canım sen ne durumdasın merak ettim varmı bi gelişme tekrar test yaptınmı
hmm burada kızların çoğu kullanıyor ama bn kullanmıyorum..:26:
canım umudunu kırmak istemem gerçekten sonuçta kişiden kişiye değişio ama ben 3 ay kullandım ovu testi..pek bi işe yaramadı..işe yaradı evet ama o da kimyasal gebelik olduama umarım senin bebeğin sıkı sıkı tutunur sana..ovu testleri insanı psikolojik olarak daha çok strese sokuo aslında..
Ayyyy canim agzindan bal damliyo ins.hamileyizdir ya Rabbim kimsenin duasini bos cevirmesin ins.sende hamissindir canim bu ay ins... sayfa hamislerle dolar tasar ins.Rabbim dualarimizi geri cevirme
Meraba kizlar ben bu ay dr tavsiye le folbiol kullandim 4 gunum gecikti 3 gun once meraktan test yaptim bisey cikmadi bugun saglik ocagindan kan aldirdim bakalim yarin sonucu cikicak cok merak ediyorum hic bu kadar günüm gecmezdi dua edin :)
Insaalah veririm ya bisey sorucam burada nasil takiplesiyorsunuz
kızlar gunaydın dun farklı bır doktora gıttım malatyanın en ıyı doktoruydu cok kısı onerdı ve ıyıkı gıtmısım e2 hormonum yuksekmıs dokor farketmemıs erken yumurta rezevı olabılır dedıamh testı yaptırıcam ankarada yapılıyormus dua edın oyle bırsey cıkmasın canlarım dun aglamaktan bugun gozlerım davul gıbı
yok cnm yapmadım kan vere vere bitti zaten ayın 18 ini bekliyorum olmassam yapıcam inş. :) ama meraktan ölüyorum inş. bu ay hepimiz için uğurlu olur
inş.canım ikinci adetininmi ayın 18 i
Meraba kizlar ben bu ay dr tavsiye le folbiol kullandim 4 gunum gecikti 3 gun once meraktan test yaptim bisey cikmadi bugun saglik ocagindan kan aldirdim bakalim yarin sonucu cikicak cok merak ediyorum hic bu kadar günüm gecmezdi dua edin :)
yok cnm yapmadım kan vere vere bitti zaten ayın 18 ini bekliyorum olmassam yapıcam inş. :) ama meraktan ölüyorum inş. bu ay hepimiz için uğurlu olur
hayırlısı olsun inş. bu ay iyi haberler verirsin bizebence sürekli de test yaptırma daha çok strese girersin
Aynen öle oluyo cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?