Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Hoşgeldinnnn inşallah sende müjdeyi verirsin bu ay :)))
Bat ne zaman?

Kızlar adetıme 6 gun var bugun kan testı yaptrcm sonuc ckarmı acaba

geç döllenme olmaıysa çıkabilir dee ama adet geçtikten sonra bile kanda çıkmadıgı zamanlar oluyo..
o yüzden yaptırmakta acele etme derim ama dayanamayıp yaptıracaksan da negeatif sonuçta sakın üzülmee emi :)))
Hakkında hayırlısı olsun inşallaaahh

Amiiiinnn inşallaaahh :)
Bana da öyle geliyor liste artıkça hamileler artıyo sankiii :))))

Ekleme yapiyor musunuz listeye bende 9.denemem bu ay artk bu aya umit bagladim olmazsa hastane yollari yine 18nisan bat bakalim hayirlisi corekotu bal tarcin, 41meryem suresi , 313ayetel kursi ,731 Ya Halig , 100estagfurullah cekyorum okuyorum bakalim butun umutlarimi nisana bagladimmm ((((

bat a çok kalmamış hayırlısı inşallahh...,tüp bebege gerek kalmadan hayırlısı ile müjdeyi alırsın bu ayyy...
Ne kadar zamandır bekliyorsun ?

3 yıldır yakşaık...ewet bata az kaldı zaten o yüzden yine her ay olduu acaba hamileyimiyim kndimi yormamaya flaan çalışıyorum..inşallah cnm..rabbim daha da bkletmetmeden hepimize nasip etsin inşallah...

Maşallah rabbim emeklerinizi zayi etmez inşallah...
Benim bat ta 16 nisan birlikte bekleriz hayırlı haberi inşallaahh :)))
41 meryem suresine bende başlamayı düşünüyorum yaaa hayırlısı..

3 yıldır yakşaık...ewet bata az kaldı zaten o yüzden yine her ay olduu acaba hamileyimiyim kndimi yormamaya flaan çalışıyorum..inşallah cnm..rabbim daha da bkletmetmeden hepimize nasip etsin inşallah...

Amin inşallaahh..
Sende dikkat et tabi ki her zaman kendine...
Rabbim bu ay nasip etsin cümlemize inşallaaahhh

yumurta büyüklüğünü anlamak için, kaçıncı günde olduğun önemli. kaç günde bir regl oluyosun bu önemli, değerlendirmek için. estradiol hormonu ile ilgili çok bilgim olmasa da yüksek olması iyi diye düşünüyorum. tabi onda da reglin kaçıncı günü olduğu önemli. başka doktora gösterseydin keşke için rahatlardı. hayırlısı olsun canım. senin de tek yumurta mı vardı? yumurta takibinde doktoru sık görmek önemli. bu arada önemli günleri kaçırabilirsin çünkü. yumurta büyüdü mü görmen gerek. sinir oldum doktoruna. bence başka doktora git bu arada. kaçırma takibini.

..amin..
Inşallah ...

bende çok sinir oldum bna 31.03 de gel demişti bari söylesen bütün hafta yokum diye
canım adetlerm düzensizdi süt hormonumun yukseklğinden geçen ay düşürdük düzenli bi şeklde adet oldum (28.günde)
13.günü bi tane yumurta gördü.14.günü verdim testi. çalşıyorum bu doktor yakındı başka hastaneye nasıl gitcemki cumrtesi gitsem 21.günü oluyo oda çok geç olmazmı :44:

:))))))))))))))))hay allam ya çok güldüm...canım gerçekten buna inandığını söleme insanlar yemin ederimki saçmalıor başkada bişi diyemiyorum

:))))))))))))))))hay allam ya çok güldüm...canım gerçekten buna inandığını söleme insanlar yemin ederimki saçmalıor başkada bişi diyemiyorum

Arkadaşı bilmiyorum ama ben inanıyorum...
Bu demek değldir ki her öğleden sonra olan da illa şaşı olucak sadece dikkat etmek lazım...
Erzurumlu İbrahim Hakkı hz.nin Marifetname isimli kitabını duydunuz mu bilmiyorum ama orda buna dair açıklamalar var...
Yani bir nevi ilişkinin edepleridir bu...

Ben ikindiden sonra biliyodum arkadaşın yazısını görünce araştırdım Marifetname de geçiyo hakketen varmışş...

Tabi inanıp inanmamak herkesin tericihi...saygu duyuyorum :)))

(Bi anda araya girmiş oldum ama fikrimi söylemek istedim )

öle deme zaten bebek için belirli günler var diğer günler boş ben çok kişiyi biliorum ilk ilişkiyle bile hamile kalan..

selam nabersinizz :)) bnm bat ileri attı galiba pufffffffffff

estafurullah canım ayet olarak bilemem doğrudur ben sadece saçma buldum mantiken ama dinende olamaması gerekiorsa vardır allahın bi bildiği bunu bilmiyodum öğrendiğim ii oldu tşk ederim

canım eşim çok yoğun çalıştı bu ay eve çok yorgun geldi adamın üstüne atlamak istemedim fazla

eğer başka bi doktora hiç bi şekilde gidemiceksen. sana tavsiyem reglinin 15. gününden 21. gününe kadar iyi değerlendirmen canım. en azından yumurtan gelişmişse kaçırmazsın. gerisi Allah'ın takdiri. 21. günü de çatlamış mı diye gidebilirsin. benim de 14. gün 11.6mm dedi doktor. gelişmeyebilir de, ya da geç yumurtluyo da olabilirsin dedi. 17 veya 18. gün bakalım dedi. düşün yani benimki seninkinden çok daha küçük. oyüzden ben de 16. günden 22. güne kadar önemli günler olarak dikkate alcam. tabi 18. gün gittiğimde, yumurtan büyümemiş demezse doktor

ekledim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…