Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

canım eczaneden hızlı gebelik testiylede bakabilrsin oo sonuç verio iliskiden 10 gün sonra bile biraz pahalı sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba. Bende de hızlı gebelik testi var hiç denemedim internetten ovulasyon testleri ile birlikte sipariş etmiştim. Gercekten ilişkiden sonra hemen çıkıyormu yani sonucu objektif veriyormu acaba denedin mi ya da çevrende deneyen var mı

normal gebelık testı adettın urınden en az 6 gun falan gecınce net sonuc verıo ama oburu 10 gun gecsın sonuc verıo uzerındede hızlı gebelık testı yazıo..

hmm eczaneden hızlı gebelik testi diyemi isticez?

Arkadaşlar merhaba..ben de anne olmayı isteyen ve bekleyenlerdenim...şuan adet döneminin ortasındayım sağ göğsümde devamlı bir ağrı var. Sizce belirti olabilir mi?

inş öyledir bat ne zmn

denemedim bu ay bende ovulasyon testiyle aldım ama cikio diye biliyorum daha öncede yazmıştım saglikciyim

Ben siteyi yeni takip etmeye başladım bat ın ne demek olduğunu bilmiyorum :) ama adet olmama 10 gün var..25-26 bazen de 28 günde bir adet oluyorum..

adet dönemin ortasindasin canım ama bu bi belirti değil bence çünkü çok erken en az yyumurtlamdan 1 hafta geçmesi lazım belirti için bende de aynı psikolojik etkileniyoruz malesef...

Ben de öyle tahmin etmiştim ama insan umutlanıyor işte..çok teşekkür ederim güzel haberler duymak dileğiyle..

bndede ondan var dene bence olmadi 5 gün sonra yeniden dene

Denedim şimdi ilişkiden dokuz gün geçmişti negatif, aman zaten adetin beşinci günüydü umudum olmadıgı bı gün. Sırf meraktan denedim . :26:
Teşekkürediyorum bu arada

Ben de öyle tahmin etmiştim ama insan umutlanıyor işte..çok teşekkür ederim güzel haberler duymak dileğiyle..

inşallah canım benim hayirlisi olsun hakkımızda rabbim en hayirlisi nasip eder o ol derse olmayan ne varsa olu verir bizi de nasiplendirsin inşallah

Benimde en gec adet tarihim 2 nisan ama 2 gündür ciddi anlamda bel ve karin agrim var. Cok korkuyorum kirmizilari görecegim diye. Sizde baska farkliliklar var mi?

gün boyu ishaldim canım ama nedenini bilmiyorum şişliğim de var(genelde sık şişkinliğim oluyo) adetmişim gibi de kasık ağrım var ama bir de vajinam batıyo ara sıra :S o kafamı karıştırıyo.. yarın adet günüm bakalım...

Yarin haber ver cnm, umarim güzel haberler olur.

Denedim şimdi ilişkiden dokuz gün geçmişti negatif, aman zaten adetin beşinci günüydü umudum olmadıgı bı gün. Sırf meraktan denedim . :26:
Teşekkürediyorum bu arada

hayirlisi olsun canım ovulasyon testini nasıl yaptın

kızlaarrr bugün yumurta takibine gittim. 14. gün ve sadece 1 tane yumurtam var o da küçük. 11.6 mm miş. doktor geç yumurtluyo olabilirsin. 17-18.gün gel çatlamaya hazır olmuş mu bakalım dedi. umarım söylediği gibi olur. büyür ve çatlar.

denemedim bu ay bende ovulasyon testiyle aldım ama cikio diye biliyorum daha öncede yazmıştım saglikciyim

mrv merhaba, saglikci oldugunu söylemissin. Cok alakasiz aklima takilan birsey var, sana sormak istedim. Adete yakin zamanlarda olan iliski eger bebek tuttuysa, düsmesine neden olabilir mi. Ben cok korkuorumda, 1-2 gün kala olan iliskilerden. Umarim bu konuda bilgin vardir. Kusura bakma biraz garip bir soru ama insan herseyi aklina takio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…