Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

ben geçen ay da test yapmadım adet günüme kadar bekliyim dedim birde üstüne erken oldum bu ay da 25 ine kadar bekliycem o stresi yaşamak insanı öldürüyo

Cnm 1 gün geçse bile insan dayanamıyo 1 hafta hiç beklenmez...hadi diyelim hamileyiz bide 4.aya kadar hep buruk olcaz acaba sağlıklımı nasıl diye

Cnmm idrar testinin ikincisimi silikti ben hamileliğimi 2.cizgi silkken öğrenmiştim :)

Merhaba
beni de eklermisiniz? Bat 25/04 Allahım sen isteyen herkese nasip et

Malesef kan tahlili 0.1gebelik yok nasılda ümitkenmiştim farlutalla adet olmayı bekliycem beni de tazın ktfn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar hepınıze maydanoz karabiber buharı önerıyorum bu ay denedm carsamba gunu test yapacm bugun ruyamada hz. Yusufu gördüm bu bır ısaret olablr

Malesef kan tahlili 0.1gebelik yok nasılda ümitkenmiştim farlutalla adet olmayı bekliycem beni de tazın ktfn

Cok üzüldüm cnm senin icin ama Merak ettigim birsey var. Neden geciyor adet bir bilgin var mi. Arkadasiminda 6 gün gecti, dun idrar testi yapti ama negatif, kan testine gitmeye de korkuyor, idrarda cikmadigi icin. Sen de idrarda bakmismiydin.

Bende 1 yıldır istiyorum dua edin neolur 1 hafta sonra test yaptracm bu ay yıldönümümüz inşaallah isteyen herkese versin rabbim

Amin inşallah....
Rabbim inşallah hayırlısı ile bu müjde ile sevinip yıldönümünüzü içinde yeni atan kalple kutlamayı nasip etsin :))

kizlaaar gunaydin:)
reglimin 10. Gunu yumurta takibi icin doktora gitmistim. Yumurta gorememisti. Bugun 14. gunum randevu aldim. Bakalim var mi biseyler. Dua edin nolur. Yumurta olsuuun.

İnşallaaahhhh sağlıklı sağlıklı bebiş olmaya hazır yumurtaların olur :)

Benim geçen ay öyle olmuştu 11.8 çıkmıştı beta...hatta tahlil yaptıgım hastane de çok yeni bi hamilelik dediler nasıl heveslendim sonra adet oldum kendi doktoruma sonuçları gösterdiğimde hep 5 üstü pozitif derler ama 11 deger olarak yükselmiş bile sayılmaz hamileyim demen için en az 50 olsun demişti
sancın da adettendir heralde canım çok takma kafana hadi çabuk toparlan...
Rabbim hayırlısı ile gelecek ay müjde almayı nasip etsin sana da...

Meraba kizlar ben bu ay dr tavsiye le folbiol kullandim 4 gunum gecikti 3 gun once meraktan test yaptim bisey cikmadi bugun saglik ocagindan kan aldirdim bakalim yarin sonucu cikicak cok merak ediyorum hic bu kadar günüm gecmezdi dua edin :)

Ne heyecanlı bekleyiştir o geçmez saatler eminim :)))
İnşallah yarın pozitif haberi alırsın :) Bizede haber vermeyi unutma :)

Üzülme dicem ama olmıcak insan ister istemez bi mahzun oluyo
Ama çabuk toparlanmaya bak....rabbim amansız dert vermesin bu ay olmazsa gelecek ay olur inşallah yeter ki ümidimizi kesmeyelim mevladan...

Konu sahibimiz nerelerdesinnnnn :) ne alemdesiinnnn :)

Bakmıştım yoktu bi hafta bekldm dr gttm rahim kalınlaşmış demişti ama kanda yok artık farlutl içip adet beklicem ilk defa böyle oldum pko kötü bileymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…