Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Nasl dayancm okadar kız ben 1 yldr böyle artk dayanamyrum :-/

dayancaksın dayanmalısın canım hepimiz aynı durumdayız bende 7 aydır bekliorum ama diğer türlü negatif çıkıcak yada düşük çıkıcak ozamn buna hazırlıklımısın bana kalırsa adet günün geçmeden hiçbişi yapma boşver akışına bırak başka şeler düşün başka şelerle kafanı dağıt

Kızlar merhaba, aranızda klomenle tadavi olan var mı ?
Bu aydan yana çok umutluyum, bu güzel nisan ayı baharın yazın habercisi, bize bebeklerimizide getirsin

Klomen kullanmadım bilmiyorum ama dediğin gibi nisan ayı baharın bereketini getirsin bize inşallaaahhhhhh :)))

Nasl dayancm okadar kız ben 1 yldr böyle artk dayanamyrum :-/

Allah yardımcın olsun aklını başka şeylere ver
ne bilim dışarı çık, el ve zihin oyalayacak hobiler bul ya da kitap oku ama sürekli hesap kitap yapıp gün sayma
Geçmezzzz yoksa zaman (

düşündüm de kendisi paylaşırsa daha güzel olur. oyüzden kendisine özel mj attım. okuyunca gelip paylaşır sanırım:)
ama yine de şimdiden ilk hamilemiz hayırlı olsun, demeden de geçemiyorum :118:

hala hala halaaaa merak içerisindeyimmmm :)))
Ne güzel ya ilk haberi alıcaz ve listede bir tane işareti olucak artıkkkkkkk :)))

Kizlar bende gelen giden yok ama bel agrisi devam ediyor. Sanki ha geldi, ha gelecek gibi,icimi garip bir korku kapladi resmen. Lütfen dualariniza benide ekleyin, artik bebeklerimizi hissedelim. Bugün olmazsam, yarin test yapicam, ins güzel haberler alirim.

Bugün bat ın mı?
Umarım olmazsın ve yarın koyu koyu çift çizgiyi görürsünnn :)

Bugün bat ın mı?
Umarım olmazsın ve yarın koyu koyu çift çizgiyi görürsünnn :)

Evet cnm, en erken 30 mart, en gec 2 nisandi. Günler o kadar zor gectiki anlatamam. Ins bugün olmam ve dedigin gibi yarin cift cizgiyi görürüm. Suan cidden isim dualara kaldi, nolur sende dua et, yarin güzel güzel haberler veriyim. Belim agridikca korkuyorum.sanki yarin sabaha kadar kirmizilari görecekmisim gibi geliyor.

Kizlar atv de ahmet maranki var programin sonunda cocugu olmayaynlara dusuk yapanlara sperm guclendiri falan bilgi vericek takip edelim isterseniz

Rabbim en güzel şekilde en tez zamana ( yarın ) hayırlı haberi ögrenmeyi nasip etsin sana :)
Sağlıklı bi bebeği önce içine sonra kucagınaa versin inşallah :)

Merhabalar beni de araniza alirmisiniz 1 aydir hergun sitedeyim sonunda dayanamadim uye oldum

6aylik evliyim bebegim olmasini cok istiyorum gecen ay olmadi umudum bu aya insallah

Maşallah rabbim emeklerinizi zayi etmez inşallah...
Benim bat ta 16 nisan birlikte bekleriz hayırlı haberi inşallaahh :)))
41 meryem suresine bende başlamayı düşünüyorum yaaa hayırlısı..

Amin hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin Rabbimmm...
Bilmiyorum meryem suresi yani kuranin gucune cok inaniyorumm bitkisel birseylerde deneyincede oyle olduu insallah bu ay umudumun yesermesini istiyorum :)

Elif bendede feci bi sekilde bu ay bel agrisi cektimm :/

Benim adetlerim hep agrili olur ve öncesindede agri yasarim. O yüzden cok korkuyorum ya kirmizilar gelirse diye, kismet artik. Ne kadar süredir deniyorsun.

Rabbim en güzel şekilde en tez zamana ( yarın ) hayırlı haberi ögrenmeyi nasip etsin sana :)
Sağlıklı bi bebeği önce içine sonra kucagınaa versin inşallah :)

Ayy cnm ins ya, yarini iple cekiyorum. Bir arkadasimin 8 gün gecti ama idrarda be kanda negatif, ondanda korkuyorum. Sanki guns gecince herkes hamile olurmus gibi gelirdi, simdi herseyden korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…