Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Bence erken daha :) en erken belrtiler 1,5 aylıkken başlar diye biliyorum :) Ama tabi kişiden kişiye göre degişir...
Benim görümcem "hamile kaldıgım an uykuya yenik düşer 9 ay yatarım" diyodu kii adeti geçmeyi bırak daha gelmeden belirtilerle anlıyomuş...
Hayırlısı olsun inşallah :))

Rabbim hayırlısı ile şu bi iki gün içinde müjde almayı nasip eder sana inşallah :)
Hadi ilk bebek haberi senden olsun :))

Cnm gebelikle ilgili bir belirti yok adet
Olcam gibi kısmet bakalım 😔😊 umutlarımızı tüketmeyelim

Adet ile hamilelik belirtileri aynıymış a inşallah bu durumu yaşayanlardan biri de sen olursun :)

Benimde geçen ay artmıştı o zaman araştırdıgımda adet döneminde, yumurtlama zamanı hamilelikte, iltihapta vs arttıgı yazıyodu...
Aslında hamilelik belirtisi olablir ama buna çok fazla kapılmamak lazım ( ben gibi :))) ) sonra hayal kırıklıgı kötü oluyor :)
kızlar folik asit kullanan varmııı :26::26::26:

Beeeenn : ))
Folbiol kullanıyorum 1,5 aydır :) Hamile kalana kadar devam sonra da ilk 3 ay kullanılacak :))

Geri dönen spermler iişikiden hemen sonra en fazla bi saat içinde gelir...
Arkadaşın sordugu günlük akıntılar...
Mesela benim yumurtlama zamanımda artar...adet öncesnde de seffaf akıntılarım artar...

Aynen ya benimde yuzumde sivilceler çıktı adet belirtisimi acaba 2 nisanda olcam adet

Adet olmazsın da müjdeli haberi verirsin inşalah :))

bütün umutlarr nisana kaldııı... ve bu ay ovulasyon testı kullanmayı düşünüyorumm

Kızlar ben bu işten bir şey anlamadım..28 günde bir adet oluyorum...
bu ovülasyon testinde ikinci çizginin rengi gittikçe koyulaşması gerekirken gittikçe açıldı fikri olan var mı? :what: geçen ayda böyle olmuştu moralim bozuldu

Son düzenleme:

canım ben hemsıreyım herkezın yumurtlama gunu bır degıl sen yrın ve ondan sonrakı gunde yapp

canım ben hemsıreyım herkezın yumurtlama gunu bır degıl sen yrın ve ondan sonrakı gunde yapp

Hafif görünce iyi geliyor yumurtlama günüm dedim ama Gittikçe açılınca rengi moralim bozuldu tamam canım teşekkür ederim..inşallah olur bu ay..

Canım markası nedir testin? Benim kullandığım bi marka vardı adı neydi hatırlayamadım o biraz silik çıkartırdı ondan mı diye merak ettim.
Bu testler ovulasyon gününde aniden koyulaşıyor. Moralini bozma. Geçen ay hiç koyulaşmadı mı?

Aynen ya benimde yuzumde sivilceler çıktı adet belirtisimi acaba 2 nisanda olcam adet

bnm de 2 nisan canım.. bilmiyorum adet belirtisi olabilir. bir de bugün bnm kasıklarım ağrıyo. gene olmadı galiba :-(

Canım laboquick diye bir marka...geçen ay 18.nci güne kadar yaptım sonra yapmadım eşim gitti diye ama çift göremedim net bir şekilde...bu ay 50 lik palet aldım sonuna kadar deneyeceğim olmazsa önümüzdeki ay almayacağım.demek birden koyulaşıyor duyduğum iyi oldu ben de yavaş yavaş daha da koyulaşmasını bekliyordum heralde yumurtlamıyorum diyecektim neredeyse:) çok sağol tatlım cevabın için:) sen koyu çıktığı günü değerlendirbildin mi ? İnşallah hamile olalım ya:)

Evet benim kullandığım marka. Biraz gıcıktır o silik çıkarır zor koyulaşır. Benim ovulasyondan bir gün önce biraz koyulaşır, ovulasyon günü biraz daha koyulaşır ertesi gün silikleşirdi yine. Aynı koyulukta da olmazdı tam olarak. Bırakmadan yap geç yumurtluyor olabilirsin.

Ben de 50lik almıştım senin gibi. İki ay kullandım. Aslında sadece bir ay kullandım tam olarak o ay tutmadı. İkinci ay yapmadım yapmadım ama akıntımdan yumurtladığımı anladım. Gerçekten öyle mi diye baktım koyu çıktı. Değerlendirdim. Hamile kaldım o ay insanı biraz strese sokuyor doğru. Ben de yumurtlamadığımı sanmıştım bi ara. İnşallah hemen hamile kalırsın da 50lik elinde patlar

haklısın çok bel ğlamamak gerek ben mikrop kaptığımı ya da üşüttüğümü düşünür oldum yumurtlama akıntısı değil ama farkındayım

ben folidoce kullanıyorum folik asit olarak daha önce folbiol kullanmıştım 4 ay kadar şimdi buna geçirdi dr içince b vitamini takviyesi var diyeymiş

spermlerin yolculuğu 3gün sürdüğüne gore norma bnce geri dönüşleri 5 gün sürmesi

Ben kullanıyorum canım. Hamile kalmadan 3 ay önce başlanması gerekiyormuş hamileliğin 3.ayına kadar kullanılıyor.

bn kullanmıyorum :44:haberlerde bulgurun folik asiti yerine veriliyormus amerikada onu duydum bol bol yiyorum..
dr. kontrolündemi aldınız folik asiti?

bn kullanmıyorum :44:haberlerde bulgurun folik asiti yerine veriliyormus amerikada onu duydum bol bol yiyorum..
dr. kontrolündemi aldınız folik asiti?

Ewt kan tahlillerimde az çıktı. Aile hekimime sık sık kan tahlili yaptırıyorum benim demir ve kan ekrikliğim olduğu için bakmışken herleye bakıyor,

Ewt kan tahlillerimde az çıktı. Aile hekimime sık sık kan tahlili yaptırıyorum benim demir ve kan ekrikliğim olduğu için bakmışken herleye bakıyor,

hmm burada kızların çoğu kullanıyor ama bn kullanmıyorum..:26:

hmm burada kızların çoğu kullanıyor ama bn kullanmıyorum..:26:

Kendi şahsi fikrinizdir benim fikrimce bi kan tahlili yaptırıp ona göre yol seyretmendir. Ben aile hekimime hamilelikle ilgili herşeyime bakmasını rica ettim sağolsun şimdiden çok sıkı takip ediyor.

bnm de 2 nisan canım.. bilmiyorum adet belirtisi olabilir. bir de bugün bnm kasıklarım ağrıyo. gene olmadı galiba :-(

Benimde en gec adet tarihim 2 nisan ama 2 gündür ciddi anlamda bel ve karin agrim var. Cok korkuyorum kirmizilari görecegim diye. Sizde baska farkliliklar var mi?

kızlar folik asit kullanan varmııı :26::26::26:

Benim doktorum hamileligi düsünüyorum dedigim anda hemen folbiol verdi ve onun iyi, saglikli yumurta olusmasina yardimci oldugunu söyledi.netten okudugum kadariyla icinde b12 (sanirim folik plus) olanlar kansizlik icinde iyiymis. Bence doktora gidip, bu ilaci kullanmaya baslamalisin. Gebelikten 3 ay once ve gebelik olustuktan 3 ay sonraya kadar kullanilmasi bebegin omuriliginin gelismesinde etkiliymis.

testi yapalı 1 hafta gecmiş kesinlikle tekrar test yapmalısın. varsa artık belli olur.. kesin sonucu görmeden umudunu kaybetme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapıcam cnm inş. saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…