- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Nasl dayancm okadar kız ben 1 yldr böyle artk dayanamyrum :-/
desene bu aya iyi başladık darısı başımıza ama bende çok merak ettim kim olduğunukızlaaaaar listemizden ilk hamile haberini başka topikten öğrendim:)
söylesem ayıp olur mu acabaaaaaa
Kızlar merhaba, aranızda klomenle tadavi olan var mı ?
Bu aydan yana çok umutluyum, bu güzel nisan ayı baharın yazın habercisi, bize bebeklerimizide getirsin
Nasl dayancm okadar kız ben 1 yldr böyle artk dayanamyrum :-/
düşündüm de kendisi paylaşırsa daha güzel olur. oyüzden kendisine özel mj attım. okuyunca gelip paylaşır sanırım:)
ama yine de şimdiden ilk hamilemiz hayırlı olsun, demeden de geçemiyorum :118:
Kizlar bende gelen giden yok ama bel agrisi devam ediyor. Sanki ha geldi, ha gelecek gibi,icimi garip bir korku kapladi resmen. Lütfen dualariniza benide ekleyin, artik bebeklerimizi hissedelim. Bugün olmazsam, yarin test yapicam, ins güzel haberler alirim.
Bugün bat ın mı?
Umarım olmazsın ve yarın koyu koyu çift çizgiyi görürsünnn :)
Evet cnm, en erken 30 mart, en gec 2 nisandi. Günler o kadar zor gectiki anlatamam. Ins bugün olmam ve dedigin gibi yarin cift cizgiyi görürüm. Suan cidden isim dualara kaldi, nolur sende dua et, yarin güzel güzel haberler veriyim. Belim agridikca korkuyorum.sanki yarin sabaha kadar kirmizilari görecekmisim gibi geliyor.
Kizlar atv de ahmet maranki var programin sonunda cocugu olmayaynlara dusuk yapanlara sperm guclendiri falan bilgi vericek takip edelim isterseniz
Maşallah rabbim emeklerinizi zayi etmez inşallah...
Benim bat ta 16 nisan birlikte bekleriz hayırlı haberi inşallaahh :)))
41 meryem suresine bende başlamayı düşünüyorum yaaa hayırlısı..
Elif bendede feci bi sekilde bu ay bel agrisi cektimm :/
Rabbim en güzel şekilde en tez zamana ( yarın ) hayırlı haberi ögrenmeyi nasip etsin sana :)
Sağlıklı bi bebeği önce içine sonra kucagınaa versin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?