Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Güzel haberler bekliyoruzzz herkes nerde ben bu ay çok umutluyum ya içimde kelebekler uçuşuoooo

merhabalarrrr uzun bir aradan sonra ben geldm. sayılı gün kaldı ama hiiiç bir belirti yok malesef gene olmadıııı (((( bulantı göğüs acısı hiiiiççç birşey yokkkkkk(((

Hoşgeldin :)
Olsun yine de ümidini kesme, hem bulantı dediğin en erken 1 buçuk ayda başlarmış yani şuan olmaması normal...
Benim adet öncesi az bi bulantım olurdu geçen ay tavan yaptı kokulara bie hassaslaştım meğerrr psikolojikmiş :))))
Heee bi gögüslerde bırak agrıyı sızı bile hissetmeyen hatta şişmeyen hamileler var
her belirti herkeste olmuyo yaniiii :)
Kırmızıları görene kadar kiii inşallah görmesssin umuda devam :)

( Ben bunu ikindi namazından sonra diye biliyordum hem de o kadar emindim ki ikindi olduğunaaaa

inş. hayırlısı ile iyi haber alırım da paylışırmm..
yok özel değill aslında komik :) biz prezartf ile korunuyorduk..kutuyu kaybettik..bulana kdr erteledik ama bulmadık parada yoktuu o günlerde öyle yanii

Hayırlısı olmuş yani :)))

miğdem mi bulanıyor yoksaa pisikolojikdir dimiii ??

Şu aşamada daha günün geçmemişken psikolojiktir ama benim adet öncesinde genelde bulanır :)))
Yani her iki duruma da müsait beklemeye devaaamm :))

wuuuuu ne kadaaarr belirti dolusun :)))
Hadi hayırlısı bakalım :)

Bat ı 2 Nisan olan arkadaşlaaaarrrrrrrrrr :))
Büyük gündesinizzz heyecanlı ve gergin bekleyiş başlamıştır :))

(yarışma sunar gibi oldu kusura bakmayın )

İnşallaaahhhh hiç gelmez o beklenen bat lar da hayırlı haberleri peşpeşe verirsinizzzz:)))

bugün kendimi çok tuhaf hissediyorum karnımda hafif bi ağrı var bat 18 nisan ama sanki erken olcak gibi

inşallah öyle olur canım ya ilk kez bu ay bu kadar rahatım ben normalde hep ağlar üzülürdüm ay boyunca bu ay ne üzüntü ne stres bekliyorum öyle üzülmek bile gelmiyor içimden . ilk kez kafama hiç takamdan gün saymadım geçiridembir ayı son günlere gelince de saymaya başladım tabi. 4 ünde bekliyorum normalde ama 6 sı da olabilir. bilmiyorumya offffffff

Günaydın arkadaşlar.
lütfen bu saatte ilişki olursa şaşı olur gibi kehanetlere itibar etmeyin.Bilimsel bir açıklaması olabilir mi hiç bunların.Siz güzel düşünün güzel şeyler gelsin hayatımıza.Rabbim neylerse güzel eyler.

Sizce kaç aydan sonra tedavi başlaması lazım yaş 32. iki aydır gelen giden yokta. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…