ekliorum canlarım...ama bakın nisan olmazsa eğer ki olucak bizleri bırakıp gitmek yok anlaştık mı
Benide ekler misiniz benimde 2 nisan :)
Merhaba arkadaşlar nasılsınız :)
Bakıyorumda umudumuz nisan konusunda herkes umutsuz :)))
Ne oldu bize böyle yaaa
En başta da bennn :)çok eminim adet olacagıma olsun şimdiden kendimi umudum mayısa topiğine hazırlıyorum
Bu arada griple hala başım dertteZaten bu kadar çabuk beni terkedecegini düşünmek hataydı
Bat ı Nisan 2 olan cici anne adaylarııııııııııııı :)))
Ne alemdesiniz :)))
umutsuzluk değil dee cok heveslenmemek...sonra üzülmemek için temkinliyizz..
bnde araştırıcam ne zmn başlaması gerk belirtiler... yorunluk, idrar, hassasiyet, bulantı oluyor ama ne zmn başladığını bilmiyorum
belirtiler için erkenmi acba ? adetten 1 hafta sonra mı başlar acbaa :26:
Kizlar adet Tarihlerim 17 Ocak 14 Şubat 12 Mart çok net emın olamasam da galiba 27 ya da 28 günde bir adet oluyorum bu durumda bat 6 yada 7 Nisan. Dıyelim ki hadi 8 Nisan. Vallahi korunmayı bırakında saçma sapan oldugum için emin de değilim ama. Bu ay sadece adetin 12. Ve 15. Günü ilişki yaşandı. Bugün adetin 18. Günü devam etmeliyiz galiba. Beni de ekleyin lütfen listeye. Adam gibi deneyemesek de bu 3. Ayımız
Allah herkesin duasını kabul etsin.
kızlar çevrem hamilerle dolu ve hepsininde sölediği tek şey hiçbir belirtim yoktu bitanesinin 8.haftadan sonra başladı bütün belirtileri diğerinin ise 11.haftadan sonra yani anlıcağınız belirti falan yok hepsi psikolojik bilginiz olsun
bncede biz dha 2.haftadayız ne belirtisiii...
aslnda adet gününden hesaplanıyor 4.haftadayız oohhooo
ee yani bebekler 1 5 aya kadar tam olarak tutunma yasıor ole kolay deil hemen belirti vermesi hepsi psikolojik en erken 5.haftada belirti verırmıs drum öle soluo
Merhaba cnm batimiz cok yakin benimkidr 5 nisan sende bi belirti varmi gebelikle ilgili belirti canm
Tabi kiiii yok umudumuz mayıs ayına konusunu ben açıcam merak etmeyin
wuuuu çok yakınmış :)
Ne hissediyorsun var mı belirtiler :)))
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah 3 nisanda :)
ekliorum canlarım...ama bakın nisan olmazsa eğer ki olucak bizleri bırakıp gitmek yok anlaştık mı
o zmn burdaki herkez hamile olabilir belirti beklemeye gerk yok kızlarrr.... regl olmadan ümitsizlik yyoookkk
hepinizle tanıştığıma memnun oldum inşallah şanslı gelecek bu ay bize
bi şey sorucam
vajinal akıntısı artan var mı aramızda? çünkü şayet mikrop kapmadıysam bende gözle görülür bir artış var ve kokusuz bu akıntı belirtiler arasında sayılıyor mu sayılmıyor mu bilenimiz varsa yazabileeer mi lütfen???? :44::44:
hoşgeldin bat tarhimiz aynı değişiklik hissediyormusun?
akıntılar normal..araştırdığım kadarıyla başarısız ve yolunu kaybden zayıf spermler geri dönüyor...ama cok yogun olması da acba yumurta 1tanesini kabul etti ve diğerleri aynı anda öldü müü?? videolarda öyle gösteriyor:26:
kızlar folik asit kullanan varmııı :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?