Merhabalar beni de araniza alirmisiniz 1 aydir hergun sitedeyim sonunda dayanamadim uye oldum
6aylik evliyim bebegim olmasini cok istiyorum gecen ay olmadi umudum bu aya insallah
Arkadaşlar neolur birbirımızden duaları eksık etmeyelm neolur dua edın yarın test sonucum pozitif olsun okadar ihtiyacm varki bu habere cok yıprandm
Iyi aksamlar kizliyimlar bata 3 gunum vardi gebelik testi yaptim aksam 6 gibi 2 dk icinde acik renk cizgi cikti acile gitiik kan testi yaptirdik veee degerim 31.31 cikti doktoor negatif degil dedi heycandan pozitif mi diye soramadim sizce degerim nasil kizlar yaaa
ınsallah cıkar ama herseyden önce hakkında hayrlısı olsun...
Iyi aksamlar kizliyimlar bata 3 gunum vardi gebelik testi yaptim aksam 6 gibi 2 dk icinde acik renk cizgi cikti acile gitiik kan testi yaptirdik veee degerim 31.31 cikti doktoor negatif degil dedi heycandan pozitif mi diye soramadim sizce degerim nasil kizlar yaaa
Hamılesın bebegm gözun aydınpozıtf erken oldugu ıcın deger kucuk yukselr o daha
ilk hamilelik haberi geldiiidarısı başımızaaa :26:
Hamılesın bebegm gözun aydınpozıtf erken oldugu ıcın deger kucuk yukselr o daha
İnş. Bizmde yüzümüz güler bu ay :'(
Coookkk tesekkur ederim canim rahatlatdim biraz
Ins.sizlerde hamile olursunuz canim Rabbim sizinde mutlu haberinizi almayi nasip etsin hastanede 1 saat bekledim sonucu. O sirada dua ettim ins.bebebk askiyla yanan herkese nasip et Rabbbbim dedim cunku ben tam 18 ay bekledi
İnş. Bizmde yüzümüz güler bu ay :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?