var bugün ağrım hasta olacakmışım gibi şişlik yoğunluk yok şükür hasta olmazsam haftaya dr gdcem iyi düşünelim iyi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlaaaar bisi sorcammm catlatma
İgnesi olanlardd cok pahali diyolllarrr dogru mu?

inşallah güzel sonuçlar alırız benide ekleyebilir misin dmk03 20 nisan

burda ismimizi görmek bile ayrı bi umut :) herkese çok selamlar arkadaşlar inş herpimizin sağlıklı bebişleri olur en kısa zamanda

Beni de eklermisin canim tweety_34 bat 28 nisan

inşallah güzel sonuçlar alırız benide ekleyebilir misin dmk03 20 nisan

kızlar aranıza yeni katıldıımmm :) bat 2 nisan

benide eklermisiniz bat 10 nisan

ekliorum canlarım... ama bakın nisan olmazsa eğer ki olucak bizleri bırakıp gitmek yok anlaştık mı

ekliorum canlarım... ama bakın nisan olmazsa eğer ki olucak bizleri bırakıp gitmek yok anlaştık mı

ahh ahh keşkee hamile olsak daa yeni bi topik daha açsak "aralık yada ocak annelerii"diyee...

Son düzenleme:
Kizlar adet Tarihlerim 17 Ocak 14 Şubat 12 Mart çok net emın olamasam da galiba 27 ya da 28 günde bir adet oluyorum bu durumda bat 6 yada 7 Nisan. Dıyelim ki hadi 8 Nisan. Vallahi korunmayı bırakında saçma sapan oldugum için emin de değilim ama. Bu ay sadece adetin 12. Ve 15. Günü ilişki yaşandı. Bugün adetin 18. Günü devam etmeliyiz galiba. Beni de ekleyin lütfen listeye. Adam gibi deneyemesek de bu 3. Ayımız
Allah herkesin duasını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…