Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

ah ah kocam hasta adamın hali yok acillere gidiyorz kaç gündür bu ay benim için bitti galiba
bu arada çatlayınca noluyo canım

ah ah kocam hasta adamın hali yok acillere gidiyorz kaç gündür bu ay benim için bitti galiba
bu arada çatlayınca noluyo canım

geçmiş olsun cnm. önce sağlık tabi .bizim de geçen iki ay öyle geçmişti. daha tam da iyileşemedi. görev icabı olcak olanlar da. yumurta çatlaması demek, spermlere açık hale gelmesi demek. çatlayınca spermlerden birini yakalayabilir ve hamile kalabilirsin. ya da spermlerin hiç birine yüz vermezse:) bi dahaki aya kısmet.

Kızlar 6 ila 8 Nisan arası adet olmam lazım. Dün öğleden sonra bel ağrısı başladı adet Olcay sandım arkasından kasığımda ağrımaya başladı, ama belki 1 yıldır belim ağrımıyordu tüm gün bacağıma kasığıma vuran bir ağrı ne yürüyebiliyorum ne yatabilşyorum saçma sapan bir agrıydı. Bu sabah daha iyiyim ama hala bel ve kası ağrım devam edıyor, nete yumurtlama günüme bakarken tahmini yerleşme tarihi olarak 31 martı vermişti hesaplayıcı. Şimdi aklıma takıldı böyle bir bel ve kasık ağrısının hamilelikte alakası olabilirim yoksa bildigimiz soğuk algınlığı grip gibi bir durummu. Tecrübesi olanlar yorumlarsa sevinirim. Ayrıca batı 2 Nisan olan arkadaşlar da durumlarını yazarsa iyi olur haberimiz olsun yani. Hayırlı bir gün dilerim

saol cnm inşlh senın iyi haberlni alırız.

offf kızlar kanım hala ağrıyo ama nette araştırdığıma göre yerleşme ağrısı olabilir diyo:26: sizce olabilir mi?:18:

Kızlar merhaba, aranızda klomenle tadavi olan var mı ?
Bu aydan yana çok umutluyum, bu güzel nisan ayı baharın yazın habercisi, bize bebeklerimizide getirsin

28 günde oluyorum ama bencede değildir bende bu şans varken kesin üşütmüşümdür

14. gün yumurtlaman lazım normalde. yani yumurtlamana 2. gün var. bence yumurtlama belirtileri yaşadığın canım, bu haftayı ıyı değerlendir
sonra da gelsin bebişler. yerleşme ağrısı falan yumurtlamadan 1 hafta sonra oluyo çünkü. bebeğin sana tutunursa reglinin 21. gününde ancak yerleşme ağrısı falan yaşayabilirsin.

yumurtlama olurkendemi ağrı oluyo :26: bu konularda oldukça cahilim

aman boşver bence cahil kalmak daha iyi nekadar bilsen okadar strese giriyo insan çünkü.
bence sen bu haftayı değerlendir. sonra ver bize 18 nisanda müjdeli haberi:)

amin canim ins. hepimiz bu ay muradimiza ereriz dedigin gibi insan ne kadar cok bilirse o kadar strese giriyor ben ilk bebgimi folik asit eksikligi sebebiyle kaybettim okadar cok arastirdim ki simdi o konu uzerine tez bile yazabilirim simdide ya tekrar ederse korkusu yasiyorum dedigin gibi bazi seyleri hic bilmemek daha iyi

estafurullah canım ayet olarak bilemem doğrudur ben sadece saçma buldum mantiken ama dinende olamaması gerekiorsa vardır allahın bi bildiği bunu bilmiyodum öğrendiğim ii oldu tşk ederim

Ayet değil canım....Yani kuran da geçmiyo yanlış anlaşılmasın...
Farz değil vacip değil ama edeben dikkat etmek lazım...
eski büyükler alimler dikkat etmiş denenmiş...

Bende ikindiden sonra biliyordum yalnış biliyormuşum arkadaş sayesinde ögrenmiş oldu Allah razı olsun

canım eşim çok yoğun çalıştı bu ay eve çok yorgun geldi adamın üstüne atlamak istemedim fazla

hehehehe mantıklııı :)
Hayırlısı artık :)

kızlaaaaar listemizden ilk hamile haberini başka topikten öğrendim:)
söylesem ayıp olur mu acabaaaaaa

kızlaaaaar listemizden ilk hamile haberini başka topikten öğrendim:)
söylesem ayıp olur mu acabaaaaaa
düşündüm de kendisi paylaşırsa daha güzel olur. oyüzden kendisine özel mj attım. okuyunca gelip paylaşır sanırım:)
ama yine de şimdiden ilk hamilemiz hayırlı olsun, demeden de geçemiyorum :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…