ekliorum canlarım...ama bakın nisan olmazsa eğer ki olucak bizleri bırakıp gitmek yok anlaştık mı
inşallah hepimize nisan ayı uğurlu gelir ve hepimiz hamile kalırız gitmeyiz tabiki :))
spermlerin yolculuğu 3gün sürdüğüne gore norma bnce geri dönüşleri 5 gün sürmesi
bn kullanmıyorum :44:haberlerde bulgurun folik asiti yerine veriliyormus amerikada onu duydum bol bol yiyorum..
dr. kontrolündemi aldınız folik asiti?
eğer sağlıklı besleniyorsan folik asit almana gerek yok bol yeşillik protein vitamin ve tahıllar dengeliyse günlük tüketirken sıkıntı yok ama ben vejeteryanım et kırmızı ve beyaz yemiyorum ayrıca b vitamin grubu vücudumda eksik fena unutkanım zorunlu olarak alıyorum folik asit
Evet benim kullandığım marka. Biraz gıcıktır o silik çıkarır zor koyulaşır. Benim ovulasyondan bir gün önce biraz koyulaşır, ovulasyon günü biraz daha koyulaşır ertesi gün silikleşirdi yine. Aynı koyulukta da olmazdı tam olarak. Bırakmadan yap geç yumurtluyor olabilirsin.
Ben de 50lik almıştım senin gibi. İki ay kullandım. Aslında sadece bir ay kullandım tam olarak o ay tutmadı. İkinci ay yapmadım yapmadım ama akıntımdan yumurtladığımı anladım. Gerçekten öyle mi diye baktım koyu çıktı. Değerlendirdim. Hamile kaldım o ayinsanı biraz strese sokuyor doğru. Ben de yumurtlamadığımı sanmıştım bi ara. İnşallah hemen hamile kalırsın da 50lik elinde patlar
Konu disi olcak ama 27.gunumde ufak bir kanamam ve lekelenmem oldu sonrada kasik agrilarim basladi az once doktordaydim ultrasonla bakti yumurtaliklarin yavas gibi dedi kan testi verdim sonuclari bekliyorum iki saate alicam dua edin kizlar...bilmiyorum gebelik belirtisi diye geldim ama yavas gibi lafina acayip takildim doktorun
doğru cnmda 3 gün hayatta adet görmezdim bende ona şaşırdım işte hiç şaşmazdı :)
İnşallah cnm ya :)
Bende 1 yıldır istiyorum dua edin neolur 1 hafta sonra test yaptracm bu ay yıldönümümüz inşaallah isteyen herkese versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?