- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
bn şubat ayında regl olmadım 25 gün geciktim sağlık ocağına gittim sonra kadın doğuma yönlendirdi..hiç folik asitten bahsetmediler bn ardaslardan duydum ...ablm da görümcem de hiç folik asit kullanmadılar.. ablamın bebeği henüz 10 aylık fakat görümcemin cocukları maşallahları var..:44::44:
dr.a gidip daha cok stres olmak istemiyorum...
Bakmıştım yoktu bi hafta bekldm dr gttm rahim kalınlaşmış demişti ama kanda yok artık farlutl içip adet beklicem ilk defa böyle oldum pko kötü bileymiş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin inşallah pko olup ne hamike kalan var mı tavsiyesi olan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnmm ben gecen ay başladım 5 ay önce anensefaliden bebeğimi kaybettim tekrar başladık inş. sağlıklı olurda.
kısmet inş bu çok ama çok saglıklı olcak annesi inş çok bekletmeyecek
Ayy cnm ağzından bal damlıyo inş. dediğin gibi olur.
Kızlar klomen'e başladım hadi hayırlısı bakalım, umudumuz bu ay :))
Hayırlı olsun bakalım : ))
Doktor kontrolunde dimi?
Evet doktor verdi, ilk kez deniyorum.
Aşılama oldum ama kimyasal gebelikle sonuçlandı, uzun zamandır ilaçla tedavi istiyodum ,kısmet bugüneymiş.
Sizler klomen kullanırken yediğiniz bitkisel vs yaptığınız bi şey var mı?
Ben hiç kullanmadım, kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar inşallah sana...
Ne kadar zamandır bekliyorsun bebeği?
2,5 - 3 senedir bekliyoruz. İlk'i boş gebelikti, ikinci kimyasal. Allahın izniyle üçüncü bebeğim sağlıkla hayırla gelicek.
Ya sen kaç senedir tedavi görüyosun
İnşallah yaa hayırlısı ile kucagına alırsın bebeğini...
Benim bu ay da olmazsa 9. ay olucak...tedavi görmedim hiç...
İlk hamileliğim 1 buçuk aylık düşükle sonuçlandı
canım stres yapma bu hapın bi zararı yok vücuta ek takviye düşün ister kullan sana bağlı.. zaten bebeğin ihtiyacı iğne ucu kadar yani 0.005gr m dan daha düşük.. ben kullanmak istemiyorum ama dr zorunlu verdi dediğim gibi beslenmem bozuk.. bence bu kadar düşüneceğine git al eczaneden neticede 3tl falan ve reçetesiz veriliyor ama özellikle tahılda ve yeşillikte ayrıca protein de bol miktarda var hatta çerezde bile günlük ihtiyacın kac kac katı var
Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden gönlünün muradını verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?