Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

ekliorum canlarım... ama bakın nisan olmazsa eğer ki olucak bizleri bırakıp gitmek yok anlaştık mı

Tabi kiiii yok umudumuz mayıs ayına konusunu ben açıcam merak etmeyin

Benide ekler misiniz benimde 2 nisan :)

wuuuu çok yakınmış :)
Ne hissediyorsun var mı belirtiler :)))
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah 3 nisanda :)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız :)
Bakıyorumda umudumuz nisan konusunda herkes umutsuz :)))
Ne oldu bize böyle yaaa
En başta da bennn :)çok eminim adet olacagıma olsun şimdiden kendimi umudum mayısa topiğine hazırlıyorum

Bu arada griple hala başım dertte Zaten bu kadar çabuk beni terkedecegini düşünmek hataydı

Bat ı Nisan 2 olan cici anne adaylarııııııııııııı :)))
Ne alemdesiniz :)))

umutsuzluk değil dee cok heveslenmemek...sonra üzülmemek için temkinliyizz..
bnde araştırıcam ne zmn başlaması gerk belirtiler... yorunluk, idrar, hassasiyet, bulantı oluyor ama ne zmn başladığını bilmiyorum
belirtiler için erkenmi acba ? adetten 1 hafta sonra mı başlar acbaa :26:

kızlar çevrem hamilerle dolu ve hepsininde sölediği tek şey hiçbir belirtim yoktu bitanesinin 8.haftadan sonra başladı bütün belirtileri diğerinin ise 11.haftadan sonra yani anlıcağınız belirti falan yok hepsi psikolojik bilginiz olsun

Son düzenleme:

canım bence 19.gününüde kaçırma ben 12.gününden 18.gününe kadar olduğundan eminim

bncede biz dha 2.haftadayız ne belirtisiii...
aslnda adet gününden hesaplanıyor 4.haftadayız oohhooo

bncede biz dha 2.haftadayız ne belirtisiii...
aslnda adet gününden hesaplanıyor 4.haftadayız oohhooo

ee yani bebekler 1 5 aya kadar tam olarak tutunma yasıor ole kolay deil hemen belirti vermesi hepsi psikolojik en erken 5.haftada belirti verırmıs drum öle soluo

ee yani bebekler 1 5 aya kadar tam olarak tutunma yasıor ole kolay deil hemen belirti vermesi hepsi psikolojik en erken 5.haftada belirti verırmıs drum öle soluo

o zmn burdaki herkez hamile olabilir belirti beklemeye gerk yok kızlarrr.... regl olmadan ümitsizlik yyoookkk

Merhaba kizlar benim de en erken 30 mart, en gec 2 nisan adet tarihim. Genelde 22-25 günde bir oldugum icin net bilemiyorum ama en kötü bu denemede hamile kalamadiysam bile yine umudum nisanda devam edecek, nisanin son günlerine kalacak. Ins yakin zamanda bebeklerimize kavusuruz. Bu 4. Deneme ve her seferinde umudum azaliyor. Ovu testi falanda kullandim ama Allah ol demeden, hepsi bos.dualarinizi eksik etmeyin kizlar.

Merhaba cnm batimiz cok yakin benimkidr 5 nisan sende bi belirti varmi gebelikle ilgili belirti canm

Cnm belirti yok hamilelikle ilgili adet belirtisi de arada kasıklarım ağrıyor birde karnım hafif sertleşti sanki sanırım kırmızılar geliyor ama bu aydan çok umutluydum 10 aydır olduğu gibi bu ayda olmazsa doktora adet bittiği gibi 😊
Sende varmı cnm belirti

Tabi kiiii yok umudumuz mayıs ayına konusunu ben açıcam merak etmeyin

wuuuu çok yakınmış :)
Ne hissediyorsun var mı belirtiler :)))
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah 3 nisanda :)

Cnm gebelikle ilgili bir belirti yok adet
Olcam gibi kısmet bakalım 😔😊 umutlarımızı tüketmeyelim

o zmn burdaki herkez hamile olabilir belirti beklemeye gerk yok kızlarrr.... regl olmadan ümitsizlik yyoookkk

:) aynen öle hatta adet sancısı çekenler bile adet olmadıkları sürece herzamn bi ümit vardır allah isteyen herkeze anneliği nasip etsin inşallah

hepinizle tanıştığıma memnun oldum inşallah şanslı gelecek bu ay bize
bi şey sorucam
vajinal akıntısı artan var mı aramızda? çünkü şayet mikrop kapmadıysam bende gözle görülür bir artış var ve kokusuz bu akıntı belirtiler arasında sayılıyor mu sayılmıyor mu bilenimiz varsa yazabileeer mi lütfen???? :44::44:

akıntılar normal..araştırdığım kadarıyla başarısız ve yolunu kaybden zayıf spermler geri dönüyor...ama cok yogun olması da acba yumurta 1tanesini kabul etti ve diğerleri aynı anda öldü müü?? videolarda öyle gösteriyor:26:

kızlar folik asit kullanan varmııı :26::26::26:

5 gün olacak biz ekşını bırakalı kocamla
bu arada ben foik asit kullanıyorum iki aydır
bi de bu akıntı nedense sarı ve bana ait gibi geliyor hani sperm gibi değil bi de sperm halen gelir mi yani 5 gün geçti ne bileyim yaw ben kafayı yicem artık tuttu tutmadı bi de takmadığım halim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…