Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Ya kizlae size bisi sorcam. Sat 17 mart ama braz once wc de peceteye kan geldi sivilce vs degil. Bel kasik agrim var. İncir kuru yapiyodum yani bu sabah basladim ve klomen de kullandim bu ay ilk defa bole bisi gelio basima neyin nesi bu??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bugün adet günümdü sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı. hemen kan vermeye gittim ve beta hcg 411.7 çıktı. yaklaşık 1 aylık hamileyimm çok mutluyummm )) Rabbim sizlere de nasip etsin..

Bence yumurtlama kanamasi olabilir cnm

kızlar bugün adet günümdü sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı. hemen kan vermeye gittim ve beta hcg 411.7 çıktı. yaklaşık 1 aylık hamileyimm çok mutluyummm )) Rabbim sizlere de nasip etsin..

İste size bugun bahsettigim ve hbri kendisi versin dedigim listemizin ilk hamilesiiiiii:):):)
Tekrar tebrik ederim cnm darisi basimizaaaa

2. hamilelik haberii ne güzel peşpeşe geliyor haberler darısı başımızaa:26:
bnmde bat bugun amaa (

Son düzenleme:

Cnm benim cok mutlu oldum senin adina, saglikla da kucagina al ins. Bizlerede dua etmeyi unutma. Hamilelerin duasi kabul olurmus.

Coookkk tesekkur ederim canim rahatlatdim biraz

canlarımmmmmmmmmm harika haberler bunlarr yaaaaaaaaaaaa tebrik ederim hemen isimlerinizin yanına konduruorum göbüşleriii

nolur yardım edın bugun adet oldum ama hamılelık suphem vardı adet koyu kahverengı geldı ve dıger adetıme gore gore haddınde fazla az oldu ve arkasından bas donmesı ve kusacak gıbı mıde bulantım var boyle durum yasayan arkadaslar varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…