25 yasindayim cnm, 4. deneme bu,umarim bu sefer tutmustur. Yarin kirmizilari görmezsem, ertesi gün test yapicam.:13: Umarim bu sefer hüsran olmaz. Sen kac yasindasin cnm ve kacinci denemen.
ben 30 yaşındayım canım bu ay 7.denememiz
Hadi o zaman olumlu düsünelim, olumlu olsun.eninde sonunda bebislerimize kavusucaz.
merhabalarrrr uzun bir aradan sonra ben geldm. sayılı gün kaldı ama hiiiç bir belirti yok malesef gene olmadıııı(((( bulantı göğüs acısı hiiiiççç birşey yokkkkkk (((
ne kadar ilerlemiş konu maşallah. dün başladım ben de ovulasyon testine. tık yok henüz. bir de öğleden sonra ilişki durumumuz oldu. nette okudum öğleden sonra yapılan çocuklar şaşı olabilirmiş diye. moralim bozuldu
inş. hayırlısı ile iyi haber alırım da paylışırmm..
yok özel değill aslında komik :) biz prezartf ile korunuyorduk..kutuyu kaybettik..bulana kdr erteledik ama bulmadık parada yoktuu o günlerde öyle yanii
miğdem mi bulanıyor yoksaa pisikolojikdir dimiii ??
canımm pazartesi tatildi ya hani öğretmenlere..onu değerlendirdim ailemin yanına gittim de ondan yoktum
ayrıca batı gelmiş arkadaşlarrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz? benim sanki bu ay adetim erken gelicek gibi..göğüslerim acaip derecede şişti ve kasıklarım çok ağrıo..vücut ateşim de 36.4bakalım beklemedeyim
göğüslerim çok sızlıo yan tarafları özellikle bastırınca..kasıklarıma ağrılar girio pıt pıt yapıo arada bir..ateşim 36.4 olmuş adet belirtileri bunların hepsi..hee bi de gün içinde arada bir midem bulandı az az..zaten canım benim bu ay sadece 2 kere birliktelik oldu o da yum zamanı..ama tutmamıştır iki denemeyle bebek mi tutar7 aydır dolu dolu geçirioz olmadı da bu ay mı olcak pehhh
Hoşgeldin :)
Olsun yine de ümidini kesme, hem bulantı dediğin en erken 1 buçuk ayda başlarmış yani şuan olmaması normal...
Benim adet öncesi az bi bulantım olurdu geçen ay tavan yaptı kokulara bie hassaslaştım meğerrr psikolojikmiş :))))
Heee bi gögüslerde bırak agrıyı sızı bile hissetmeyen hatta şişmeyen hamileler var
her belirti herkeste olmuyo yaniiii :)
Kırmızıları görene kadar kiii inşallah görmesssin umuda devam :)
( Ben bunu ikindi namazından sonra diye biliyordum hem de o kadar emindim ki ikindi olduğunaaaa
Hayırlısı olmuş yani :)))
Şu aşamada daha günün geçmemişken psikolojiktir ama benim adet öncesinde genelde bulanır :)))
Yani her iki duruma da müsait beklemeye devaaamm :))
Sıcak suyun üzerine mi oturuyoruz yoksa buharına mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?