- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
Ya kizlae size bisi sorcam. Sat 17 mart ama braz once wc de peceteye kan geldi sivilce vs degil. Bel kasik agrim var. İncir kuru yapiyodum yani bu sabah basladim ve klomen de kullandim bu ay ilk defa bole bisi gelio basima neyin nesi bu??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence yumurtlama kanamasi olabilir cnm
kızlar bugün adet günümdü sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı. hemen kan vermeye gittim ve beta hcg 411.7 çıktı. yaklaşık 1 aylık hamileyimm çok mutluyummm)) Rabbim sizlere de nasip etsin..
Yumurtam
Vardi ama sali gunu 13 mm olctu dr. Buyudu de catladi mi ki
Yumurtam
Vardi ama sali gunu 13 mm olctu dr. Buyudu de catladi mi ki
kızlar bugün adet günümdü sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı. hemen kan vermeye gittim ve beta hcg 411.7 çıktı. yaklaşık 1 aylık hamileyimm çok mutluyummm)) Rabbim sizlere de nasip etsin..
2. hamilelik haberii ne güzel peşpeşe geliyor haberler darısı başımızaa:26:
bnmde bat bugun amaa(
Eee sonuccc????
geçen hafta yapmıstım negatif çıkmıstı
Ohoooo gecen hafta cok erkenmis canim. Bence simdi yine yap
yarın alıcam yaparım...test yok ewdee
Ayyy cok heyecanliii umarim guzel hbrler alirizz:)
amiinn inş. hayırlısı ile olucak ama şu an wc ye gitmek istemiyorum görmekten korkuyorum
Kırmızılarımı :-D kız güldürdün beni altınamı işeyecen git hadi
Coookkk tesekkur ederim canim rahatlatdim biraz
canım burda amacımız birbirimize destek olmak olsun..benim her zaman yazdığım başka bir konu vardı ama ordaki arkadaşların çoğu hamile kaldılar.haklı olarak da bulantılardan dolayı ya da işlerinden dolayı çok giremiolar..onların da çok desteğini gördüm bu konuda ben..ama yeni tertemiz bi sayfa açmak istedim sadece :) benim de ocak ayında bi kimyasal gebeliğim oldu.bu ay 7.ayımız bakalım kısmet :) senin kaçıncı ayın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?