merhaba kızlar...ben de sizler gibi umudumu mart ayından nisana erteldim..her ay hüsrana uğramank her ne kadr yorduysada erteleyip umudumuzdan vazgeçmiyoruz..inşallah nisan ayı baharla beraber umutlarımızıda yeşeştir..
inşalahh tek dileğim bu...olmazsa tüp için hazırlıkla başlıyacağız...hoşgeldinnnn inşallah sende müjdeyi verirsin bu ay :)))
bat ne zaman?
Kızlar adetıme 6 gun var bugun kan testı yaptrcm sonuc ckarmı acaba
cnm benimde 3 gunuk kaldi cok heycanliyiz bEnde bugun test alip yarin yapcam ins.ya Rabbim burda bulanan bebek askiyla yanan herkrse hayirli evlatlar nasip et dualarimizi bos cevirme ya Rab ben inaniyorum ins.bu ay bu sayfa bebis haberleri ile dolup tasacak
inşalahh tek dileğim bu...olmazsa tüp için hazırlıkla başlıyacağız...
10 nisan
hepimiz aynı şeyleri yaşıoruz aslında..her ay aynı süreç..eşim de bana çok düşünme dio..nasıl düşünmeyeyim :) her ay ben bekliorum yok yum zamanı yok adete kaç gün kaldı yok şu belirti yok bu belirti die :) hadi gel de düşünme..
bat a çok kalmamış hayırlısı inşallahh...,tüp bebege gerek kalmadan hayırlısı ile müjdeyi alırsın bu ayyy...
Ne kadar zamandır bekliyorsun ?
Ekleme yapiyor musunuz listeye bende 9.denemem bu ay artk bu aya umit bagladim olmazsa hastane yollari yine18nisan bat bakalim hayirlisi corekotu bal tarcin, 41meryem suresi , 313ayetel kursi ,731 Ya Halig , 100estagfurullah cekyorum okuyorum bakalim butun umutlarimi nisana bagladimmm ((((
3 yıldır yakşaık...ewet bata az kaldı zaten o yüzden yine her ay olduu acaba hamileyimiyim kndimi yormamaya flaan çalışıyorum..inşallah cnm..rabbim daha da bkletmetmeden hepimize nasip etsin inşallah...
inşallh canım ya bnimkide 13mm dü ama hiçbişi demedi küçükmü büyükmü?:18:
kan vermştm ya yumurta kalitelimi dye bakcam demişti estradiol (e2) hormonu sonuç 205 ama ne demek bilmiyorm benim salak doktorum ortalarda yok pazrtesye kadarda gelmicek
maşallah rabbim emeklerinizi zayi etmez inşallah...
Benim bat ta 16 nisan birlikte bekleriz hayırlı haberi inşallaahh :)))
41 meryem suresine bende başlamayı düşünüyorum yaaa hayırlısı..
Amin inşallaahh..
Sende dikkat et tabi ki her zaman kendine...
Rabbim bu ay nasip etsin cümlemize inşallaaahhh
Kızlar adetıme 6 gun var bugun kan testı yaptrcm sonuc ckarmı acaba
yumurta büyüklüğünü anlamak için, kaçıncı günde olduğun önemli. kaç günde bir regl oluyosun bu önemli, değerlendirmek için. estradiol hormonu ile ilgili çok bilgim olmasa da yüksek olması iyi diye düşünüyorum. tabi onda da reglin kaçıncı günü olduğu önemli. başka doktora gösterseydin keşke için rahatlardı. hayırlısı olsun canım. senin de tek yumurta mı vardı? yumurta takibinde doktoru sık görmek önemli. bu arada önemli günleri kaçırabilirsin çünkü. yumurta büyüdü mü görmen gerek. sinir oldum doktoruna. bence başka doktora git bu arada. kaçırma takibini.
ne kadar ilerlemiş konu maşallah. dün başladım ben de ovulasyon testine. tık yok henüz. bir de öğleden sonra ilişki durumumuz oldu. nette okudum öğleden sonra yapılan çocuklar şaşı olabilirmiş diye. moralim bozuldu
:))))))))))))))))hay allam ya çok güldüm...canım gerçekten buna inandığını söleme insanlar yemin ederimki saçmalıor başkada bişi diyemiyorum
göğüslerim çok sızlıo yan tarafları özellikle bastırınca..kasıklarıma ağrılar girio pıt pıt yapıo arada bir..ateşim 36.4 olmuş adet belirtileri bunların hepsi..hee bi de gün içinde arada bir midem bulandı az az..zaten canım benim bu ay sadece 2 kere birliktelik oldu o da yum zamanı..ama tutmamıştır iki denemeyle bebek mi tutar7 aydır dolu dolu geçirioz olmadı da bu ay mı olcak pehhh
Arkadaşı bilmiyorum ama ben inanıyorum...
Bu demek değldir ki her öğleden sonra olan da illa şaşı olucak sadece dikkat etmek lazım...
Erzurumlu İbrahim Hakkı hz.nin Marifetname isimli kitabını duydunuz mu bilmiyorum ama orda buna dair açıklamalar var...
Yani bir nevi ilişkinin edepleridir bu...
Ben ikindiden sonra biliyodum arkadaşın yazısını görünce araştırdım Marifetname de geçiyo hakketen varmışş...
Tabi inanıp inanmamak herkesin tericihi...saygu duyuyorum :)))
(Bi anda araya girmiş oldum ama fikrimi söylemek istedim)
Ayyyy Allah kolaylık versin yaa geçmezzz o dakikalar şimdi :)))
ama olsun hayırlı olumlu bi haber al da gerisi önemli deil :))
Bu kadar bekledin kaldı bi güncüükk :)))
Nasip olduktan sonra bir kere de de nasip olurrr :)))
Da niye 2 kere de bıraktınız adete kadar devam etseydiniz yaaaaa
bende çok sinir oldum bna 31.03 de gel demişti bari söylesen bütün hafta yokum diye
canım adetlerm düzensizdi süt hormonumun yukseklğinden geçen ay düşürdük düzenli bi şeklde adet oldum (28.günde)
13.günü bi tane yumurta gördü.14.günü verdim testi. çalşıyorum bu doktor yakındı başka hastaneye nasıl gitcemki cumrtesi gitsem 21.günü oluyo oda çok geç olmazmı :44:
Ekleme yapiyor musunuz listeye bende 9.denemem bu ay artk bu aya umit bagladim olmazsa hastane yollari yine18nisan bat bakalim hayirlisi corekotu bal tarcin, 41meryem suresi , 313ayetel kursi ,731 Ya Halig , 100estagfurullah cekyorum okuyorum bakalim butun umutlarimi nisana bagladimmm ((((
ekledim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?