Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

canım bende hemsireyim aslında isteseler 1 saat bile surmuo ama neden öyle demiş anlamadim valla inşallah hayirlisi olur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne kadar ilerlemiş konu maşallah. dün başladım ben de ovulasyon testine. tık yok henüz. bir de öğleden sonra ilişki durumumuz oldu. nette okudum öğleden sonra yapılan çocuklar şaşı olabilirmiş diye. moralim bozuldu

Saglik ocagi yq ondan olabilir ya orasi yapiliyormus diye duydum gittim sonra bana bu kadar surede cikiyor deyince pisman oldum bileydim hastaneye gider yaptirirdim :)

dün adetimin 3 günüydü yani bitti bende dün başladım bugün de aynı saatte yaptım bende de yok haberdar edelim birbirimizi canım ve ben 5 ayima giriyorum 4 aydır olmadı inşallah umutlar nisanda rabbim bizede nasip etsin

hayırlısı inşallah canım yaa. dikkat etmek gereken ne çok şey varmış bebek yaparken. besmele çekmek bilinen bir şey de bugün bir sitede okudum. şöyle yaparsanız bebek şöyle olur, şöyle yaparsanız böyle olur. dikkat etmek lazım Allah korusun.

Ins bu ay mutlu haberleri aliriz. Sanada ayrica dua edicem cnm, ins hemen bebegine kavusursun 11 ay cidden uzun. Yarini bir gecirelim, sonra umut etmeye devam.

Benimde dualarım tüm bebiş isteyenlerde Allah biran önce kavuştursun inş. Senin nekadar oldu isteyeli

Saglik ocagi yq ondan olabilir ya orasi yapiliyormus diye duydum gittim sonra bana bu kadar surede cikiyor deyince pisman oldum bileydim hastaneye gider yaptirirdim :)

canım eczaneden hızlı gebelik testiylede bakabilrsin oo sonuç verio iliskiden 10 gün sonra bile biraz pahalı sadece

ben hep hayrlisi olmasıni diliyorum ...

Normal gebelik tessti yaptim bisey cikmadi sonra bu sitede saglik ocaklarindanda oluyor diye duyunca sabah ilk is saglik ocagina gittim bende peki bu senin dedigin fiyati ne kadar canim

Benimde 4. ay cnm, aslinda 3. ay ama 4. deneme. Periyodum kisa benim o yüzden cabuk geliyor. Doktora gittin mi hic ?

Bebek dusunmeye başlayınca gittim genel muayene için, bir sorun yok dedi 1 sene olmazsa ozaman arastırma yaparız dedi bu ayda olmazsa gidicem

Bebek dusunmeye başlayınca gittim genel muayene için, bir sorun yok dedi 1 sene olmazsa ozaman arastırma yaparız dedi bu ayda olmazsa gidicem

Bende gittim doktora folik asit verdi,genel muayene yapti yolladi.stres yapma, gün sayma falan dedi. Birde esin masa basi calisiyorsa, sik sik yürüsün dedi. Ama aylar gectikce korkuyorum.

Kizlar karnim aagriyor ya sag tarafim oturamiyorum uzaninca rahatliyorum biraz ama hastalanacakmiyim acaba?

Bat tarihin ne zaman? Günün gectiyse bence bekleme yarin ilk idrarinla, idrar testi yap.

Elif ya bak simsi hesaplama yaptim bu gecen ayin 28 hastalandim bu ayin 28 di günüm ama 1 nisan oldu kan tatlili yaptirdim yarin bakicam da yav karnim agriyor bide simdi takvime baktim kac günde ni adet gormusum diye gecen ayla ayni cikti ya ben kendi kendime umitleniyorum galiba

Suan seninle ayni durumda olan bir arkadasim var. Oda 26sinda olmaliydi, ldrar testinde cikmadi diye, kan vermeye gitmeye korkuyor. Bana sanki bir gün gecse hamilelik belli olacakmis gibi gelirdi ama ne kadar zor. Sen icini rahat tut bence,olumsuz düsünme. Saatler sonra ögreneceksin, güzel sonucu ins. Burayada yaz sonucunu merak ediyorum. Kac gibi gideceksin yarin.

evet hayırlısı az kalmış belli olmasına :))
Hadi hadiiiiiii iyi haberlerle gel bize :)

Özel olmazsa merak ettim mecburiyetten bıraktık korunmaı derken ? rahatsızlıgın mı vardı ?

inş. hayırlısı ile iyi haber alırım da paylışırmm..
yok özel değill aslında komik :) biz prezartf ile korunuyorduk..kutuyu kaybettik..bulana kdr erteledik ama bulmadık parada yoktuu o günlerde öyle yanii

hadi hayırlısı inş.

miğdem mi bulanıyor yoksaa pisikolojikdir dimiii ??

canım eczaneden hızlı gebelik testiylede bakabilrsin oo sonuç verio iliskiden 10 gün sonra bile biraz pahalı sadece

bizim aldıklarımı 5 tl :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…