Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Merhabalar beni de araniza alirmisiniz 1 aydir hergun sitedeyim sonunda dayanamadim uye oldum

6aylik evliyim bebegim olmasini cok istiyorum gecen ay olmadi umudum bu aya insallah

Merhaba hoşgeldin :)))
İyi yapmışsın insan kafa dagıtıyo ve içindekileri daha rahat konuşuyo :)
İnşallah sende bu ay beklediğin müjdeyi alırsın :)
Bat ne zaman ?

Arkadaşlar neolur birbirımızden duaları eksık etmeyelm neolur dua edın yarın test sonucum pozitif olsun okadar ihtiyacm varki bu habere cok yıprandm

kızlarr tw de görmüştüm doğum sırasında yapılan bir hatadan dolayı bebeği engelli olan bir anne söyle demiştii :

" o kadar çok istemiştim ki hep bebeğim olsun diye dua etmiştim..
ama sağlıklı bir bebek demedim..
unutmayın ki melekler her duanıza 'amin' der..
dua ederken ne istediğinize çok dikkat edin..."

bu sözü hiç unutmuyorum ve herzmn herşeyin hayırlısı diyorum..bebeğim olucaksa allahım o mucizeyi bana yaşatacaksa hayırlısını,sağlıklı ewlat versin derim...

Iyi aksamlar kizliyimlar bata 3 gunum vardi gebelik testi yaptim aksam 6 gibi 2 dk icinde acik renk cizgi cikti acile gitiik kan testi yaptirdik veee degerim 31.31 cikti doktoor negatif degil dedi heycandan pozitif mi diye soramadim sizce degerim nasil kizlar yaaa

3 gün kala cıktı mı yaniii?? hayırlısı bnce bidaha yap yada sonuc verdilerse onlar üzerinden paylaş değerler konsunda pek bilgim yok

Hamılesın bebegm gözun aydın pozıtf erken oldugu ıcın deger kucuk yukselr o daha

Hamılesın bebegm gözun aydın pozıtf erken oldugu ıcın deger kucuk yukselr o daha

ilk hamilelik haberi geldiii darısı başımızaaa :26:

kaç aydır deniyordun ! normal yolla mı kaldın kuzum tedavi felan var mıydı ???

İnsallah hamilesindr canm bendeee varmm bende yeni katldm kizlaarr benide alin aranizaa cok sikildm bende

Ins.sizlerde hamile olursunuz canim Rabbim sizinde mutlu haberinizi almayi nasip etsin hastanede 1 saat bekledim sonucu. O sirada dua ettim ins.bebebk askiyla yanan herkese nasip et Rabbbbim dedim cunku ben tam 18 ay bekledi

Nasil kaldin hamile canim anlat bizede bi çare olur belki cokkk sevindim sanki ben hamileyim gibi hissettim

Arkadaslar hic heycan yapmayin bakin ben 18 ay bekledim ama benim rahmimde egrilik varmis mahalle ebeleri oluyo ya ebeye gitti. Duzeltti 2 ci ay gebe kaldim bu ay bide esim caksir koku suyu kullandi bende hayit tohumunun kampsulunu kullandim eczaneden aldim icinde 30 tane var ben 20 tanesini kulandim ve cok sukur elhamduliallah ise yaradi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…