Cnm maydanoz karabiber buhari nasil birsey, tarif edebilir misin? Merak ettim.
mrv merhaba, saglikci oldugunu söylemissin. Cok alakasiz aklima takilan birsey var, sana sormak istedim. Adete yakin zamanlarda olan iliski eger bebek tuttuysa, düsmesine neden olabilir mi. Ben cok korkuorumda, 1-2 gün kala olan iliskilerden. Umarim bu konuda bilgin vardir. Kusura bakma biraz garip bir soru ama insan herseyi aklina takio.
Canım yarım demet maydanoz bir avuç karabiber büyük tencerede su koy kaynayın maydanozlar pursuyene kadar bunu adetin bittiği gün başla 3 gün devam et günde 2 kez yap suyu kovaya dok havlu sar etrafına buhar icine gidecek yani 1 yıldır cocuk istiyorum Hsg çektirdim ilaç kullandım ona rağmen olmadı bu maydanoz Buhari her buharda kova akıntı doldu İnan ve bu ay spermler hiç akmadı hepsini icime hapsettim ilk defa yarın test yaptrcam dua edin
sonucta insanlar hamileykende ilişkiye girio ilk dönemlerde ama yinede dikkat etmek gerekio bende dikkat ediyorum... ya hamileysem diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay hadi ins o zaman, olumlu haberlerle gel. Ilk kez duydum bunu, eger adet olursam deniycem ama umarim gerek kalmazda, herkes bu ay hamile kalir.
Tsk ederim cnm cevap icin.
Canımm topiğin hayırlı uğurlu olsunuğur getirsin inşallah.
Konu sahibimiz nerelerdesinnnnn :) ne alemdesiinnnn :)
slm kızlar beni de ekleyn 30 nisan
Sıcak suyun üzerine mi oturuyoruz yoksa buharına mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarrrr konuşsanıza yahuuuu
Sanirim yarin 4-5 kisi olumlu- olumsuz cevap verecek. Bir kisi testin sonucu bekliyor. Ins herkes olumlu, güzel haberlerle döner.
inşallah canım yaa..benim de 6 nisan..ama sanki erken gelicek gibi
9 ay hic gelmesin ya. Artik bebislerimiz bizimle olsun. Bende buraya hamileyim yazmak istiyorum. Zaman gectikce stres artiyor, sanki hic olmayacakmis gibi geliyor. Bu arada baska belirtin falan var mi
Tutar cnm, tam zamanlama olunca neden olmasin ki günler cok mantikli bence sansin tahmin ettiginden daha cok.atesin düsmemesi iyi diye okumustum. Adet ve hamilelik belirtileri ayni oldugu icin, herkes icin cift cizgiyi görene kadar belirsiz. Artik beklemek ve dua etmek lazim. Allah'im kimseyi bebek ile sinamasin ve kimseyi cok bekletmesin. Ins hamilesindir cnm.göğüslerim çok sızlıo yan tarafları özellikle bastırınca..kasıklarıma ağrılar girio pıt pıt yapıo arada bir..ateşim 36.4 olmuş adet belirtileri bunların hepsi..hee bi de gün içinde arada bir midem bulandı az az..zaten canım benim bu ay sadece 2 kere birliktelik oldu o da yum zamanı..ama tutmamıştır iki denemeyle bebek mi tutar7 aydır dolu dolu geçirioz olmadı da bu ay mı olcak pehhh
Tutar cnm, tam zamanlama olunca neden olmasin ki günler cok mantikli bence sansin tahmin ettiginden daha cok.atesin düsmemesi iyi diye okumustum. Adet ve hamilelik belirtileri ayni oldugu icin, herkes icin cift cizgiyi görene kadar belirsiz. Artik beklemek ve dua etmek lazim. Allah'im kimseyi bebek ile sinamasin ve kimseyi cok bekletmesin. Ins hamilesindir cnm.
Bu ay buraya herkes sadece hamileyim yazsin.
aminn canım inşallahsen kaç yaşındasın ne kadar zamandır deniosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?