Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Sizce kaç aydan sonra tedavi başlaması lazım yaş 32. iki aydır gelen giden yokta. :)

tatlım bildiğim kadarıyla 6.ayda başlanıyor tedaviye. yaş 20 - 30 arası olduğu zaman 1 yıl bekleniyor.ben bir yıl bekledim gerekli bazı tetkikleri yaptırmak için.daha yeni tatlım 2 ay inş rabbim fazla bekletmez

Son düzenleme:
jonguilim korkuorum canım yaa..olumsuz çıkıcak yine :26:

anlıyorum tatlım seni bende çok korkuyorum artık test yapmıyorm gerçi ama evde olduğu zaman yapıyorum senin varsa test yap yoksa bekle adetini canım ...benim ablam hamile bu ay aldık haberini 3 yıldır olmuyordu eşinde de kendinde de sorun yoktu.adeti bir gün geçmiş hafif leke gelmiş sonra adet olacağım galiba demiş,daha sonra ertesi gün kafasına koymuş adet olmazsam gidip test alacağım demiş gitmiş eczaneden test almış tam idrarı testte damlatacakken leke gelmiş yine bu sefer idrarı boşaltıp testi atmış kenara yapmamış yani test akşam bakmış yine adet gelmiyor bu sefer gitmiş test yapmş kop koyu ilkinci çizgi hamile kanda da çıktı o da yapmaya çok korkuyordu ama sürpriz oldu belki bu ay sende de sürpriz olur canım

ay ne güzel yaaa...sağlıklı hayırlı bi bebiş olur inşallah bu ay sadece iki kere birliktelik oldu canım ama yaa..o da yum zamanı ama dedim ya 7 aydır o kadar yoğun çalışmaya tutmadı da iki çalışmayla mı tutucak

öyle deme tatlım elifin topiğinde crstdoll vardı o hamile sadece bir kere çalışmışlar hatta eşnde varikosel vardı ameliyat olmadan hamile kaldı.belli olmuyor bu işler zamanı geldiyse hamile kalıyorsun tatlım...

kızlar adetime 3 gün var..ve bu sabah ateşim 36.8 çıktı :26::26::26:

cnm benimde 3 gunuk kaldi cok heycanliyiz bEnde bugun test alip yarin yapcam ins.ya Rabbim burda bulanan bebek askiyla yanan herkrse hayirli evlatlar nasip et dualarimizi bos cevirme ya Rab ben inaniyorum ins.bu ay bu sayfa bebis haberleri ile dolup tasacak

inşallh canım ya bnimkide 13mm dü ama hiçbişi demedi küçükmü büyükmü?:18:
kan vermştm ya yumurta kalitelimi dye bakcam demişti estradiol (e2) hormonu sonuç 205 ama ne demek bilmiyorm benim salak doktorum ortalarda yok pazrtesye kadarda gelmicek

Son düzenleme:
merhaba kızlar...ben de sizler gibi umudumu mart ayından nisana erteldim..her ay hüsrana uğramank her ne kadr yorduysada erteleyip umudumuzdan vazgeçmiyoruz..inşallah nisan ayı baharla beraber umutlarımızıda yeşeştir..

Kizlar benim sonuc yarina cikacakmis gelde bekle yarina :)

Ayyyy Allah kolaylık versin yaa geçmezzz o dakikalar şimdi :)))
ama olsun hayırlı olumlu bi haber al da gerisi önemli deil :))
Bu kadar bekledin kaldı bi güncüükk :)))

Nasip olduktan sonra bir kere de de nasip olurrr :)))
Da niye 2 kere de bıraktınız adete kadar devam etseydiniz yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…