hoşbuldum:) hayır hiçbişey hissetmiyorum. sadece göğüslerim biraz sertleşti. bi de nedense yüzümü sivilce bastı
umutsuzluk değil dee cok heveslenmemek...sonra üzülmemek için temkinliyizz..
bnde araştırıcam ne zmn başlaması gerk belirtiler... yorunluk, idrar, hassasiyet, bulantı oluyor ama ne zmn başladığını bilmiyorum
belirtiler için erkenmi acba ? adetten 1 hafta sonra mı başlar acbaa :26:
Merhaba kizlar benim de en erken 30 mart, en gec 2 nisan adet tarihim. Genelde 22-25 günde bir oldugum icin net bilemiyorum ama en kötü bu denemede hamile kalamadiysam bile yine umudum nisanda devam edecek, nisanin son günlerine kalacak. Ins yakin zamanda bebeklerimize kavusuruz. Bu 4. Deneme ve her seferinde umudum azaliyor. Ovu testi falanda kullandim ama Allah ol demeden, hepsi bos.dualarinizi eksik etmeyin kizlar.
Cnm gebelikle ilgili bir belirti yok adet
Olcam gibi kısmet bakalım 😔😊 umutlarımızı tüketmeyelim
hepinizle tanıştığıma memnun oldum inşallah şanslı gelecek bu ay bize
bi şey sorucam
vajinal akıntısı artan var mı aramızda? çünkü şayet mikrop kapmadıysam bende gözle görülür bir artış var ve kokusuz bu akıntı belirtiler arasında sayılıyor mu sayılmıyor mu bilenimiz varsa yazabileeer mi lütfen???? :44::44:
kızlar folik asit kullanan varmııı :26::26::26:
akıntılar normal..araştırdığım kadarıyla başarısız ve yolunu kaybden zayıf spermler geri dönüyor...ama cok yogun olması da acba yumurta 1tanesini kabul etti ve diğerleri aynı anda öldü müü?? videolarda öyle gösteriyor:26:
Aynen ya benimde yuzumde sivilceler çıktı adet belirtisimi acaba 2 nisanda olcam adet
Kızlar ben bu işten bir şey anlamadım..28 günde bir adet oluyorum...
bu ovülasyon testinde ikinci çizginin rengi gittikçe koyulaşması gerekirken gittikçe açıldı fikri olan var mı? :what: geçen ayda böyle olmuştu moralim bozuldu
canım ben hemsıreyım herkezın yumurtlama gunu bır degıl sen yrın ve ondan sonrakı gunde yapp
Kızlar ben bu işten bir şey anlamadım..28 günde bir adet oluyorum...
bu ovülasyon testinde ikinci çizginin rengi gittikçe koyulaşması gerekirken gittikçe açıldı fikri olan var mı? :what: geçen ayda böyle olmuştu moralim bozuldu
Aynen ya benimde yuzumde sivilceler çıktı adet belirtisimi acaba 2 nisanda olcam adet
Canım markası nedir testin? Benim kullandığım bi marka vardı adı neydi hatırlayamadım o biraz silik çıkartırdı ondan mı diye merak ettim.
Bu testler ovulasyon gününde aniden koyulaşıyor. Moralini bozma. Geçen ay hiç koyulaşmadı mı?
Canım laboquick diye bir marka...geçen ay 18.nci güne kadar yaptım sonra yapmadım eşim gitti diye ama çift göremedim net bir şekilde...bu ay 50 lik palet aldım sonuna kadar deneyeceğim olmazsa önümüzdeki ay almayacağım.demek birden koyulaşıyor duyduğum iyi oldu ben de yavaş yavaş daha da koyulaşmasını bekliyordum heralde yumurtlamıyorum diyecektim neredeyse:) çok sağol tatlım cevabın için:) sen koyu çıktığı günü değerlendirbildin mi ? İnşallah hamile olalım ya:)
Bence erken daha :) en erken belrtiler 1,5 aylıkken başlar diye biliyorum :) Ama tabi kişiden kişiye göre degişir...
Benim görümcem "hamile kaldıgım an uykuya yenik düşer 9 ay yatarım" diyodu kii adeti geçmeyi bırak daha gelmeden belirtilerle anlıyomuş...
Hayırlısı olsun inşallah :
Adet olmazsın da müjdeli haberi verirsin inşalah :))
5 gün olacak biz ekşını bırakalı kocamla
bu arada ben foik asit kullanıyorum iki aydır
bi de bu akıntı nedense sarı ve bana ait gibi geliyor hani sperm gibi değil bi de sperm halen gelir mi yani 5 gün geçti ne bileyim yaw ben kafayı yicem artık tuttu tutmadı bi de takmadığım halim bu
Ben kullanıyorum canım. Hamile kalmadan 3 ay önce başlanması gerekiyormuş hamileliğin 3.ayına kadar kullanılıyor.
bn kullanmıyorum :44:haberlerde bulgurun folik asiti yerine veriliyormus amerikada onu duydum bol bol yiyorum..
dr. kontrolündemi aldınız folik asiti?
Ewt kan tahlillerimde az çıktı. Aile hekimime sık sık kan tahlili yaptırıyorum benim demir ve kan ekrikliğim olduğu için bakmışken herleye bakıyor,
hmm burada kızların çoğu kullanıyor ama bn kullanmıyorum..:26:
Rabbim hayırlısı ile şu bi iki gün içinde müjde almayı nasip eder sana inşallah :)
Hadi ilk bebek haberi senden olsun :))
Ins cnm, büyük bir umutla bekliyorum. Zamanin gecmesi o kadar zor ki. Belim ve karnim adet olacakmisim gibi agriyor. Umarim adet olacagimin belirtileri degildirde, 3_4 gun sonra güzel haberler verebilirim.
bnm de 2 nisan canım.. bilmiyorum adet belirtisi olabilir. bir de bugün bnm kasıklarım ağrıyo. gene olmadı galiba :-(
kızlar folik asit kullanan varmııı :26::26::26:
testi yapalı 1 hafta gecmiş kesinlikle tekrar test yapmalısın. varsa artık belli olur.. kesin sonucu görmeden umudunu kaybetme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?