anladım cok saol..bat geldi bakalm ne olucak ona göre başlarım..
dediğin gibi yediklerimize mevcut özellikle bulgurda cokmuş
aaaa senin bat yarın dimi :)))
eee neler hissediyosun var mı belirtiler falan :) hadi birisi müjdeee versinnnnn
gel melleğimmm artık çookk özledimmmmmmmm
ne kadar zmndır bekliyorsunuz?
1 bucuk yıl olacak canımmm
bi sorunmu var yoksa denemelermi başarısız?
pko dedi doktorum ,sebepsiz infertilite yazıyor test sonucumda ..
hsg,hormonlar normal .. klomen,dupbaston,asılama negatiffff ocakta ..
simdi zamana bıraktım cnm cook yorgunummmmmmmmmmmmmm
Ins yarin veririm cevabi bakalim hemsire persembe dedi ama yarin da gel ogren belki cikar dedi :) valla her wc gittigim bakiyorum regl oldummu diye hayirlisi bakalim :)
Allahim herkeze gonlune gore saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin basta herseyin hayirlisiaminnnnn.
hmm anladım..geçmiş olsun inş. olumlu sonuclar olur tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evladın olur.. beklemek cok zor..allah sabır versin biz 3 ay önce karar verdik olursa iyi olur diyorduk.. bu ay tamamen istemeye başladık..bu durumdayken cok gerginiz sizi düşünemiyorum..alla kolaylık versin..
cook zorr hakkaten cevre baskısı,ps,kolojik yıpranışş ..
saol cnm insallah bizlerinde olur hoscakal görüsürüz ..
gel melleğimmm artık çookk özledimmmmmmmm
ewt yarın..geçikir büyük ihtimal 5 nisana kdr bekliyorm
valla bilmiyorum sanki hamileymişm gibi göğslerim şişti..hassasiyet yok ama sanki büyük gibi
birde rüyamda kan gördüm adet olcam sanrm
off bu bebek işi ne kadar da stresliymis ben sanıyordum ki hemen olacak 4 ay oldu ama sanki yıllar geçmiş gibi allah uzun zamandır bekleyene nasip etsin içinde bana da inşallah.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim tez zamanda nasip eylesin inşallah...
Kan rüyayı bozar rüyanın hükmü kalmaz derler:)
Hem nasıl yorarsan öle çıkarmış düsturundan hareketle sen iyi düşünnn :))
Akıntın falan arttı mı ya da kasıklarında sancın falan ?
Bende ilk korunmayı bıraktım hemen olmaz diyodum beklemedğimden midir nedir hemen hamile kalmışım düşük oldu işte
Şimdi sürekli aklımda istiyorum diyemi nedir olmuyo ya huuu :)
Unutttt unutttttt aklımmm :))))
nasıl yorarsan öyle cıkar derler ama ne bileyim öyle olmuştu geçenlerdee...
akıntım oluyor bnde hep oluyordu ztn ağrım yok ama sanki hep wc ye gitsem üşüttüm diye de düşünüyorum hayırlısı bu hafta belli olucak
bizde kasım ayında mecburiyetten bıraktık korunmayı:26: aralık ocak olursa olur fln dedik ama mart ayında isteyerek denedik bakalm kısmett
Arkadaşlar hepınıze maydanoz karabiber buharı önerıyorum bu ay denedm carsamba gunu test yapacm bugun ruyamada hz. Yusufu gördüm bu bır ısaret olablr
ewt yarın..geçikir büyük ihtimal 5 nisana kdr bekliyorm
valla bilmiyorum sanki hamileymişm gibi göğslerim şişti..hassasiyet yok ama sanki büyük gibi
birde rüyamda kan gördüm adet olcam sanrm
hmm anladım..geçmiş olsun inş. olumlu sonuclar olur tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evladın olur.. beklemek cok zor..allah sabır versin biz 3 ay önce karar verdik olursa iyi olur diyorduk.. bu ay tamamen istemeye başladık..bu durumdayken cok gerginiz sizi düşünemiyorum..alla kolaylık versin..
cook zorr hakkaten cevre baskısı,ps,kolojik yıpranışş ..
saol cnm insallah bizlerinde olur hoscakal görüsürüz ..
merhabalarrrr uzun bir aradan sonra ben geldm. sayılı gün kaldı ama hiiiç bir belirti yok malesef gene olmadıııı(((( bulantı göğüs acısı hiiiiççç birşey yokkkkkk (((
Benimde en gec adet tarihim 2 nisan ama 2 gündür ciddi anlamda bel ve karin agrim var. Cok korkuyorum kirmizilari görecegim diye. Sizde baska farkliliklar var mi?
Benimde 2 nisan ara ara karnım ağrıyor ve sivilceler çıktı adet belirtisi mi acaba çok stres oldum inanılmaz 11 aydır hayal kırıklığı 😞
Rabbim tez zamanda nasip eylesin inşallah...
Kan rüyayı bozar rüyanın hükmü kalmaz derler:)
Hem nasıl yorarsan öle çıkarmış düsturundan hareketle sen iyi düşünnn :))
Akıntın falan arttı mı ya da kasıklarında sancın falan ?
Bende ilk korunmayı bıraktım hemen olmaz diyodum beklemedğimden midir nedir hemen hamile kalmışım düşük oldu işte
Şimdi sürekli aklımda istiyorum diyemi nedir olmuyo ya huuu :)
Unutttt unutttttt aklımmm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?