Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

eğer sağlıklı besleniyorsan folik asit almana gerek yok bol yeşillik protein vitamin ve tahıllar dengeliyse günlük tüketirken sıkıntı yok ama ben vejeteryanım et kırmızı ve beyaz yemiyorum ayrıca b vitamin grubu vücudumda eksik fena unutkanım zorunlu olarak alıyorum folik asit

benim de bu sabah itibariyle umutlarım nisan ayına kaldı. 10. ay olacak umarım 1 yılı doldurmadan hamile kalırım da tedaviye gerek kalmaz adet tarihim

29 NİSAN buarada

bn şubat ayında regl olmadım 25 gün geciktim sağlık ocağına gittim sonra kadın doğuma yönlendirdi..hiç folik asitten bahsetmediler bn ardaslardan duydum ...ablm da görümcem de hiç folik asit kullanmadılar.. ablamın bebeği henüz 10 aylık fakat görümcemin cocukları maşallahları var..:44::44:

dr.a gidip daha cok stres olmak istemiyorum...

Ayyyyy canım içimi rahatlattın ya...devam edeceğim bu aylık inşallah tutar tutmazsa önümüzdeki ay akışa bırakacağım..ama iyi tutturmuşsun akıntıdan valla:) ne güzel inşallah senn gibi ikinci ay ( yani bu ay )hamile olurum ben de ve 50 lik elimde patlar inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu disi olcak ama 27.gunumde ufak bir kanamam ve lekelenmem oldu sonrada kasik agrilarim basladi az once doktordaydim ultrasonla bakti yumurtaliklarin yavas gibi dedi kan testi verdim sonuclari bekliyorum iki saate alicam dua edin kizlar...bilmiyorum gebelik belirtisi diye geldim ama yavas gibi lafina acayip takildim doktorun

Aynı benim durum adeti bi hafta geçti hala normal kanama olmadı testte negatif..bklm kanda gebe misin yrn ben de dr gidicem kısmet

hayırlısı inş. içini rahatlatmazsa dr. başka dr. gidersin..içini ferah tutu

Arkadaslar hafif atesim çıkıyo ara ara ates basması gibi hamilelikte böyle olan var mu belirti mi yoksa enfeksiyon fln mı ki (

Ohhh hafta sonu bakamamıştım listemiz git gide çoğalıyor güzel bi ay olur inşş hepimiz için dualarım sizinle :)

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım .ben iki hamilelik yaşadım ilk kızımda günümden önce mide bulantıları halsizlik uyku halleri başlamıştı.ama ikincide bunların hiçbirini yaşamamıştım.allah izin verirse 9 yıl sonra tekrar bebek istemeye başladık.bu ay bende denedim 5 nisanı bekliyorum.rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın yaramaz yaramaz çocuklarınız olsun inşallahhhh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabaaa :)
Geçerken uğrayayım dedim nasılsınız ?
bat'a 2 gün kalan anne adayları hayırlıı haberleriniziiiiii bekiyoruzzzz :)
Hadi sevindirin ve daha da umutlandırın biziiiiiii :)))

kizlaaar gunaydin:)
reglimin 10. Gunu yumurta takibi icin doktora gitmistim. Yumurta gorememisti. Bugun 14. gunum randevu aldim. Bakalim var mi biseyler. Dua edin nolur. Yumurta olsuuun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…