Ins yarin veririm cevabi bakalim hemsire persembe dedi ama yarin da gel ogren belki cikar dedi :) valla her wc gittigim bakiyorum regl oldummu diye hayirlisi bakalim :)
Allahim herkeze gonlune gore saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin basta herseyin hayirlisiaminnnnn.
ne kadar ilerlemiş konu maşallah. dün başladım ben de ovulasyon testine. tık yok henüz. bir de öğleden sonra ilişki durumumuz oldu. nette okudum öğleden sonra yapılan çocuklar şaşı olabilirmiş diye. moralim bozuldu
dün adetimin 3 günüydü yani bitti bende dün başladım bugün de aynı saatte yaptım bende de yok haberdar edelim birbirimizi canım ve ben 5 ayima giriyorum 4 aydır olmadı inşallah umutlar nisanda rabbim bizede nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ins bu ay mutlu haberleri aliriz. Sanada ayrica dua edicem cnm, ins hemen bebegine kavusursun 11 ay cidden uzun. Yarini bir gecirelim, sonra umut etmeye devam.
Saglik ocagi yq ondan olabilir ya orasi yapiliyormus diye duydum gittim sonra bana bu kadar surede cikiyor deyince pisman oldum bileydim hastaneye gider yaptirirdim :)
hayırlısı inşallah canım yaa. dikkat etmek gereken ne çok şey varmış bebek yaparken. besmele çekmek bilinen bir şey de bugün bir sitede okudum. şöyle yaparsanız bebek şöyle olur, şöyle yaparsanız böyle olur. dikkat etmek lazım Allah korusun.
Benimde dualarım tüm bebiş isteyenlerde Allah biran önce kavuştursun inş. Senin nekadar oldu isteyeli
Benimde 4. ay cnm, aslinda 3. ay ama 4. deneme. Periyodum kisa benim o yüzden cabuk geliyor. Doktora gittin mi hic ?
Bebek dusunmeye başlayınca gittim genel muayene için, bir sorun yok dedi 1 sene olmazsa ozaman arastırma yaparız dedi bu ayda olmazsa gidicem
Kizlar karnim aagriyor ya sag tarafim oturamiyorum uzaninca rahatliyorum biraz ama hastalanacakmiyim acaba?
Elif ya bak simsi hesaplama yaptim bu gecen ayin 28 hastalandim bu ayin 28 di günüm ama 1 nisan oldu kan tatlili yaptirdim yarin bakicam da yav karnim agriyor bide simdi takvime baktim kac günde ni adet gormusum diye gecen ayla ayni cikti ya ben kendi kendime umitleniyorum galiba
ben hep hayrlisi olmasıni diliyorum ...
evet hayırlısı az kalmış belli olmasına :))
Hadi hadiiiiiii iyi haberlerle gel bize :)
Özel olmazsa merak ettim mecburiyetten bıraktık korunmaı derken ? rahatsızlıgın mı vardı ?
AyPrensesi bende yarini iple cekiyorum ama adet olacakmisim gibi geliyor. En erken benim 30 marti, hergün 100 kere WC ye giderek gecirdim. Ha geldi, ha geliyor diye. Ama bugün resmen adet sancim vardi, yarin garanti olacak gibiyim. Ins herkes bu ay bebegine kavusurda, tekrar gün saymayiz.
Normal gebelik tessti yaptim bisey cikmadi sonra bu sitede saglik ocaklarindanda oluyor diye duyunca sabah ilk is saglik ocagina gittim bende peki bu senin dedigin fiyati ne kadar canim
canım eczaneden hızlı gebelik testiylede bakabilrsin oo sonuç verio iliskiden 10 gün sonra bile biraz pahalı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?