Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

canım sen ne durumdasın merak ettim varmı bi gelişme tekrar test yaptınmı

yok cnm yapmadım kan vere vere bitti zaten ayın 18 ini bekliyorum olmassam yapıcam inş. :) ama meraktan ölüyorum inş. bu ay hepimiz için uğurlu olur

hmm burada kızların çoğu kullanıyor ama bn kullanmıyorum..:26:

tabi ki bu senin görüşün ama lerde bi pişmanlık yaşamamak için en azından bi aile hekimine danış ben ilk bebeğimi folik asit eksikliği sebebiyle kaybettim ve kadınlar kulubunde bu vitamin eksikliği sebebiyle bebeğini kaybetmiş birçok insan var. ama tabi ki sonuçta karar senin

kızlar gunaydın dun farklı bır doktora gıttım malatyanın en ıyı doktoruydu cok kısı onerdı ve ıyıkı gıtmısım e2 hormonum yuksekmıs dokor farketmemıs erken yumurta rezevı olabılır dedı amh testı yaptırıcam ankarada yapılıyormus dua edın oyle bırsey cıkmasın canlarım dun aglamaktan bugun gozlerım davul gıbı

Dun doktora gittim hcg 6.01 supheli gebeligin var dedi iki gun sonra gel tekrar edelim dedi..umutlandik birden derken sabah hastalanmisim ama sol kasigimda uc gundur gecmeyen siddetli sanci var..bu sanciyida soyledim ama cevap vermedi doktor.kizlar bu sanci nedendir acaba

Anlıyorum canım fasla umutlanmıyalım ozman sora üzülmek daha zor kısmet artık

Ayyyy canim agzindan bal damliyo ins.hamileyizdir ya Rabbim kimsenin duasini bos cevirmesin ins.sende hamissindir canim bu ay ins... sayfa hamislerle dolar tasar ins.Rabbim dualarimizi geri cevirme

İnşallahh beklemek yoruoo ama olsunnn :) Bu ay kaç kişi güzel haber verecek bakalım

Meraba kizlar ben bu ay dr tavsiye le folbiol kullandim 4 gunum gecikti 3 gun once meraktan test yaptim bisey cikmadi bugun saglik ocagindan kan aldirdim bakalim yarin sonucu cikicak cok merak ediyorum hic bu kadar günüm gecmezdi dua edin :)

Meraba kizlar ben bu ay dr tavsiye le folbiol kullandim 4 gunum gecikti 3 gun once meraktan test yaptim bisey cikmadi bugun saglik ocagindan kan aldirdim bakalim yarin sonucu cikicak cok merak ediyorum hic bu kadar günüm gecmezdi dua edin :)

hayırlısı olsun haber ver bize de

canım hormon testi yaptığında doktor farketmemişmi ya olumlu düşün canım benim inşallah bişey çıkmaz dualarım seninle

Merhana kızlar. Yardıma ihtiyacım var. Ovulasyon testleri ile yuöurtlama günümü rakip ediyordum dün ikinci çizgi vardı ama tam koyu degildi. Bugün hem akıntım oldu heöde kasıklarımda harekeylenme hissettim şimdi tekrar test yaptım ikinci çizgi baya silikleşmiş. En son pazar günü sabah birleşme oldu eşimle. Bugün şehir dışında akşam gelcek. Acaba geçmi kaldık ne yapmam lazım. Lütfen bi akıl verin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah güzel haberini alırız öğrenince hemen haber ver merakta bırakma

yok cnm yapmadım kan vere vere bitti zaten ayın 18 ini bekliyorum olmassam yapıcam inş. :) ama meraktan ölüyorum inş. bu ay hepimiz için uğurlu olur

hayırlısı olsun inş. bu ay iyi haberler verirsin bize bence sürekli de test yaptırma daha çok strese girersin

kızlar adetimin 14.günü e2(estradıol) hormonumun sonucu 205 bu konuda fikri olan varmı doktorum malesf izindeymiş 1 hfta snra gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…