Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Amin inşallah pko olup ne hamike kalan var mı tavsiyesi olan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya umutsuzluk yoookk diye etrafa moral vermeye çalışıyorum ama tuhaf bi şekilde benim bu aydan umudum yok :)
Ama nedense üzülmüyorum da :)
Hatta 16 Nisan bat ım ve 19-20 nisanda sınavlarım var adet olursam işime gelir sınav günü daha rahat olurum :))))
Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı en hayırlı zamanda nasip eylesin inşallaaahhh :)

Nasıl yapılıyor cnm anlatıır mısın ve neye iyi geliyor

canım stres yapma bu hapın bi zararı yok vücuta ek takviye düşün ister kullan sana bağlı.. zaten bebeğin ihtiyacı iğne ucu kadar yani 0.005gr m dan daha düşük.. ben kullanmak istemiyorum ama dr zorunlu verdi dediğim gibi beslenmem bozuk.. bence bu kadar düşüneceğine git al eczaneden neticede 3tl falan ve reçetesiz veriliyor ama özellikle tahılda ve yeşillikte ayrıca protein de bol miktarda var hatta çerezde bile günlük ihtiyacın kac kac katı var

Bende 3 ay önce öyle olmuştum rahim kalınlaşmış deyince doktor bayaga korkmuştum...
Halbu ki adet öncesinde rahimin kalınlaşması gayet normalmiş...Korkma Allah ın izniyle hepsi geçiçek ve sen hamileyim diye haberi vericeksin bizde inşallah :)

Amin inşallah pko olup ne hamike kalan var mı tavsiyesi olan

pko lu deilim ama pkolu iken hamile olan çoookkk kişi duydum...
soğan suyunu tavsiye ederim benim kistlerimin gitmesinde müthiş etkili olmuştu...pko lu olup da soğan kürü ile atlatanda çok kişi var hatta bu forumda bununla ilgili topic var ve tecrübeli çok kişi var

Canım rahim bakterı enfeksyn ne warsa sökuyor adet bıttgı gundn bslayp 3 gun boyun gunde 3 defa buhara oturcksn su soguyana kadar maydanoz karabıberı 2 lıtre suda kaynat

Hayırlı olsun bakalım : ))
Doktor kontrolunde dimi?

Evet doktor verdi, ilk kez deniyorum.
Aşılama oldum ama kimyasal gebelikle sonuçlandı, uzun zamandır ilaçla tedavi istiyodum ,kısmet bugüneymiş.
Sizler klomen kullanırken yediğiniz bitkisel vs yaptığınız bi şey var mı?

Ben hiç kullanmadım, kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar inşallah sana...
Ne kadar zamandır bekliyorsun bebeği?

Ben hiç kullanmadım, kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar inşallah sana...
Ne kadar zamandır bekliyorsun bebeği?

2,5 - 3 senedir bekliyoruz. İlk'i boş gebelikti, ikinci kimyasal. Allahın izniyle üçüncü bebeğim sağlıkla hayırla gelicek.
Ya sen kaç senedir tedavi görüyosun

2,5 - 3 senedir bekliyoruz. İlk'i boş gebelikti, ikinci kimyasal. Allahın izniyle üçüncü bebeğim sağlıkla hayırla gelicek.
Ya sen kaç senedir tedavi görüyosun

İnşallah yaa hayırlısı ile kucagına alırsın bebeğini...
Benim bu ay da olmazsa 9. ay olucak...tedavi görmedim hiç...
İlk hamileliğim 1 buçuk aylık düşükle sonuçlandı

İnşallah yaa hayırlısı ile kucagına alırsın bebeğini...
Benim bu ay da olmazsa 9. ay olucak...tedavi görmedim hiç...
İlk hamileliğim 1 buçuk aylık düşükle sonuçlandı

Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden gönlünün muradını verir...

anladım cok saol..bat geldi bakalm ne olucak ona göre başlarım..
dediğin gibi yediklerimize mevcut özellikle bulgurda cokmuş

Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden gönlünün muradını verir...

Amiinn inşallah cümlemize nasip etsin....
Ama önce sana nasip eder inşallaahh beklemek zor kiii sen en büyük imtihanı veriyosun zamanla başa çıkmak Allah yardımcn olsun..
Senin sabrın ve emeklerin yanında benimkinin lafı olmaz...
Rabbim hayırlısı ile bu ay nasip eylesin inşallah cümlemizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…