Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Cnm maydanoz karabiber buhari nasil birsey, tarif edebilir misin? Merak ettim.

Canım yarım demet maydanoz bir avuç karabiber büyük tencerede su koy kaynayın maydanozlar pursuyene kadar bunu adetin bittiği gün başla 3 gün devam et günde 2 kez yap suyu kovaya dok havlu sar etrafına buhar icine gidecek yani 1 yıldır cocuk istiyorum Hsg çektirdim ilaç kullandım ona rağmen olmadı bu maydanoz Buhari her buharda kova akıntı doldu İnan ve bu ay spermler hiç akmadı hepsini icime hapsettim ilk defa yarın test yaptrcam dua edin

sonucta insanlar hamileykende ilişkiye girio ilk dönemlerde ama yinede dikkat etmek gerekio bende dikkat ediyorum... ya hamileysem diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay hadi ins o zaman, olumlu haberlerle gel. Ilk kez duydum bunu, eger adet olursam deniycem ama umarim gerek kalmazda, herkes bu ay hamile kalir.

Sıcak suyun üzerine mi oturuyoruz yoksa buharına mı

Konu sahibimiz nerelerdesinnnnn :) ne alemdesiinnnn :)

canımm pazartesi tatildi ya hani öğretmenlere..onu değerlendirdim ailemin yanına gittim de ondan yoktum

ayrıca batı gelmiş arkadaşlarrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz? benim sanki bu ay adetim erken gelicek gibi..göğüslerim acaip derecede şişti ve kasıklarım çok ağrıo..vücut ateşim de 36.4 bakalım beklemedeyim

Sıcak suyun üzerine mi oturuyoruz yoksa buharına mı

Cnm maydanoz biber olayi icon sorduysan, buhar icine gidecek yaziyor, yani buharina, direk sicak suya oturmuycaksin sanirim ama simdi bende emin olamadim.

inşallah canım yaa..benim de 6 nisan..ama sanki erken gelicek gibi

9 ay hic gelmesin ya. Artik bebislerimiz bizimle olsun. Bende buraya hamileyim yazmak istiyorum. Zaman gectikce stres artiyor, sanki hic olmayacakmis gibi geliyor. Bu arada baska belirtin falan var mi

9 ay hic gelmesin ya. Artik bebislerimiz bizimle olsun. Bende buraya hamileyim yazmak istiyorum. Zaman gectikce stres artiyor, sanki hic olmayacakmis gibi geliyor. Bu arada baska belirtin falan var mi

göğüslerim çok sızlıo yan tarafları özellikle bastırınca..kasıklarıma ağrılar girio pıt pıt yapıo arada bir..ateşim 36.4 olmuş adet belirtileri bunların hepsi..hee bi de gün içinde arada bir midem bulandı az az..zaten canım benim bu ay sadece 2 kere birliktelik oldu o da yum zamanı..ama tutmamıştır iki denemeyle bebek mi tutar 7 aydır dolu dolu geçirioz olmadı da bu ay mı olcak pehhh

Tutar cnm, tam zamanlama olunca neden olmasin ki günler cok mantikli bence sansin tahmin ettiginden daha cok.atesin düsmemesi iyi diye okumustum. Adet ve hamilelik belirtileri ayni oldugu icin, herkes icin cift cizgiyi görene kadar belirsiz. Artik beklemek ve dua etmek lazim. Allah'im kimseyi bebek ile sinamasin ve kimseyi cok bekletmesin. Ins hamilesindir cnm.
Bu ay buraya herkes sadece hamileyim yazsin.

aminn canım inşallah sen kaç yaşındasın ne kadar zamandır deniosun?

aminn canım inşallah sen kaç yaşındasın ne kadar zamandır deniosun?

25 yasindayim cnm, 4. deneme bu,umarim bu sefer tutmustur. Yarin kirmizilari görmezsem, ertesi gün test yapicam.:13: Umarim bu sefer hüsran olmaz. Sen kac yasindasin cnm ve kacinci denemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…