ekledim tatlım
Sizce kaç aydan sonra tedavi başlaması lazım yaş 32. iki aydır gelen giden yokta. :)
kızlar adetime 3 gün var..ve bu sabah ateşim 36.8 çıktı :26::26::26:
idrar testi yaptın mı? çıkabiliyo 3 gün kala.
yapmadım canım..ama yapmak da istemiorum olumsuz çıkıcak çünkü tahmin edebiliorum
ideal .!.:canım yeni uye oldugum ıçin özeldn yazamıyorum cevap
rabbim hepimızı sevndrsn canım beniM inan dene cok faydasnı gorursun ben 1 yldr ewlym ve hc korunmadn ıstedm hsg cektrdm hç bı sorn yok dmelrne ragmen olmadı bu ay bu karabıber dnedm okadar cok sey dgstıkı muthş bısey denemı ısterm kistten korkma sogan kuruyle atarsn kıstle hamıle kalanlarda cok sen su maydanzu dne calsysan aksam gelnce 2saat arayla 2 defa yap bnde bi akntı boşaldı buharda kokusu kötydu bıde meryem suresı oku bol bol
yapmadım canım..ama yapmak da istemiorum olumsuz çıkıcak çünkü tahmin edebiliorum
canım merhaba..inş hamilesindir eğer hamilelik varsa 3 gün önce bile çıkıyor erken döllenme ise.elinde test varsa yap canım çıkabilir....
jonguilim korkuorum canım yaa..olumsuz çıkıcak yine :26:
ideal .!.:canım yeni uye oldugum ıçin özeldn yazamıyorum cevap
rabbim hepimızı sevndrsn canım beniM inan dene cok faydasnı gorursun ben 1 yldr ewlym ve hc korunmadn ıstedm hsg cektrdm hç bı sorn yok dmelrne ragmen olmadı bu ay bu karabıber dnedm okadar cok sey dgstıkı muthş bısey denemı ısterm kistten korkma sogan kuruyle atarsn kıstle hamıle kalanlarda cok sen su maydanzu dne calsysan aksam gelnce 2saat arayla 2 defa yap bnde bi akntı boşaldı buharda kokusu kötydu bıde meryem suresı oku bol bol
Amin, inşallah. Soğan kürünü içemiyorum iki defa yaptım öğüre öğüre zorla o da h.sonu bir bardak içebildim. Başka alternatifleri deneyeceğim, eşime de bu ay keçiboynuzu kürü yapacağım.
Allah razı olsun.
anlıyorum tatlım seni bende çok korkuyorum artık test yapmıyorm gerçi ama evde olduğu zaman yapıyorumsenin varsa test yap yoksa bekle adetini canım ...benim ablam hamile bu ay aldık haberini 3 yıldır olmuyordu eşinde de kendinde de sorun yoktu.adeti bir gün geçmiş hafif leke gelmiş sonra adet olacağım galiba demiş,daha sonra ertesi gün kafasına koymuş adet olmazsam gidip test alacağım demiş gitmiş eczaneden test almış tam idrarı testte damlatacakken leke gelmiş yine bu sefer idrarı boşaltıp testi atmış kenara yapmamış yani test akşam bakmış yine adet gelmiyor bu sefer gitmiş test yapmş kop koyu ilkinci çizgi hamile kanda da çıktı o da yapmaya çok korkuyordu ama sürpriz oldu belki bu ay sende de sürpriz olur canım
Amin, inşallah. Soğan kürünü içemiyorum iki defa yaptım öğüre öğüre zorla o da h.sonu bir bardak içebildim. Başka alternatifleri deneyeceğim, eşime de bu ay keçiboynuzu kürü yapacağım.
Allah razı olsun.
Sendende canım bak
Çörek otu+bal+tarçn karısımıda yaptm ben bu ay
ay ne güzel yaaa...sağlıklı hayırlı bi bebiş olur inşallahbu ay sadece iki kere birliktelik oldu canım ama yaa..o da yum zamanı ama dedim ya 7 aydır o kadar yoğun çalışmaya tutmadı da iki çalışmayla mı tutucak
kızlaarrr bugün yumurta takibine gittim. 14. gün ve sadece 1 tane yumurtam var o da küçük. 11.6 mm miş. doktor geç yumurtluyo olabilirsin. 17-18.gün gel çatlamaya hazır olmuş mu bakalım dedi. umarım söylediği gibi olur. büyür ve çatlar.
Kizlar benim sonuc yarina cikacakmis gelde bekle yarina :)
ay ne güzel yaaa...sağlıklı hayırlı bi bebiş olur inşallahbu ay sadece iki kere birliktelik oldu canım ama yaa..o da yum zamanı ama dedim ya 7 aydır o kadar yoğun çalışmaya tutmadı da iki çalışmayla mı tutucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?